plava laguna:
Jugoslovenka:
Ne nisam mislila na duševno stanje..loši uticaji mogu biti različiti, ja sam govorila o svom slučaju...
Moje dete tri puta nedeljno viđa svog tatu i ja mu to nikada ne bih zabranila niti sam ikada rekla nešto ružno za svog bivšeg pred detetom...on mora da zna ko mu je otac, on ga voli i tako i treba da bude...
Ja imam sina i mogu misliti šta me čeka u pubertetu, i znam da mi je pomoć njegovog oca u tim godinama potrebna...A kakav će odnos imati njih dvojica to će isključivo zavisiti od njih...ja im neću biti smetnja...
Dobro je ako zaista tako mislis, ali dug i tezak je put jos pred tobom. Danas mi je drago sto sam tu Kalvariju zavrsila, stavila tacku na nju i konacno se osecam samo svojom. Dobro vodi racuna da se na tom putu ne pogubis negde, da ostanes bez sebe. Lep pozdrav.
Zaista sam iskrena, ustvari uvek sam takva, jer ne dopuštam da budem povređena zbog svoje iskrenosti..
Imala sam loš brak i još gori razvod ali nikada nisam rekla svom ex(tako ćemo ga zvati) da ne može da vidi svoje dete, kad god je zvao a da to nije dan određen za viđanje i pitao me da li puštam malog da ide sa njim tamo i tamo, uvek sam ga pustila...žene koje su iskompleksirane i nesigurne u sebe prebacuju loptu na svoje dete i prepucavaju se preko njega i u velikoj većini slučajeva one izgube...
Neću da mi jednog dana dete prebaci..da mu nisam dala da viđa svog oca..
Ali poznavajući svog bivšeg, znam da će povrediti i svog sina svojim ponašanjem, razmišljanjem, postupcima, ali neka, svako mora sam da vidi kako stvari stoje i šta je istina..ni tu neću da se mešam.
Ja volim svog sina najviše na svetu ali on ipka mora sam da vidi neke stvari i da ih postavi na pravo mesto...
Razvedena sam već skoro četiri god i na dobrom sam putu da se izgubim, kako si rekla..u smislu da sam svoj dosadašnji život podredila detetu, i potpuni izgubila svoju privatnost. Znam da mi niko pa ni sin neće reći, hvala ti majko što si se žrtvovala ali za sada ne mogu drugačije..možda vremenom uspem da napravim mesta za još nekoga...
pozzdravčić svima