HAJDE DA OSNUJEMO FORUM RAZVEDENIH ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nienor:
cao drustvo opet ja.Foliranje malo sam razmisljao o tvojoj recenici da su ovo fleksibilnija vremena sto se tice razvoda pa me zanima tvoje misljenje o tome sta su nam donela ta "fleksibilnija vremena".Po meni nista dobro jer parovi se danas razvode zbog najmanje sitnice ili hira,dakle nije isto kao pre deset,dvadeset godina kada su se ljudi razvodili samo ako stvarno vise nije postojala nikakva alternativa,koliko sam shvatio po tvojoj prici to je upravo bio slucaj sa tobom,gledam na primer svoje roditelje oni su imali u svom braku nekoliko velikih kriza ali ih je bas cinjenica da je brak svetinja zadrzala zajedno.Danas kad ih gledam posle trideset i pet godina braka oni su jos uvek kao zaljubljeni golubcici.Koliko li ce danasnjih mladih parova u buducnosti izgledati kao oni danas?Moji baba i deda su pre dve godine slavili sedamdeset i pet godina braka!!!E to su pravi parovi i bracni drugovi!Zao mi je ali danas takvih parova vise nema i jedini krivac za to su danasnja fleksibilnija vremena.Pre ako si hteo da se razvedes morao si da imas DOBAR razlog,a danas ti je lakse da se razvedes nego da se vencas.Na zalost celo nase drustvo je izgubilo smisao pravih vrednosti zivota,svima su bitni samo novac i licno zadovoljstvo,tako da je i brak kao zajednica dvoje ljudi izgubio svoj znacaj,u braku moras puno da dajes a ne samo da uzimas!Mozda da danas ne zivimo u tako "fleksibilnim vremenima" nase bi ulice bile cistije od sveg ovog sljama i propalica.Neznam.Eto opet sam poceo da lupam i da izigravam Don Kihota,bolje da prekinem.Svejedno veliki pozdrav svima koji ste ovde!Cujemo se!
P.S.Foliranje molim te nemoj da mi se obracas sa VI.Tema o kojoj pricamo je previse intimna da bi bilo potrebe za bilo kakve formalnosti.
:idea:U našem društvu je porodica "pukla" po svim šavovima. Za to je kriva naša država,demokratija koju smo želeli i SOROŠ. Šta je bolje ili nije to je teza koju mogu elaborirati čitavi timovi:sociolozi, psiholozi...
Ja lično mislim da je porodica temelj, stub i smisao života. No, kada ti napraviš grešku u izboru, pitam ja sada tebe da li je bolje da se patiš i zlopatiš sledećih 50 godina, ili da se suočiš odmah sa istinom i pokušaš da nađeš bolje rešenje? Da li je bolje da dete raste u jednom trulom braku, gde se roditelji ne uvažavaju, ne vole i tuku?...ili je bolje za sve da svako pronađe bolje rešenje. Dakle, bilo bi idealno, kada bi naš izbor uvek bio pravilan ,a onda među bračnim drugovima ne bi bilo ovakvih problema.Kako ti možeš da prisiliš ili privoliš nekoga da živi sa tobom, da te uvažava i voli, ako on to ne želi?Šta tu ona druga strana može da uradi? Ništa! Može samo da iskorači koran nazad,i pokuša da spase što se spasti može. Ono što je sigurno, a to je da su mnogi pronašli sreću u drugom braku, ili su našli sebe u nekoj drugoj varijanti.
Ja lično, sam mislila isto kao i Tvoj deda i baba. Mnogo sam toga progutala, balansirala i šta sve nisam činila da imam brak,jer je on za mene bio svetinja. Moja razmišljanja su bila takva da čovek mora sve pokušati da održi brak,i da je to umetnost i veština. Ta moja agonija je trajala previše, da bih sebi priznala u zrelim godinama da se tu ne može ništa učiniti, a ti si to shvatio mnogo brže. Ko je sada u prednosti?Ko ima veću šansu? Ti ili ja? Ja se nisam razvela kada je trebalo iz patrijarhalnih razloga,"sramote" itd...I, šta sam uradila? Ništa. Trpela i patila, i na kraju gde sam? Na nekoj raskrsnici!
Zbog svog iskustva, i mnogih drugih iskustava divim se danas onim ljudima koji imaju hrabrosti da to odmah raščiste. Niko nije vredan, da neko pati zbog nekoga, da neko nekoga uništava i jedan jedini život protraći sa nekim pogrešnim!!! Zato,ne očajavaj...osmehni se ...život je pred tobom.Ima nade samo ako budeš hteo.

