pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.771
ti najvoliješ ječmeni i ćut tamoUglavnom da.
Bar dva dnevno, zelenka i biljni a kad se smorim a htela bih još onda uzmem i one voćne veštake))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti najvoliješ ječmeni i ćut tamoUglavnom da.
Bar dva dnevno, zelenka i biljni a kad se smorim a htela bih još onda uzmem i one voćne veštake))
i otisao sam. padajuci sa snegom po ulici..
Kada vam frajkan napravi neku pizzdariju
i kada vam se popne vise nego na “omiljeni zifac”,
da li u sebi barem pomislite ako mu vec i ne
skreshete u brk: - E nesh` ti mene vise yebavati
u zdrav mosak konjino neotesana.?
One sto ga odmah spucaju u “ojmi oca”, neka cute.
jel ste zimljive,ili oblacite minic i zimi setate sa gola ledja ?
ja uzalud rifresujem al ridzajna mene ne vole
okej ...... okej NE NE @ OKEJ !

jel ste zimljive,ili oblacite minic i zimi setate sa gola ledja ?
kakav minic ...

aha ,znam,..samo si šubaru zaboravila da navedes .kakav minic ...
sad se setaju zimske gace bubreznjace, i vunene carape
umotane do ociju
![]()
![]()
![]()

Jel skidate onaj celofan ili kesice sa daljinskog, etikete sa uglova ekrana i zastitnu foliju sa moba?
Jel skidate onaj celofan ili kesice sa daljinskog, etikete sa uglova ekrana i zastitnu foliju sa moba?

da li jedete rukama pa se razmasnite?![]()
jokDa li nosite naocare sa dioptrijom i kolika vam je dioptrija? Ja imam minus 0.5.
jesi normalanjel ste zimljive,ili oblacite minic i zimi setate sa gola ledja ?

Nosim kratke suknje i haljine, zato i postoje deblje carape. Gola ledja ne, mada mrzim potkosulje a sve redje oblacim i bodi.jel ste zimljive,ili oblacite minic i zimi setate sa gola ledja ?
Skidam.Jel skidate onaj celofan ili kesice sa daljinskog, etikete sa uglova ekrana i zastitnu foliju sa moba?
Nesto jedem rukama, ali ne volim masno nista.da li jedete rukama pa se razmasnite?![]()
ti najvoliješ ječmeni i ćut tamo
)))))Jel skidate onaj celofan ili kesice sa daljinskog, etikete sa uglova ekrana i zastitnu foliju sa moba?
Koja kola vozite ako vozite?
a kolko je sad dole ?kakav minic ...
sad se setaju zimske gace bubreznjace, i vunene carape
umotane do ociju
![]()
![]()
![]()