Hajde da se igramo

Ti bas volis to da obavis za 5 sekundi , ko sa zecom :mrgreen:
Ne, baš ne volim. Niti biram muškarce prema njihovim znakovima, sve i da se razumem u horoskop to mi nikad ne bi bilo nilakbv merilo
Ovo je igrica ako nisi primetio biramo između tri znaka pri čemu ja taj neki treći ne znam ni kako se određuje znači ostala mi samo dva i aj kao lupiti nešto
E svašta...

Ne, baš ne volim. Niti biram muškarce prema njihovim znakovima, sve i da se razumem u horoskop to mi nikad ne bi bilo nilakbv merilo
Ovo je igrica ako nisi primetio biramo između tri znaka pri čemu ja taj neki treći ne znam ni kako se određuje znači ostala mi samo dva i aj kao lupiti nešto
E svašta...
Ja sam bas mislio da ih uvijek biras sukladno horoskopskom znaku, sad si me zbunila.:huh:Pa covjek pokrenuo temu sa zeljom da prisutni daju iskrene odgovore,a ti mi djelovala mrtva ozbiljna, izvini pls.

Uh teška pitanja.
Sex-Škorpija , da probamo i to čudo neviđeno a ovako su mi gotivni pa ajde.
Venčala (lol)- Ako baš mora neko, to bi bila Vodolija za sad.
Ubila- E to po potrebi se menja, izvrti se ceo krug. Ali ajde, Riba jer ... ko je ono beše rođen nama 5.Marta :mrgreen:

Poslednja izmena:
Sve i da jeste,...ipak je nepristojno tako nešto reći bilo kome.Šta ćeš! 😁
Nekako za tebe verujem da si se ipak "ugriz'o" za jezik.
P.S.I to ti je verovatno od ascedenta, nepromišljeni Strelac.
Tetki rodjenoj sam prije 15tak godina rekao da mi je zao sto nema djece, da je razumijem, iako me nije nista pitala, inace je horoskopska Djevica, zalila se familiji kako sam je uvrijedio, a namjera mi nije isla ka tome cilju, nego mi je zaista bilo zao, ali sam ocito trebao da sutim.

Strijelac ne misli nikome lose, ali u najboljoj namjeri sebi zbog iskrenosti, zbog prevelike potrebe za " slobodnom misljenju " stvara neprijatelje.

Back