HAJDE DA OSNUJEMO FORUM RAZVEDENIH ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
proljeće:
levodesno:
nienor:
Jugoslovenka:
levodesno:
darmaryu:
nienor:
darmaryu:
kakho sheru khahko shu hrabre sve dhok ih nhe zasvrbi
ondak che she nhabosti nha prvi kholac
Mali stvarno si naporan,zar nemas pametnija posla,naprimer idi lupaj glavom o ciglu! :twisted: :evil: :twisted: :evil:

eeeee al thi foraaaa :wink: pha zhato the nikho i nhece :!: shvrbhi i thebhe aaaaa :?: Platish khintu pa thi phokazhem a :?: hoorizonthalhan :arrow: :arrow:[/quoteDaj bre čoveče da ti nađemo lekara dok još nije kasno :idea: Ovo je mesto za odabrane a ti idi svome jatu :arrow: :arrow: :arrow:

A u jatu on i Hana a? Al' bi to i bila kombinacija...daj da ih spojimo... :twisted:
Svaka cast sestro slatka,nezna se koji je veci pacijent od njih dvoje.Mozda su bili na istoj klinici.
:roll: ovo je presedan :idea: zamoliš, budeš kulturan, budeš grub i ništa ne vredi :?: mislim da je bolje ignorisati ovaj lik :arrow:
Izvinjavam se članovima foruma zbog vulgarnih riječi ,ali bilo je vrijeme da mu neko kaže istinu.
Obično nisam tako prosta.
P.S.
Izgorio mi je ručak bila sam na kompu.

nhisi znala nhi ruchak da mijeshah u krevethyu shanta i lhedenica vhezbaj vhazbaj usthimaaa shestro
ne grizi

plava laguna:
foliranje:
plava laguna:
Kad se razvodis, onda valjda i znas sta vise ne zelis u zivotu i sta ocekujes da ce biti sa njime i tim pravcem ides. A srodnu dusu?! Hmmm... Naci ces je, ali mozda ona nece naci tebe.
:roll: Ja mislim da je ti moraš tražiti :idea: Ako joj pođeš u susret možda se nađete :idea:
Nije sve bas tako jednostavno u zivotu. Ali sam ubedjena da negde pod kapom nebeskom ima neko za svakog od nas. E sad, da li cemo se sresti ili mimoici... Sudbina.

mhudra khlinka mhozdha od thebe i bhude zhena vijezbaj bhudi phoslusnaaaaa

darmaryu:
nienor:
plava laguna:
Ja ne bih da se zaljubim vise nikada, ali jako zelim da volim i da jednako budem voljena. :(
Ali da bi volela moras se prvo zaljubiti!Cak i kada si vec i u dugoj vezi moras svaki dan ponovo da se zaljubis u tu osobu inace zapadas u monotoniju.

mhudar klinacccccc mhudar mhoizda the thetka i phomazhi pho mhudroj glavichi :wink:
Što nisi na svom forumu,je li te boli ruka.? :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Jadni d...džija neće ga niko,pa je on :cry: :cry: :cry:

nienor:
plava laguna:
splav:
proljeće:
nienor:
proljeće:
Ja ne znam razliku izmedju ljubavi i zaljubljenosti baš najbolje.
Pa ako su dvoje u sretnom braku oko 15-ak godina ,kao nisu više zaljubljeni kao nekada,ali se poštuju i vole.
Pa kako onda vode ljubav i dalje ako nisu zaljubljeni i kako tolerišu mane (koje svako ima) i kako opraštaju što sitnice što krupnije stvari(a svako griješi),ako tu više nema
zaljubljenosti??? :?: :?: :?:
Kako odolijevaju iskušenjima da se zaljube u nekog drugog?
Meni to zaljubljenost i to da nekog volim dodje jedno te isto.
:D :D :D :!: :!: :!:
zašto :D :D :D :!: :!: :!: ?
:roll: :?: :?: :?:
Pa to i jeste ljubav. Tolerancija, tolerancija, tolerancija...
Laguno objasni mi samo kako da volis nekoga ake se ne zaljubis prvo u njega? Tolerancija nije dovoljna za ljubav, ona je dovoljna za medjuljudske odnose ali ne i za ljubav!Za ljubav ipak treba i malo hemije i par neprospavanih noci. Ljubav je previse uzvisen osecaj da bi se svela na toleranciju koju bi svi trebali da imaju u sebi!
Volim dijete,roditelje,svoju zemlju.,komšije....
Ali u momka/supruga moram da budem zaljubljena da bih bila sa njim. :roll: :roll: :roll:
Inače to nije to :roll: :roll: :roll:

proljeće:
darmaryu:
nienor:
plava laguna:
Ja ne bih da se zaljubim vise nikada, ali jako zelim da volim i da jednako budem voljena. :(
Ali da bi volela moras se prvo zaljubiti!Cak i kada si vec i u dugoj vezi moras svaki dan ponovo da se zaljubis u tu osobu inace zapadas u monotoniju.

