Stannis Baratheon
Aktivan član
- Poruka
- 1.939
Sa kojim od vasa Big 3 (Znak Podznak Mesec) bi ste se vencali,imali sex a koji bi ubili
Ubio Vagu
Sex Jarcica
Vencao se sa Racicom
Vi?
Ubio Vagu
Sex Jarcica
Vencao se sa Racicom
Vi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Masis igruNema tog znaka da ja ikad više stanem na suludi kamen
Sex sa Ovnom
Od mojih big 3 sa kojim znakom bih šta el tako?Masis igru
E tako,sta bi sa kojim?Od mojih big 3 sa kojim znakom bih šta el tako?
Ne znam koji mi je treći, to s Mesecom ne znam.. Ostali mi znak i podznak od toga sam izabrala s kojim bih sess a što se venčavanja tiče to nekako ne mogu odgovorim ni kroz igru ni zajebanciju ni ništa pa bih se izuzmem u tom deluE tako,sta bi sa kojim?
A koji si znak podznak?Ne znam koji mi je treći, to s Mesecom ne znam.. Ostali mi znak i podznak od toga sam izabrala s kojim bih sess a što se venčavanja tiče to nekako ne mogu odgovorim ni kroz igru ni zajebanciju ni ništa pa bih se izuzmem u tom delu![]()
Rak - OvanA koji si znak podznak?
Zanimljiva kombinacija,kardinalna energijaRak - Ovan
Jarac-venčanjeSa kojim od vasa Big 3 (Znak Podznak Mesec) bi ste se vencali,imali sex a koji bi ubili
Ubio Vagu
Sex Jarcica
Vencao se sa Racicom
Vi?
Nema ne bih,znaci mora,znaju da idu na zivceJarac-venčanje
Škorpija- s.ex
Vodolija - ne bih, ali mi mostly "štrapaju" po živcima!Čast izuzecima.
Msm da je to najbolja kombinacija!Nema ne bih,znaci mora,znaju da idu na zivce
Jarac i Jarac vencanje,mislis da bi moglo?
Pakleno sxy jesu a i lepiMsm da je to najbolja kombinacija!
Možda ne bi bili najlepši par, ali bi bar bili
pakleno se.y!
P.S.Pretpostavljam da kao i za sve ostalo, zavisi od natala.
Da.Pakleno sxy jesu a i lepi
Bila sa muskarcem u znaku Jarca u vezi?
Moje iskustvo kaze da su zene Jarcevi vatrene,ambiciozne i eroticneDa.
Možda se opet udam, nikad se ne zna.![]()
Niko ti svejedno neće poverovati da su takve!Moje iskustvo kaze da su zene Jarcevi vatrene,ambiciozne i eroticne
Ja kod zenskih Jarceva to brzo prokopam,to sto malo ko zna da su takve to je plusNiko ti svejedno neće poverovati da su takve!
I ovako mnogo se mora "kopati", da bi se do toga došlo!
Bogami i muških!Ja kod zenskih Jarceva to brzo prokopam,to sto malo ko zna da su takve to je plus
A jos jedna stvar u vezi zenskih Jarceva je iza mire sto djavola vire
Muski Jarcevi znaju da inspirisu,pomeraju planine i ulivaju samopouzdanjeBogami i muških!![]()
Poštuju i cene žene!Muski Jarcevi znaju da inspirisu,pomeraju planine i ulivaju samopouzdanje
Muskarcine
Ti bas volis to da obavis za 5 sekundi , ko sa zecomNema tog znaka da ja ikad više stanem na suludi kamen
Sex sa Ovnom
Neki dan sam jednoj Jarcici predlozio da malo smrsa, u zelji da je inspirisem, promijenila je 10 boja lica, izgleda da ju je pogodilo.Moj nepazljivi, predirektni Ascedent u StrijelcuMuski Jarcevi znaju da inspirisu,pomeraju planine i ulivaju samopouzdanje
Muskarcine
Oprosti se od dalje muvaže!Neki dan sam jednoj Jarcici predlozio da malo smrsa, u zelji da je inspirisem, promijenila je 10 boja lica, izgleda da ju je pogodilo.Moj nepazljivi, predirektni Ascedent u Strijelcu![]()