Izvini Foliranje ako ti se ucinilo da te prozivam ili kritikujem.To mi sigurno nije bila namera!Veruj mi ninakakav nacin nisam pokusavao da govorim o tvojim iskustvima u zivotu,pa cak ni o svojim.Jednostavno hteo sam da te pitam za misljenje o jednoj pojavi u nasem drustvu za koju sam ja postao svestan tek nakon mog razvoda,a to je da se danasnji parovi previse lako razvode.Svi se ponasaju ka da su momak i devojka a ne kao muz i zena,razvode se zbog najmanje sitnice.Ne govorim ja o slucajevima kad u braku postoji bilo kakvo maltretiranje bilo fizicko ili psihicko.I ja tvrdim da ako ne postoji nikakva druga alternativa razvod je jedino resenje,ali dok god postoji i jedna slamka spasa zgrabite je ljudi i ne pustajte je.Zar se ljudi moraju razvoditi zato sto neko voli crnu boju a neko belu???Zar se stvarno treba razvoditi zbog trivijalnih stvari?Iskreno receno i ja sam u sudnicu usao sa verom da ce nas sudija pitati koji je razlog naseg razvoda,da li hocemo da pokusamo da idemo kod bracnog savetnika,ma da nas pita bilo sta.Ali nista od toga se nije desilo,samo sam cuo recenicu "Ovim cinom ste razvedeni!",veruj mi na rec nista sem mojih licnih podataka nisam uspeo da kazem,jednostavno nikog nije bilo briga.E vidis ja sam i dalje uverenja da se vecina brakova moze spasiti jednim obicnim razgovorom,bez uplitanja roditelja ili navodnih prijatelja.Sada trenutno ne mislim na tvoj ili moj brak koji su bili osudjeni na propast vec na gomilu mladih ljudi koji se jos uvek vole a rastaju se zbog gluposti koje malo tolerancije moze da popravi.Jos jednom izvini ako si pomislila da sam sa svojim prethodnim tekstom hteo da te kritikujem,to mi stvarno nije bila namera i stvarno nisam zeleo ni na kakav nacin da te uvredim. :oops: Puno pozdrava od Bobana.

nienor:
Izvini Foliranje ako ti se ucinilo da te prozivam ili kritikujem.To mi sigurno nije bila namera!Veruj mi ninakakav nacin nisam pokusavao da govorim o tvojim iskustvima u zivotu,pa cak ni o svojim.Jednostavno hteo sam da te pitam za misljenje o jednoj pojavi u nasem drustvu za koju sam ja postao svestan tek nakon mog razvoda,a to je da se danasnji parovi previse lako razvode.Svi se ponasaju ka da su momak i devojka a ne kao muz i zena,razvode se zbog najmanje sitnice.Ne govorim ja o slucajevima kad u braku postoji bilo kakvo maltretiranje bilo fizicko ili psihicko.I ja tvrdim da ako ne postoji nikakva druga alternativa razvod je jedino resenje,ali dok god postoji i jedna slamka spasa zgrabite je ljudi i ne pustajte je.Zar se ljudi moraju razvoditi zato sto neko voli crnu boju a neko belu???Zar se stvarno treba razvoditi zbog trivijalnih stvari?Iskreno receno i ja sam u sudnicu usao sa verom da ce nas sudija pitati koji je razlog naseg razvoda,da li hocemo da pokusamo da idemo kod bracnog savetnika,ma da nas pita bilo sta.Ali nista od toga se nije desilo,samo sam cuo recenicu "Ovim cinom ste razvedeni!",veruj mi na rec nista sem mojih licnih podataka nisam uspeo da kazem,jednostavno nikog nije bilo briga.E vidis ja sam i dalje uverenja da se vecina brakova moze spasiti jednim obicnim razgovorom,bez uplitanja roditelja ili navodnih prijatelja.Sada trenutno ne mislim na tvoj ili moj brak koji su bili osudjeni na propast vec na gomilu mladih ljudi koji se jos uvek vole a rastaju se zbog gluposti koje malo tolerancije moze da popravi.Jos jednom izvini ako si pomislila da sam sa svojim prethodnim tekstom hteo da te kritikujem,to mi stvarno nije bila namera i stvarno nisam zeleo ni na kakav nacin da te uvredim. :oops: Puno pozdrava od Bobana.
:idea: Nema razloga da se izvinjavaš. Ovo je forum za razvedene i ovo je samo pokušaj, da elaboriramo neka pitanja iz drugog ugla, da čujemo i tuđa mišljenja. Mislim da su tvoji komentari kreativni. Ja sam takođe zagovornik, da sve treba pokušati, nešto i "progutati" kako bi se brak spasao.Ali, ako to nije moguće onda se tu priča završava.

