HAJDE DA OSNUJEMO FORUM RAZVEDENIH ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
proljeće:
splavu hvala na odgovoru!
foliranje zašto - :?:
ovo je naš forum pokažite malo solidarnosti :idea:
:idea: Mali nesporazum :!: pa pogledajte ko je otvorio temu :?: naravno da nas ima dovoljno, ali mi nije jasno gde su se pogubili :?: primetili ste, kada se razvedeni pojave na nekoj temi, kako nas dočekaju neki klinci :oops: klinci koji još uvek ne znaju šta je život :idea: provociraju, imaju degutantne komentare...u stilu...hej šta hoće ove zagorele babetine...ili...šta hoće ovaj matori :?: možda su u pravu :roll: šta mi tamo tražimo :?: mi treba da imamo svoj forum, da se družimo, da vršimo razmenu mišljenja u vezi zajedničkih problema :idea: to je bio cilj postavljanja ove teme :idea: dakle, pozdravljam vašu saradnju, i kada nas bude dovolno, mi će mo postavljati teme u okviru našeg foruma :idea:

foliranje:
Poštovani prijatelji,
Nadam se da ste i sami osetili potrebu za osnivanjem " FORUMA " za razvedene. Vrlo često se osećamo neprijatno, jer iz samo nama znanih razloga, nismo napisali godinu rođenja. To nas vrlo često dovodi u neprijatnu situaciju, pa neki "klinci" koji se još nisu razveli, pogrešno tumače naš status. Veoma neukusni i degutantni komentari licemernih i sarkastičnih mladića dovode nas u inferiorno stanje.
Na ivaj način će mo izbeći sve suvišne komentare.

PRAVILA PONAŠANJA

-Pristup na ovaj forum je dozvoljen samo razvedenim članovima, bez obzira na pol, rasu i veroispovest;
-Pristup forumu nije uslovljen datumom i godinom rođenja;
-Članovi FORUM-a imaju pravo da komuniciraju, vrše razmenu iskustava i mišljenja;
-Strogo je zabranjeno, omalovažavanje,vređanje i nipodaštavanje:( kodeks ponašanja );
-Svaki član je obavezan da na adekvatan način reaguje, ako primeti "uljeza" i one kojima je pristup zabranjen;
-Pravila ponašanja podrazumevaju da se na diskretan način predstavite.
-Učinite nešto za sebe!
mesta još ima :idea:

foliranje:
Poštovani prijatelji,
Nadam se da ste i sami osetili potrebu za osnivanjem " FORUMA " za razvedene. Vrlo često se osećamo neprijatno, jer iz samo nama znanih razloga, nismo napisali godinu rođenja. To nas vrlo često dovodi u neprijatnu situaciju, pa neki "klinci" koji se još nisu razveli, pogrešno tumače naš status. Veoma neukusni i degutantni komentari licemernih i sarkastičnih mladića dovode nas u inferiorno stanje.
Na ivaj način će mo izbeći sve suvišne komentare.

PRAVILA PONAŠANJA

-Pristup na ovaj forum je dozvoljen samo razvedenim članovima, bez obzira na pol, rasu i veroispovest;
-Pristup forumu nije uslovljen datumom i godinom rođenja;
-Članovi FORUM-a imaju pravo da komuniciraju, vrše razmenu iskustava i mišljenja;
-Strogo je zabranjeno, omalovažavanje,vređanje i nipodaštavanje:( kodeks ponašanja );
-Svaki član je obavezan da na adekvatan način reaguje, ako primeti "uljeza" i one kojima je pristup zabranjen;
-Pravila ponašanja podrazumevaju da se na diskretan način predstavite.
-Učinite nešto za sebe!
da vidimo ko će biti počasni gost foruma :?: prvi koji se učlani :!:

ja sam cekala da vidim hoce li zaziveti ova tema. Ima jos nekoliko slicnih pa sam sumnjala.
Drago mi je sto vidim da na pera zdera pozdravlja i zeli nam dobru zabavu u uokvirenom prostoru, nacionalnom rezervatu gde ce pisati velikim slovima "razvedeni". Posto sam od njega dobila vec opomenu da od zivota ne smem ocekivati skoro nista a biti srecna ako dobijem "bilo sta" upravo zato sto sam razvedena, drago mi je da vidim da ima mrvu pozitivnosti za nas...
Da, ljubavni zivot i klinci... Uzas. Mislim i ja da je najbolje da to ostane privatna i intimna stvar roditelja. A kako onda do druge neke price koja bi mogla da postane ozbiljna, prava, recimo druga sansa za ponovan bracni zivot? Imamo li na to pravo ili i ne? U teoriji ja kao imam, a u praksi mislim da to ne bih mogla da izvedem, verovatno nikad...

freda:
ja sam cekala da vidim hoce li zaziveti ova tema. Ima jos nekoliko slicnih pa sam sumnjala.
Drago mi je sto vidim da na pera zdera pozdravlja i zeli nam dobru zabavu u uokvirenom prostoru, nacionalnom rezervatu gde ce pisati velikim slovima "razvedeni". Posto sam od njega dobila vec opomenu da od zivota ne smem ocekivati skoro nista a biti srecna ako dobijem "bilo sta" upravo zato sto sam razvedena, drago mi je da vidim da ima mrvu pozitivnosti za nas...
Da, ljubavni zivot i klinci... Uzas. Mislim i ja da je najbolje da to ostane privatna i intimna stvar roditelja. A kako onda do druge neke price koja bi mogla da postane ozbiljna, prava, recimo druga sansa za ponovan bracni zivot? Imamo li na to pravo ili i ne? U teoriji ja kao imam, a u praksi mislim da to ne bih mogla da izvedem, verovatno nikad...

