hajde da vas cujem...

Neccacon:
Daaa, pretpostavio sam.
Suviše si ti to zanalčki i na prvu loptu pokupila da bi bilo tek tako.
Koliko zaključujem, tvoja priča se ne završi dobro?
Ne beše ključa u Sezamovoj bravi s druge strane?
Mada, znaš kako, svaki odnos dvoj eljudi ima neke slabije strane. Znam da nije za pomiriti se s tim, kako ti lepo kažeš, zatvorenim krugovima, ali ako sve drugo funkcioniše OK, pa napraviš listu pluseva i minusa, i vidiš da je ona prva mnogo veća, ... Nema tu šta dalje da se priča.
Opet, ne treba odustajati, ali teško jekad se ode daleko u jednom smeru sad to menjati, pogotovo jednostrano. Kao što rekoh, i to sam ozbiljan, svaki iskorak izaziva podozrenje. "Ma otkud mu sad ovo?"
Kažem, podozrenje, ne nepoverenje.
I vi ste ćene pomalo čudne kod tih stvari.
Većinom ćete se pomiriti sa imperfekcijom, a osigirati miran san.
Eto meni pametnom nove teme: treba li se pomiriti s lošim sexom zarad mira u kući?
-to me podseti na latinsku poslovicu :lol: :twisted:

Gazdarica:
Neccacon:
Eto meni pametnom nove teme: treba li se pomiriti s lošim sexom zarad mira u kući?
Moje iskustvo kaze da nema srece u tome... Los sex donosi nezadovoljstvo, frustracije koje se kasnije iz kreveta prenose na sve sfere medjusobnog odnosa...
ko što kažu nije sve u sexu ali je sex najbitniji deo jedne veze... uskladiti ove dve stvari je umetnost, jedini uslov je da slikaju oboje 8)

blondi:
Gazdarica:
Neccacon:
Moje iskustvo kaze da nema srece u tome... Los sex donosi nezadovoljstvo, frustracije koje se kasnije iz kreveta prenose na sve sfere medjusobnog odnosa...
ko što kažu nije sve u sexu ali je sex najbitniji deo jedne veze... uskladiti ove dve stvari je umetnost, jedini uslov je da slikaju oboje 8)
i da rade odgovarajucom tehnikom...

Gazdarica:
Neccacon:

ma ja to ne mogu, jedno iskustvo, ucite se na tudim greskama, elem sex je bio jako dosadan, decko jako patrijarhalno vaspitan pa vi vidite, katastorfa i onda sam se pravila kao sve je u redu, ma bice to vremenom bolje al' eto ti vraga vremenom samo jos gore, poceo je sumnjivo da me gleda, kao ja imam fantazije pa da l' sam ja normalno i provale tome slicno, i sta je bilo, pa nezadovoljena i isfrustirana lepo sam pocela da se svadam oko najmanjiih stvari i na kraju bio je kraj,lepota je sto sam sad s deckom koji je mnogo bolji i koji me ne gleda ko tele u sarena vrata kad kazem sta hocu, kako hocu i tako dalje, al sad mi sex i ne znaci toliko... neko je rekao da los sex cini 90% veze a dobar sex samo 10% :lol:

Snezna_kraljica:
Ovako
SEX - mislis samo na sebe. Trudis se da zavrsis sto pre. ne mislis da li je druga osoba zadovoljena. Eventualno, muskarac se moze truditi da zadovolji samo da bi o njemu imali visoko misljenje, kao o ljubavniku. Za osobu nisi vezan emotivno, svejedno ti je ko je sa tobom. Mozda zamisljas i nekog drugog.
VODJENJE LJUBAVI - manje fizicko, vise duhovno i mentalno. U telesnom se pokusava dostici duhovni spoj. Partneri postaju jedno na svakom planu. I vodjenje ljubavi ispunjava.

tako je kraljice bas tako

PrincRima:
Sex mozes da platis,a vl ne. Sex mozes da osvojis, a vl moras da zasluzis. Sex mozes da zaboravis, a vl ne mozes, sve i da hoces. Sex moze na pauzi za kafu, a za vl moras da trazis slobodan dan. Posle sexa spavas, a posle vl sanjas. Kod sexa lako zaboravis ime partnerke, a kod vl lako zaboravis svoje ime. U sexu otimas, a u vl uzimas i dajes. Sex odlicno ide uz pivo, a vl uz The Cure....itd. Uz napomenu...i pored otvorenog lobiranja za vl, sex vrlo ume da bude spektakularan.

kojote:
PrincRima:
Sex mozes da platis,a vl ne. Sex mozes da osvojis, a vl moras da zasluzis. Sex mozes da zaboravis, a vl ne mozes, sve i da hoces. Sex moze na pauzi za kafu, a za vl moras da trazis slobodan dan. Posle sexa spavas, a posle vl sanjas. Kod sexa lako zaboravis ime partnerke, a kod vl lako zaboravis svoje ime. U sexu otimas, a u vl uzimas i dajes. Sex odlicno ide uz pivo, a vl uz The Cure....itd. Uz napomenu...i pored otvorenog lobiranja za vl, sex vrlo ume da bude spektakularan.
Kojoticu nas, sta, ponestalo ti je inspiracije, pa u poslednje vreme najcesce samo citiras tudje reci? Prosto ne mogu da verujem…

Snezna_kraljica:
kojote:
PrincRima:
Kojoticu nas, sta, ponestalo ti je inspiracije, pa u poslednje vreme najcesce samo citiras tudje reci? Prosto ne mogu da verujem…
-shta god da kazemo neko je to pre nas rekao bolje :wink:

Back