foliranje:
Poštovani prijatelji,
Nadam se da ste i sami osetili potrebu za osnivanjem " FORUMA " za razvedene. Vrlo često se osećamo neprijatno, jer iz samo nama znanih razloga, nismo napisali godinu rođenja. To nas vrlo često dovodi u neprijatnu situaciju, pa neki "klinci" koji se još nisu razveli, pogrešno tumače naš status. Veoma neukusni i degutantni komentari licemernih i sarkastičnih mladića dovode nas u inferiorno stanje.
Na ivaj način će mo izbeći sve suvišne komentare.

PRAVILA PONAŠANJA

-Pristup na ovaj forum je dozvoljen samo razvedenim članovima, bez obzira na pol, rasu i veroispovest;
-Pristup forumu nije uslovljen datumom i godinom rođenja;
-Članovi FORUM-a imaju pravo da komuniciraju, vrše razmenu iskustava i mišljenja;
-Strogo je zabranjeno, omalovažavanje,vređanje i nipodaštavanje:( kodeks ponašanja );
-Svaki član je obavezan da na adekvatan način reaguje, ako primeti "uljeza" i one kojima je pristup zabranjen;
-Pravila ponašanja podrazumevaju da se na diskretan način predstavite.
-Učinite nešto za sebe!
:oops: :oops: 8)

zasto?:
maja73:
kako je lepo cuti kad ti drugi prica i savetuje te ali drugacije je u praksi.ja sad momentalno imam problema sa bivsim pokusava da mi oduzme starateljstvo posle 10 godina.

e maki, moze savet!? nadjes se sa bivsim i kazes nema frke, evo ti dete - mani se starateljstva, ne bacaj se na trosak! dajem mu fore 5 dana! ako zivi sa nekom cicom 10 dana a ako zivi sa kevom 15.... aj u gajbu MB piva... :wink:
hvala lepo na savetu bivsi se i ozenio i vec drugo dete ima, a i dete sam mu dala vec je tamo 8 meseci
i nema nameru da ga vrati. :cry:

maja73:
zasto?:
maja73:
kako je lepo cuti kad ti drugi prica i savetuje te ali drugacije je u praksi.ja sad momentalno imam problema sa bivsim pokusava da mi oduzme starateljstvo posle 10 godina.

e maki, moze savet!? nadjes se sa bivsim i kazes nema frke, evo ti dete - mani se starateljstva, ne bacaj se na trosak! dajem mu fore 5 dana! ako zivi sa nekom cicom 10 dana a ako zivi sa kevom 15.... aj u gajbu MB piva... :wink:
hvala lepo na savetu bivsi se i ozenio i vec drugo dete ima, a i dete sam mu dala vec je tamo 8 meseci
aLO MAJA, izvini sto pitam ali me interesuje, zbog mene, kako moze da ti uzme starateljstvo nad malodobnim detetom?