Dakle, moja drugarica Freda je počasni član??? Trebala bi dobiti neku nagradu..
Evo ja se prijavljujem kao druga pa ako kojim slučajem ova tema zaživi, (mada nešto ne verujem)lepo ćemo se družiti.
Eto za sada su devojke u prednosti, što se tiče članstva.
Pozz :wink:

Slusaj Jugoslovenka, ja stvarno ne znam, posle ovoliko truda i makljanja po forumima u kojima ko o cemu mi o nasem statusu, mogao bi zivot bas da nam i priredi neki fin, zgodan i pouzdan suprise. Ok, tebi oficir s ruzom, a meni vec moze da dodje i s rukama u dzepovima, tako ga zeljno ocekujem 8)
Ukoliko ova tema crkne, a vidim da obe sumnjamo u njenu kvalitetno odradjenu pasterizaciju, predlazem da na forumu "zdravlje" nas dve zajedno otvorimo temu "razvedenost". Mozda to urodi plodom. Dvonoznim, lepim, markantnimm plodom :D :D :D
Sad cu izazvati bujicu ljutitih. A nije mi bila namera.
Pozdrav drustvu

splav ima pravo da se ljuti darmary ja stvarno na "nečemu"
Ja sam se i udala i razvela mlada(sa 20),bila sam razborita i čvrsta,fakultet sam završila(vanredno naravno) prije mojih slobodnih prijateljica,nisam kukala ni očajavala,odgojila sam divno dijete (9 god),imam dugogodišnjeg momka(razvedenog),još ga nisam upaznala sa djetetom ni sa roditeljima.Ne znam da li ću ikad moći??? :?: :?: :?:
Osjećam neki glupi sram,ne znam kako da objasnim ,stvarno ne znam.... :oops: :oops: :oops:

proljeće:
Ja sam se i udala i razvela mlada(sa 20),bila sam razborita i čvrsta,fakultet sam završila(vanredno naravno) prije mojih slobodnih prijateljica,nisam kukala ni očajavala,odgojila sam divno dijete (9 god),imam dugogodišnjeg momka(razvedenog),još ga nisam upaznala sa djetetom ni sa roditeljima.Ne znam da li ću ikad moći??? :?: :?: :?:
Osjećam neki glupi sram,ne znam kako da objasnim ,stvarno ne znam.... :oops: :oops: :oops:
"proleće", ako mogu da ti predložim nešto :?: uživaj u svojoj slobodi :!: ne žuri :?: trenutni tvoj status : momak-veza-dete...neka ostane još neko vreme tako :?: mlada si i ne treba da se odrekneš privatnog života zbog deteta :oops: samo, emotivni deo na jednu stranu, briga o detetu na drugu stranu :?: tvoja veza ako bude imala perspektivu ti ćeš imati vremena sve to da uskladiš :!: deca drugog čiku teško doživljavaju :idea: papir ništa ne znači ako vam je lepo :idea: ima vremena za sve :!:

PAZI TEMA NIJE LOSA, ALI OPET PROMENI MALO PRAVILA, I DECA RAZVEDENIH RODITELJA TAKODJE OSETE KAKO JE TO BITI RAZVEDEN, MOZDA NE NA TAJ NACIN NA KOJI SI TI OSETILA (PREDPOSTAVLJAM DA SI RAZVEDENA), MISLIM DA U DANASNJE VREME IMA SVE VSE I VISI BRAKOVA KOJI SE ZAVRSAVAJU RAZVODOM I MOZDA BI NEKO TREBAO DA NEKO NESTO KAZE NA TU TEMU, ALI OPET RUKU NA SRCE TESKO DA BI OVAKAV FORUM OPSTAO JER SU LJUDI SU OVAKVI KAKVI JESU, ZELIM TI PUNO SRECE U BORBI I NEODUSTAJ, OPET BILO KAKO BILO IMAS MOJU PODRSKU. AKO TI TREBA POMOC OKO FORUMA MOZES ME KONTAKTIRATI GHOSTTOMEKK@GMAIL.COM

proljeće:
foliranje je u pravu netreba zuriti ali takodje nemoj da bezis od druge sanse,Svako ima pravo na drugi put,a sto se tice deteta ono ce razumeti ako mu na vreme sve lepo objanis.nisi ostala u braku zbog njega zato netreba ostati sam zbog njega.Ali jedno gledaj da nesme niko da ugrozava tvog sina.A sto se tice sramote to zaboravi da se jednom nebi kajala.SRECNO

maja73:
proljeće:
foliranje je u pravu netreba zuriti ali takodje nemoj da bezis od druge sanse,Svako ima pravo na drugi put,a sto se tice deteta ono ce razumeti ako mu na vreme sve lepo objanis.nisi ostala u braku zbog njega zato netreba ostati sam zbog njega.Ali jedno gledaj da nesme niko da ugrozava tvog sina.A sto se tice sramote to zaboravi da se jednom nebi kajala.SRECNO
Hvala Maji ,mislim da imaš pravo !

Gdje su ostali,dajte neku temu ,možda će drugi tako lakše da se uključe. :idea:
Ovdje samo ja jadikujem, :lol: , ma šalim se ne jadikujem i nemam razloga,nego tražim mišljenje drugih koji su u sličnom položaju !!
Pozdrav !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back