Hajde sad neka muškarci pitaju,a žene da odgovaraju V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni to čoveče nije jasno...gledaj francusku, svako malo se bune protiv kojekakvih ovom sličnih zakona, gledaj turke lom napraviše zbog parka, eno grci vode rat po ulicama zbog štednje a štede manje od nas, mađari najurili MMF, samo mi ko ovčice pred klanje pognute glave, ćutke gutamo
narod ispranih mozgova

ovo sma cesto spominjao i pitao se zasto samo mi cutimo i trpimo
u nemackoj ti posle 6 nedelje bolovanja smanje na 80 posto od plate

zato što nam uvaljuju grandove, parove, farme, zvezdice kojekakve, biće potop za dva meseca, biće nestašice mazuta, elektrosistem pred raspadom, borimo se svim snagama da nema restrikcija, silovanja u italiji i austriji, kod nas mirno nema problema vlast se trudi da održi sve pod kontrolom, hvala ti vožde ćuti dobro je, može i gore da bude i tome slične nebuloze za zastrašivanje i zaglupljivanje masa

- - - - - - - - - -

iznerviro sam se :/

bubaruse
pa ko normalan ce da ih pusti da vrsljaju po stanu/kuci a da ih ne truje??

moj prvi decko je ziveo na sedmom spratu zgrade u centru bgd-a
i kod njih od buba nisi znao sta da radis
imali su komsinicu od kojih je delio kuhinjski zid koja je utripovala da joj vera ne dozvoljava da ubija bube
i koliko god da su oni resavali taj problem, toliko im se vracao kroz prostor gde su bile zajednicke cevi
uzas uzas

jasam celu srednju školu živeo s njima, cimer jedno jutro ustaje otkrije se, kad rastrčaše se po njemu 3,4 komada...:sad2: :bljak:

- - - - - - - - - -

jednom sam ih celu noć lovio, postavim im narezak il paštetu (pošto sam samo na to živeo pa ga je bilo u izobilju) na celofan, kad izađe poklopim jogurtskom čašom i niz levak u flašu od kisele...pola flaše sam skupio za jednu noć...gledao sam kako se porađaju...živopisna stvar

bubaruse

moj prvi decko je ziveo na sedmom spratu zgrade u centru bgd-a
i kod njih od buba nisi znao sta da radis
imali su komsinicu od kojih je delio kuhinjski zid koja je utripovala da joj vera ne dozvoljava da ubija bube
i koliko god da su oni resavali taj problem, toliko im se vracao kroz prostor gde su bile zajednicke cevi
uzas uzas

kod nas ima samo skorpijica...pojave se svakih par godina :roll:

jasam celu srednju školu živeo s njima, cimer jedno jutro ustaje otkrije se, kad rastrčaše se po njemu 3,4 komada...:sad2: :bljak:

- - - - - - - - - -

jednom sam ih celu noć lovio, postavim im narezak il paštetu (pošto sam samo na to živeo pa ga je bilo u izobilju) na celofan, kad izađe poklopim jogurtskom čašom i niz levak u flašu od kisels...pola flaše sam skupio za jednu noć...gledao sam kako se porađa...

jel se pomazio sa njima pre neg sto ih je rastra :lol:
ja sam bla 3x u bolnici..dva puta kad sam bila trudna i jednom kao dete kad sam operisala krajnike
i svaki put uzas od buba po zidovima
imala sam nocnu moru zbog toga

meni to čoveče nije jasno...gledaj francusku, svako malo se bune protiv kojekakvih ovom sličnih zakona, gledaj turke lom napraviše zbog parka, eno grci vode rat po ulicama zbog štednje a štede manje od nas, mađari najurili MMF, samo mi ko ovčice pred klanje pognute glave, ćutke gutamo
narod ispranih mozgova
meni je najjaci strajk bio onomad u Francuskoj, kada su poljoprivrednici popizdeli zbog novodonetog zakona o poljoprivrednom zemljistu tj nacinu djubrenja istog.ladno su dolazili kamionima i istovarivali govna aka prirodno djubrivo pred parlament :mrgreen:

sori nisam imo nameru :sad2:

- - - - - - - - - -

jel se borite protiv kakerlakena ili delite životni prostor s njima ?
hvala
ako je to bubasvaba, nemam ih, pojave se periodicno, ali od kada iz servisa dolaze dva puta godisnje i prskaju ih, nema ih ni u tragovima, da kucnem u drvo. plus daju garanciju 6 meseci, pa ako se pojavi neka u tom roku, besplatno dolaze da ih trebe.
buba ruse nikada nisam ni imala, ali ovaj momak sto mi dolazi kaze da su one nocna mora za istrebiti, da su bubasvabe pesma u odnosu na njih z:cry:

fuj, fuj.

Poslednja izmena:
čekaj...buba švabe i buba ruse...zar to nije isto ? :think:
ono bre braon što ide ko metak kad upališ svetlo

- - - - - - - - - -

meni je najjaci strajk bio onomad u Francuskoj, kada su poljoprivrednici popizdeli zbog novodonetog zakona o poljoprivrednom zemljistu tj nacinu djubrenja istog.ladno su dolazili kamionima i istovarivali govna aka prirodno djubrivo pred parlament :mrgreen:
tako i treba...to je borba...a ne ovo ovde :/ mrtva puvala

bubasvabe ujedaju i ne, nisu isto sto i buba ruse. i danas se secam nekog uzasnog filma o zenskom zatvoru gde su neposlusne kaznjavane odlaskom u samicu sa jednom kofom unutra umesto klonje, a kad podignu tu kofu iz nje se razmile hiljadu bubasvabe.po celiji i po njima...pamtim tu scenu kao da sam je juce gledala.
a tu sam videla i da ujedaju, amda ih je ova jedna zatvorenica prihvatila kao rod rodjeni, pa ih je pustala da mile po njoj i mazila ih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back