mens:
maja73:
zasto?:
maja73:

aLO MAJA, izvini sto pitam ali me interesuje, zbog
mene, kako moze da ti uzme starateljstvo nad malodobnim detetom?
"On nema namjeru da ga vrati"-pa riječ je o tvom djetetu???
Tako lako pristaješ da živiš bez svog djeteta,njemu je majka najpotrebnija.
:?: :?: :?: :?: :?:

Proljece zar nije detetu najpotrebnija zajednicka ljubav roditelja?Uopste nije bitno sa kim je dete dok god roditelji mogu da nadju barem neki zajednicki jezik oko vaspitanja deteta.
Majo bez uvrede ali zar ne mislis da i tvoj bivsi muz voli vase dete isto koliko i ti?Nema veze koji je razlog bio vaseg razvoda niti ko je kriv zbog njega.Verujem da ti je sigurno bilo jako tesko do sada i da si sigurno morala progutati neke teske reci ali isto tako verujem da i on voli vase dete i kao sto si vec sigurno hiljadu puta cula do sada "sve ce to doci na svoje!"
Mense a sto se tebe tice muskarac nemoze dobiti starateljstvo nad detetom do njegove sedme godine,od sedme godine sve je moguce a do tada jedina mogucnost za starateljstvo je da je majka alkoholicar,narkoman ili prostitutka.
puno pozdrava i srece!!! :) :oops: 8)

nienor:
Proljece zar nije detetu najpotrebnija zajednicka ljubav roditelja?Uopste nije bitno sa kim je dete dok god roditelji mogu da nadju barem neki zajednicki jezik oko vaspitanja deteta.
Majo bez uvrede ali zar ne mislis da i tvoj bivsi muz voli vase dete isto koliko i ti?Nema veze koji je razlog bio vaseg razvoda niti ko je kriv zbog njega.Verujem da ti je sigurno bilo jako tesko do sada i da si sigurno morala progutati neke teske reci ali isto tako verujem da i on voli vase dete i kao sto si vec sigurno hiljadu puta cula do sada "sve ce to doci na svoje!"
Mense a sto se tebe tice muskarac nemoze dobiti starateljstvo nad detetom do njegove sedme godine,od sedme godine sve je moguce a do tada jedina mogucnost za starateljstvo je da je majka alkoholicar,narkoman ili prostitutka.

Ja se uključujem posle osam strana ali nemojte mi zameriti...
Potpuno si u pravu što se tiče oduzimanja starateljstva sve do sedme pa u nekim slučajevima i do desete god ali ne mogu da se složim oko onog da nije važno ako on dobije dete jer ga i on voli..
Da ga voli to se podrazumeva, ipak mu je otac ali ne treba tek tako zanemariti razloge zbog kojih su se razveli, možda su i ona i dete živeli sa njim u nezdravoj sredini (nisam prelistavala temu pa ne znam da li je navela razloge), ali govoreći u globalu, nikada otac ne može da bude isto što i majka, i unapred se izvinjavam svim očevima za ovo, i naravno podrazumeva se da je majka psihički i fizički zdrava...
Niko ko se nije susreo sa situacijom da mu dete može biti oduzeto ne zna koliki je to bol, ne zna da je tako nešto u stanju da te potpuno razori...
Moje dete živi samnom, iako je pokušao da ga oduzme...na moju sreću i socijalno i policija su bili na mojoj strani...Bivši muž bi imao totalno loš uticaj na dete i to je jedan od razloga što sam se razvela...Na prvom mestu je dobrobit deteta...
Bivši ga viđa redovno i ja nemam ništa protiv toga, pa otac mu je...ali on nije tip čoveka uz koje bi moje dete trebalo da odraste...Da odmah odgovorim na pitanje : Pa što si se onda udala za njega? To uje isključivo moja greška i ja je plaćam svakog dana ali dete to ne sme da oseti...Moj sin je sretan i zadovoljan, ima i majku i oca koji ga voli ali jedina razlika je što sada živi u zdravoj sredini...
Unapred se izvinjavam ako sam nekog uvredila, to mi nije bila namera...pozz svima

