Hajde da se igramo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

aphosphoros

Početnik
Poruka
34
Hajd da se igramo. Kad god se konektujem na net otvoriću ovu rubriku i jednome od posetilaca odgovoriti na bilo koje pitanje (nestala mi je mačka, gde je?da li imam šanse kod tog momka/devoke?...). Nisu mi potrebni nikakvi podaci (datum rođenja, mesto...) pošto ću raditi mojojom omiljenom vrstom astrologije (kažu da je to astrologija za lenje ljude, a pošto mi je podznak Bik i ja tu spadam) horarnom astrologijom. Pa da vidimo, odgovaraću na pitanje koje mi prvo zapadne za oko. aphosphoros@yahoo.com

Lidiia:
Sto on radi sa tim novcem?
Najveći deo tog novca je potrošen na nekakva njegova kraća putovanja ili u neposrednom komšiluku (njegovom). Znači što se para tiče na njih ne možeš računati jer je se on pobrinuo da ih se "oslobodi". Najverovatinije u samom komšiluku ponavljam, ako nije išao na nekakva kraća putovanja.

aphosphoros:
Najveći deo tog novca je potrošen na nekakva njegova kraća putovanja ili u neposrednom komšiluku (njegovom). Znači što se para tiče na njih ne možeš računati jer je se on pobrinuo da ih se "oslobodi". Najverovatinije u samom komšiluku ponavljam, ako nije išao na nekakva kraća putovanja.

Hvala aphosphoros!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back