mhudar klinacccccc mhudar mhoizda the thetka i phomazhi pho mhudroj glavichi :wink:
Što nisi na svom forumu,je li te boli ruka.? :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Jadni d...džija neće ga niko,pa je on :cry: :cry: :cry:

e proljece stha je slabho ti ulijeche :arrow: pholakho naichi che neki bolid khoji volije pholovnu robu :wink: ti umijesh dha she zhaljubis :?: si plavhusha :?: phomhozi mene shamo orhalno :wink: :D

Jugoslovenka:
darmaryu:
Jugoslovenka:
E majkumu, dobro si se dosetila...
Forum za Drkadžije.....Hahahaha
8)

kad bhi moglo da se drugi kreshu a thi da uzivhas ces da mheni dhas :?: si thi uvijek thako ogranichena :?: luzerko :arrow: slinhi mhalo chitham the :wink: svrbi lepthiriiiiiiiiiiiiiiiiiciiii :!: :?:

Ko o čemu ti o svrabu????
Da nemaš ti šugu možda :?: :twisted:

lhecim mhatore lhuzerke koje shu naphali leptiri i shvrab medju nhogama novce vrcem aksi osthala shuva
e bhilo bhi fino phopusthila bhiti napethosttttt :?: zadhovoljhi ches me :?:

proljeće:
nienor:
plava laguna:
splav:
proljeće:
nienor:
proljeće:
Ja ne znam razliku izmedju ljubavi i zaljubljenosti baš najbolje.
Pa ako su dvoje u sretnom braku oko 15-ak godina ,kao nisu više zaljubljeni kao nekada,ali se poštuju i vole.
Pa kako onda vode ljubav i dalje ako nisu zaljubljeni i kako tolerišu mane (koje svako ima) i kako opraštaju što sitnice što krupnije stvari(a svako griješi),ako tu više nema
zaljubljenosti??? :?: :?: :?:
Kako odolijevaju iskušenjima da se zaljube u nekog drugog?
Meni to zaljubljenost i to da nekog volim dodje jedno te isto.
:D :D :D :!: :!: :!:
zašto :D :D :D :!: :!: :!: ?
:roll: :?: :?: :?:
Pa to i jeste ljubav. Tolerancija, tolerancija, tolerancija...
Laguno objasni mi samo kako da volis nekoga ake se ne zaljubis prvo u njega? Tolerancija nije dovoljna za ljubav, ona je dovoljna za medjuljudske odnose ali ne i za ljubav!Za ljubav ipak treba i malo hemije i par neprospavanih noci. Ljubav je previse uzvisen osecaj da bi se svela na toleranciju koju bi svi trebali da imaju u sebi!
Volim dijete,roditelje,svoju zemlju.,komšije....
Ali u momka/supruga moram da budem zaljubljena da bih bila sa njim. :roll: :roll: :roll:
Inače to nije to :roll: :roll: :roll:

vholi thathu i mhamhu dha she upiskaish alho bholidu zhenski sthvarno mhe ljutis nhadji nhekoga zha kresss bhiches lijepsha iscoolriranha :?: ovhaj nieor shamo sherehe nhema vaijde od njegha

Malopre sam pisao na jednoj drugoj temi nesto o prijateljima,pa sam se setio svih onih s...a koja su se desavala onih dana kada je pukao moj brak! Kako sam bio ocajan tih dana, koliko puta sam tada krecao da dignem ruku na sebe dok se sav svet rusio oko mene! Strasan period! Nikad da se ne ponovi!
Zanima me kakva ste vi iskustva imali tada?
Da li je i vama sve bilo tako strasno?
Kako ste sve to uspeli da prezivite?

Ovom prilikom bi hteo jos i da se zahvalim mojim prijateljima koji su me tada cuvali i nisu mi dopustili da napravim nikakvu glupost!Da nije bilo njih ni ja vas danas ne bi mogao smarati! :oops:

nienor:
Malopre sam pisao na jednoj drugoj temi nesto o prijateljima,pa sam se setio svih onih s...a koja su se desavala onih dana kada je pukao moj brak! Kako sam bio ocajan tih dana, koliko puta sam tada krecao da dignem ruku na sebe dok se sav svet rusio oko mene! Strasan period! Nikad da se ne ponovi!

Ovom prilikom bi hteo jos i da se zahvalim mojim prijateljima koji su me tada cuvali i nisu mi dopustili da napravim nikakvu glupost!Da nije bilo njih ni ja vas danas ne bi mogao smarati! :oops:
:oops: Ja sam po koji put taj dan otišla da se razvedem :idea: Pogledam njega...on nervozan i puši 8) Setim se godina koje ostadoše iza nas :idea: Uđjem kod porote...pitam sudiju:"ima li ovde neki tajm-aut" :?: On kaže da ima i kolko mi treba :oops: Tri meseca :?: Otišli smo zajedno na piće :idea: Tri meseca sam mu dala novu šansu :idea: Nije je iskoristio :idea: Bio je još gori :idea: Kada sam ponovo došla pred porotu rekla sa: molim vas razvedite me što pre :idea: Nismo odmah podelili imovinu :idea: Ja u stan da promenim odeću kad brava promenjena :?: A stan dobila ja :idea: Počeo je sa pljuvanjem i niskim udarcima :?: Počeo je da zloupotrebljava decu :?: Pokolebao ih je :?: Završila sam u bolnici, jer nisam mogla da verujem da neko kome si rodio decu, može biti tolika životinja :?: Pokušao je sve :?: Kada je udario na moje dostojanstvo, spustila mi se roletna :idea: Samo trenutak me delio od smrti :idea: Bilo ne ponovilo se :roll: Sa današnjeg aspekta to nikada ne bih uradila :!:

nienor:

:oops: Ja sam po koji put taj dan otišla da se razvedem :idea: Pogledam njega...on nervozan i puši 8) Setim se godina koje ostadoše iza nas :idea: Uđjem kod porote...pitam sudiju:"ima li ovde neki tajm-aut" :?: On kaže da ima i kolko mi treba :oops: Tri meseca :?: Otišli smo zajedno na piće :idea: Tri meseca sam mu dala novu šansu :idea: Nije je iskoristio :idea: Bio je još gori :idea: Kada sam ponovo došla pred porotu rekla sa: molim vas razvedite me što pre :idea: Nismo odmah podelili imovinu :idea: Ja u stan da promenim odeću kad brava promenjena :?: A stan dobila ja :idea: Počeo je sa pljuvanjem i niskim udarcima :?: Počeo je da zloupotrebljava decu :?: Pokolebao ih je :?: Završila sam u bolnici, jer nisam mogla da verujem da neko kome si rodio decu, može biti tolika životinja :?: Pokušao je sve :?: Kada je udario na moje dostojanstvo, spustila mi se roletna :idea: Samo trenutak me delio od smrti :idea: Bilo ne ponovilo se :roll: Sa današnjeg aspekta to nikada ne bih uradila :!:

nienor:

splav:
nienor:

Citam vas i razmisljam o tome da sam sasvim u pravu sa mojim misljenjem da je svaki razvod pakao. Motivi mogu da budu sasvim razliciti, ali sve ono posle je idevticno kod svakoga. Pitanje je samo koliko ste jaki da podnesete sve ono sto razvod sa sobom nosi. Jedino mi smeta jedna stvar dok vas citam. Ne mogu da shvatim da ste se dvoumili pred sudnicom. Mozda sam ja previse godina razmisljala o razvodu pa se na njega odlucila kada sam shvatila da sam dala sve od sebe u taj brak i da nema napretka. Jedno jutro sam se probudila, prelomila u sebi, odlucila i nastavila tim putem. Potrebni su ti tada prijatelji, to je istina, ali ako sam ne izadjes na kraj sa svim tim, taj teret nosis ceo zivot sa sobom. Prosto mora doci trenutak kad moras da krenes sam i ne trazis niciju podrsku vise. A nedoumica pred sudnicom?! To ne bi smelo da se desi ako si nacisto sa sobom. Sve ono posle je identicno vise manje kod svih. Samo da se ne desi da se pogubite sami sa sobom kroz to ludilo koje traje dugo godina jos posle razvoda.

Ja se nisam dvoumila, otišla tamo rekla svoje, okrenula se i otišla....da se više nikad ne vratim...
Sve to zavisi od čoveka do čoveka...neko se lakše nosi sa životom a neko teže...
Ja kad kažem da sam sretno razvedena, ja to stvarno i mislim...on je dobio šta je tražio, ja takođe...
A što se tiče prijatelja: Pa baš sam prošle god položila poslednji ispit te škole i nekako na moju žalost ustanovila da se značenje reči prijatelj izobličila, izdeformisala...tako da se sada oslanjam isključivo na sebe, a prijatelji su mi tu za po neku kaficu i to je sve...

Jugoslovenka:
Ja se nisam dvoumila, otišla tamo rekla svoje, okrenula se i otišla....da se više nikad ne vratim...
Sve to zavisi od čoveka do čoveka...neko se lakše nosi sa životom a neko teže...
Ja kad kažem da sam sretno razvedena, ja to stvarno i mislim...on je dobio šta je tražio, ja takođe...
A što se tiče prijatelja: Pa baš sam prošle god položila poslednji ispit te škole i nekako na moju žalost ustanovila da se značenje reči prijatelj izobličila, izdeformisala...tako da se sada oslanjam isključivo na sebe, a prijatelji su mi tu za po neku kaficu i to je sve...
Vise manje ista iskustva, ali mislim da nema nista sretno ni u jednom razvodu. Mozda se mi osecamo posle svega mnogo drugacije, rasterecenije, samostalnije ili ne znam sta, ali razvod nije ni jedan sretan. Nije u tome sreca, ali je i to zivot, pa srecu potrazimo negde dalje.

Jugoslovenka:
:idea: ti si hrabra žena :idea:

Jugoslovenka:

splav:
Jugoslovenka:

Hvala drugarice.... 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back