nienor:
Nisu svi očevi isti,ima brižnih očeva koji su u stanju da pruže nježost i ljubav djetetu.
Nisu svi muškarci isti,tako ni očevi,takodjer nisu ni sve žene "žrtve razvoda".
Znam mnoge žene koje se prepucavaju preko dijece tako da ocu ne dozvoljavaju da vidja dijete u ni u sudskim terminima,sa takvim očevima stvarno suosjećam.
Ali ipak majčinsku ljubav ne može niko nadoknaditi.
Ukoliko sam nekoga uvrijedila prethodnom rečenicom,neka mi oprosti.

Cudno je da ljudi jos uvek zive u uverenju da je majka najbitnija osoba u zivotu deteta :( ,zao mi je ali niko od nas nije najbitniji u zivotu nase dece,ni majka ni otac,jedino je bitno sta pruzamo nasoj deci i na kakav nacin nas ona dozivljavaju,zao mi je ali pol ne igra tu nikakvu ulogu.vec sam to jednom ovde napisao i citiracu sebe opet "DA LI TREBA DA ODSECEM OVIH JADNIH PETNAEST CENTIMETARA MEDJU NOGAMA DA BI DOKAZAO DA SAM DOBAR RODITELJ I DA VOLIM SVOJE DETE!" I na kraju ko od nas uopste ima pravo da kaze da ako je dete sa drugim roditeljem da ono zivi u nezdravoj okolini?Iskreno receno i ja verujem da moja cerka trenutno zivi u nezdravoj okolini ali nemam nikakva prava da tako nesto i kazem jer to je moje vidjenje svega.A dali je to stvarno tako kako ja to vidim?Ili i ja malo vucem na svoju stranu?Na zalost svi smo mi ovde isti,svi mi vidimo samo nasu stranu i potpuno smo slepi za razloge nasih bivsih,vidimo samo njihove mane i greske a ne vidimo vise da u njima jos uvek ima puno dobrog.Bol i ogorcenje nam nikada nece dozvoliti da sagledamo obe strane ali mozemo pokusati barem biti dovoljno ljudi da ne pljujemo po njima jer nas nista nece oprati na kraju pred nasom decom. :cry: :oops: :cry:

nienor:
Cudno je da ljudi jos uvek zive u uverenju da je majka najbitnija osoba u zivotu deteta :( ,zao mi je ali niko od nas nije najbitniji u zivotu nase dece,ni majka ni otac,jedino je bitno sta pruzamo nasoj deci i na kakav nacin nas ona dozivljavaju,zao mi je ali pol ne igra tu nikakvu ulogu.vec sam to jednom ovde napisao i citiracu sebe opet "DA LI TREBA DA ODSECEM OVIH JADNIH PETNAEST CENTIMETARA MEDJU NOGAMA DA BI DOKAZAO DA SAM DOBAR RODITELJ I DA VOLIM SVOJE DETE!" I na kraju ko od nas uopste ima pravo da kaze da ako je dete sa drugim roditeljem da ono zivi u nezdravoj okolini?Iskreno receno i ja verujem da moja cerka trenutno zivi u nezdravoj okolini ali nemam nikakva prava da tako nesto i kazem jer to je moje vidjenje svega.A dali je to stvarno tako kako ja to vidim?Ili i ja malo vucem na svoju stranu?Na zalost svi smo mi ovde isti,svi mi vidimo samo nasu stranu i potpuno smo slepi za razloge nasih bivsih,vidimo samo njihove mane i greske a ne vidimo vise da u njima jos uvek ima puno dobrog.Bol i ogorcenje nam nikada nece dozvoliti da sagledamo obe strane ali mozemo pokusati barem biti dovoljno ljudi da ne pljujemo po njima jer nas nista nece oprati na kraju pred nasom decom. :cry: :oops: :cry:

Ja zaista nisam imala nameru da uvredim muški deo populacije, i naravno da i vi volite svoju decu...
Samo sam rekla da je bitno šta je uzrok razvoda..znači ako je on neki manijak, naravno da je detetu bolje kod majke....
Ja sam samo navela svoj primer iza kojeg stojim, a to je da je detetu ovako bolje i da bi uticaj oca da mali živi tamo bio poguban za njega....ne znači da je tako kod svih...
Pozz svima...

