HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Ne preteruj!
Recimo da je to čak zamišljeno i za UBIJANJE neprijatelja. Po tome bi i proizvodnju oružja mogli nazvati urotom!?:super:

Kako je ovo pdf ZABAVA, onda valjda može i ovo, tj prvo citat:
'Postoje ljudi koji ostaju praznih saka cak i kad se uhvate za glavu!!'
A onda pitanje: Jel' to misliš na svog bivšeg dečka?:rotf:

Tesla je bio fizicar kakwog jos nece biti skoro.

Posle njegove smrti pola njegovih spisa,wezano za fiziku i oktrica,je nestalo.Hmmm,ko bi mogao da ih uzme?
....

Pitaš ozbiljno, ili se zekaš?:zcepanje:

T

Sta god je Tesla nasao,a nasao je mnogo toga,neko drugi koristi....

Neko drugi? Ma bahati i 'priglupi' Ameri ni za 500 godina neće da shvate o čemu je sve Tesla razmišljao i na čemu je radio!:rotf:

U filmu cucete da vlasnici harrpa su americka vojska i americka mornarica,znaci nauka i naucne svrhe ali za vojsku izgleda ne za civile
n:

Ne preteruj!
Mnoge stvari za civile su došle kao rezultat istraživanja i potreba za vojsku ( i svemirsku tehnologiju!).
Usput nemoj zaboraviti i (ubrzani!) razvoj tehnologije za vreme i potrebe ratova....

Btw: Anketa je nepotpuna:
Energija tih postorojenja je ZANEMARIVA prema energiji koja nam stiže sa Sunca!
Prema tome, nedostaje opcija: LOKALNO utiče na klimu!:klap:

gasi harpa ***** ti krvavu mater u pizdu kaljavu ocu po burek a ulica mi pliva i sedim gladan zbog tog harpa **** ga ko ga izmisli majci ga u dupe nabio seme mu ***** sto ga izrodilo i piccku sto ga isra :)

Meni je pored zgrAde Izgleda ko trafo stanica ali mi je sumnjiva teniska loptica na njoj. Mnogo je grmilo kod mene I verujem da je to to. Da se selim pitanje je sad:rida:

Opet grmljavina.. dokle vise... sta vi radite na ovoj temi 111 stranica... organizujte neke proteste, nesto..

po mojim informacijama, razlog ovih munja i grmljavina je kamufliranje otvaranja portala (a moguce i svemirskih letilica), kojim vanzemljaci ili sam Tor silaze na zemlju.

Javlja mi drugar iz Ameriku da su kod njih bile to veče kad i kod nas plave, zelene i crvene munje...Kaže to je predskazanje 'oće da idu kod Obamu da ga zapale na Krst...

Javlja mi drugar iz Ameriku da su kod njih bile to veče kad i kod nas plave, zelene i crvene munje...Kaže to je predskazanje 'oće da idu kod Obamu da ga zapale na Krst...

Kada nam naučnici ( političari?) konačno priznaju da smo shebali klimu, baš me zanima koga će ovaj put proglasiti dežurnim krivcem!?:rotf:

po mojim informacijama, razlog ovih munja i grmljavina je kamufliranje otvaranja portala (a moguce i svemirskih letilica), kojim vanzemljaci ili sam Tor silaze na zemlju.
Kakav Tor... na ovom našem Balkanu on ne sme da priviri od Svetog Ilije.... Nešto su se pokačili oko neke ribe onomad, i feud traje do dan danas.

Meteoroloski.

Čuveni fizičar: Ameriku za vikend pogađa ledena kataklizma biblijskih razmera

Poznati američki fizičar Mičio Kaku sa Univerziteta Njujork najavio je tokom gostovanja na američkoj TV mreži CBS da će se u Americi dogoditi ledena katalkizma biblijskih razmera.

Kaku je upozorio da će se oko 250 miliona Amerikanaca još krajem ove sedmice naći na udaru dosad nevišenog nevremena, piše Nacionalna geografija.

„Sve će otići dođavola… Sve što je na zemlji, u vodi i vazduhu, staće zbog sveobuhvatnog poremećaja vremena, čiji se vrhunac očekuje oko 13-15 novembra“, upozorio je on.

Sporedne posledice ovog „poremećaja“ osećaće se najmanje mesec dana i moraćemo da se naviknemo na to da se Zemlja menja i da će sve više pokazivati svoju moć, upozorava naučnik.

Zar ova najava nije potvrda da se Amerika već duže vreme sprema na nešto veliko i da američka vlada zna nešto što ostatak sveta ne zna, komentariše Nacionalna geografija dodajući da takvo nevreme biblijskih razmera može da izazove jedino HAARP.
.................

Back