Jugoslovenka:
nienor:

Ja zaista nisam imala nameru da uvredim muški deo populacije, i naravno da i vi volite svoju decu...
Samo sam rekla da je bitno šta je uzrok razvoda..znači ako je on neki manijak, naravno da je detetu bolje kod majke....
Ja sam samo navela svoj primer iza kojeg stojim, a to je da je detetu ovako bolje i da bi uticaj oca da mali živi tamo bio poguban za njega....ne znači da je tako kod svih...
Pozz svima...
Mislis da je svakome uzrok razvoda dusevno stanje muza? Ja o svom ne bih. Znam da nikada ne bih mogla vise sa njime ni kau da popijem, ali nikada nisam dozvolila da moja deca ne kontaktiraju sa njime. Najteze je bilo u pubertetu kada nisu hteli da idu kod njega, ali ja to nikada nisam mogla da dozvolim. Sve u zivotu mozemo da biramo, ali roditelje ne i ne postoji roditelj koji ne voli svoje dete, bez obzira na razvod.

Ne nisam mislila na duševno stanje..loši uticaji mogu biti različiti, ja sam govorila o svom slučaju...
Moje dete tri puta nedeljno viđa svog tatu i ja mu to nikada ne bih zabranila niti sam ikada rekla nešto ružno za svog bivšeg pred detetom...on mora da zna ko mu je otac, on ga voli i tako i treba da bude...
Ja imam sina i mogu misliti šta me čeka u pubertetu, i znam da mi je pomoć njegovog oca u tim godinama potrebna...A kakav će odnos imati njih dvojica to će isključivo zavisiti od njih...ja im neću biti smetnja...

Jugoslovenka:
Ne nisam mislila na duševno stanje..loši uticaji mogu biti različiti, ja sam govorila o svom slučaju...
Moje dete tri puta nedeljno viđa svog tatu i ja mu to nikada ne bih zabranila niti sam ikada rekla nešto ružno za svog bivšeg pred detetom...on mora da zna ko mu je otac, on ga voli i tako i treba da bude...
Ja imam sina i mogu misliti šta me čeka u pubertetu, i znam da mi je pomoć njegovog oca u tim godinama potrebna...A kakav će odnos imati njih dvojica to će isključivo zavisiti od njih...ja im neću biti smetnja...
:idea: Slažem se sa tobom da deca nisu mogla da biraju roditelje :idea: Nije logično ni vaspitno uskraćivati pravo da vidi roditelja, onog drugog,obračunavati se sa bivšim partnerom itd. :oops:

Jugoslovenka:
Dobro je ako zaista tako mislis, ali dug i tezak je put jos pred tobom. Danas mi je drago sto sam tu Kalvariju zavrsila, stavila tacku na nju i konacno se osecam samo svojom. Dobro vodi racuna da se na tom putu ne pogubis negde, da ostanes bez sebe. Lep pozdrav.

plava laguna:
Jugoslovenka:
Dobro je ako zaista tako mislis, ali dug i tezak je put jos pred tobom. Danas mi je drago sto sam tu Kalvariju zavrsila, stavila tacku na nju i konacno se osecam samo svojom. Dobro vodi racuna da se na tom putu ne pogubis negde, da ostanes bez sebe. Lep pozdrav.

Zaista sam iskrena, ustvari uvek sam takva, jer ne dopuštam da budem povređena zbog svoje iskrenosti..
Imala sam loš brak i još gori razvod ali nikada nisam rekla svom ex(tako ćemo ga zvati) da ne može da vidi svoje dete, kad god je zvao a da to nije dan određen za viđanje i pitao me da li puštam malog da ide sa njim tamo i tamo, uvek sam ga pustila...žene koje su iskompleksirane i nesigurne u sebe prebacuju loptu na svoje dete i prepucavaju se preko njega i u velikoj većini slučajeva one izgube...
Neću da mi jednog dana dete prebaci..da mu nisam dala da viđa svog oca..
Ali poznavajući svog bivšeg, znam da će povrediti i svog sina svojim ponašanjem, razmišljanjem, postupcima, ali neka, svako mora sam da vidi kako stvari stoje i šta je istina..ni tu neću da se mešam.
Ja volim svog sina najviše na svetu ali on ipka mora sam da vidi neke stvari i da ih postavi na pravo mesto...
Razvedena sam već skoro četiri god i na dobrom sam putu da se izgubim, kako si rekla..u smislu da sam svoj dosadašnji život podredila detetu, i potpuni izgubila svoju privatnost. Znam da mi niko pa ni sin neće reći, hvala ti majko što si se žrtvovala ali za sada ne mogu drugačije..možda vremenom uspem da napravim mesta za još nekoga...
pozzdravčić svima

foliranje:
darmaryu:
kakho sheru khahko shu hrabre sve dhok ih nhe zasvrbi
ondak che she nhabosti nha prvi kholac
tvoje prisustvo je na ovom forumu zabranjeno :arrow: nadji neki drugi forum za sebe :roll: ostavi nas na miru 8)

shestro dhuvaj ga :wink: eee khad bi imala thi bi gaaaaaaaah do jajha :o dha shi dhobra bila nhogu ne bhi pophila :wink: mhatora pholovanjaca :D shvrbi aaaa :!: :?: Phlatisk nheku khintu pha chu the jaaa
nhabosthi na kholac

Jugoslovenka:
plava laguna:
Jugoslovenka:

Zaista sam iskrena, ustvari uvek sam takva, jer ne dopuštam da budem povređena zbog svoje iskrenosti..
Imala sam loš brak i još gori razvod ali nikada nisam rekla svom ex(tako ćemo ga zvati) da ne može da vidi svoje dete, kad god je zvao a da to nije dan određen za viđanje i pitao me da li puštam malog da ide sa njim tamo i tamo, uvek sam ga pustila...žene koje su iskompleksirane i nesigurne u sebe prebacuju loptu na svoje dete i prepucavaju se preko njega i u velikoj većini slučajeva one izgube...
Neću da mi jednog dana dete prebaci..da mu nisam dala da viđa svog oca..
Ali poznavajući svog bivšeg, znam da će povrediti i svog sina svojim ponašanjem, razmišljanjem, postupcima, ali neka, svako mora sam da vidi kako stvari stoje i šta je istina..ni tu neću da se mešam.
Ja volim svog sina najviše na svetu ali on ipka mora sam da vidi neke stvari i da ih postavi na pravo mesto...
Razvedena sam već skoro četiri god i na dobrom sam putu da se izgubim, kako si rekla..u smislu da sam svoj dosadašnji život podredila detetu, i potpuni izgubila svoju privatnost. Znam da mi niko pa ni sin neće reći, hvala ti majko što si se žrtvovala ali za sada ne mogu drugačije..možda vremenom uspem da napravim mesta za još nekoga...
pozzdravčić svima

kakho ona sve znaaaaaaa :wink: phametnicha Stha slinavish nhisi bhila dhobra nhoga chao fhinitho Muski nhe bi trebhali dha phetljaju sa polovnjacama rhazvedenim ima vhas kho blahta shestro Nhiste znale nisthe bhile dobre i NHOGETINA shledechaaaaa shvuchi se dho pola i lhezi

vaga55:
Jugoslovenka:
:idea: Slažem se sa tobom da deca nisu mogla da biraju roditelje :idea: Nije logično ni vaspitno uskraćivati pravo da vidi roditelja, onog drugog,obračunavati se sa bivšim partnerom itd. :oops:

mhudro shestro mocno ultra lhogicnoho khako she to pre niko nije shetio jete

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back