HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ajde priznaj sad da ti je baš TAKVA bila faca kad si ovo pisao...
Mislim na tvoj avatar.
Ondak ću se nasmijati...
U suprotnom, nisi vrijedan odgovora.

odgovoricu ti samo zato sto me zabrinjava podatak da je tebi smesno kada ti neko da neku informaciju.

informacija je -grad se nakon 20 sati nije otopio

tvoja reakcija na tu informaciju je piatnje kakva je moja faca i ako je onakva kakva mislis da ces se nasmejati.

normalna reakcija na moju informaciju je -zanimljivo , verovatno taj deo nije obasjan suncem ili nesto slicno.

Види, ако ме већ питаш за квалификацију, ругати се некоме ко лупета, а не рећи шта је исправно (чак и кад си упитан) је благо речено неозбиљно. А ако то ради човек који је на позицији у министарству, ја као грађанин који га плаћа постављам питање његове компетентности...

Za neke stvari, pogotovo eksperimentalne, je nemoguće reći šta je ispravno, moralno, etično itd!?:whistling:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=07&dd=14&nav_category=12&nav_id=876538

evo vest iz drugog izvora.

ima i video snimak.

ako nekom nije cudno da se grad ne topi onda nista.nekom nista nije cudno.

jeste li gledali kad se kolje prase.mesar ulazi u obor i smiruje prase govoreci mu -miran , dobar ili vec sta ko prica smirenim glasom.
Kad imaš veliku količnu leda, onda mora da prodje neko vreme da se otopi. Ne može odmah. Ne znam šta je to čudno

Za neke stvari, pogotovo eksperimentalne, je nemoguće reći šta je ispravno, moralno, etično itd!?:whistling:

Zvizdi, zvizdi, no mozda sam se ja pogresno izrazio.
Ne radi se ni o kakvom moralu, mada bi se moglo i o tome pricati i kod haarp-a i kod "zaverenika" i kod onih koji se rugaju.
Ako nisi pratio fabulu radnje rugaju se "autoriteti" onima koji iznose "cinjenice", a tu stvarno svakakvih stvari ima... No, vidju vraga, oni ni ukratko ne rekose sta je zapravo haarp, osim da je neki (inace radi u ministarstvu) tamo rostiljao. A kad je jedan lik (inace fizicar) postavio par konkretnih pitanja onda - te necemo na ovakvoj tribini o tome, te ima Wiki, te pitaj Ziku iz instituta...

Zvizdi, zvizdi, no mozda sam se ja pogresno izrazio.
Ne radi se ni o kakvom moralu, mada bi se moglo i o tome pricati i kod haarp-a i kod "zaverenika" i kod onih koji se rugaju.
Ako nisi pratio fabulu radnje rugaju se "autoriteti" onima koji iznose "cinjenice", a tu stvarno svakakvih stvari ima... No, vidju vraga, oni ni ukratko ne rekose sta je zapravo haarp, osim da je neki (inace radi u ministarstvu) tamo rostiljao. A kad je jedan lik (inace fizicar) postavio par konkretnih pitanja onda - te necemo na ovakvoj tribini o tome, te ima Wiki, te pitaj Ziku iz instituta...

A zašto (sada?) toliko prašine oko toga kada kažu:
http://www.arrl.org/news/view/haarp-facility-shuts-down

Hmm...Da nije možda tek sada prešao u prave tajne eksperimente, nakon što su uočili/nanjušili moguće primene!?:worth:

n

sto se tice haarpa evidentno je da ni oni ne znaju o cemu se radi i ponavljaju zvanican stav a kako ne postave pitanje cemu snaga od 3 mgw za prenos u sustini signala tj radio talasa

Pogotovo ako se različitim fazama emitovanih signala iz antena ta energija može koncentrisati na relativno mali prostor?
A eksperiment je možda propao zbog periodičnosti takve koncentracije i velike moguće 'kolateralne štete?

Ja ne smatram da si ti - niko:lol:

...........ovaj mladunac sam o sebi kaže kako nema pojma, al zna da je nemoguće.

Tako su nekad slični mudrijasi pričali kako je nemoguće da vozovi putuju brže od 50 na sat

Znas kad pročitam mladunčev esejčić , jedino sto mogu je da se nasmejem tom nedostatku ličnog integriteta i streberskoj mejnstrim ukalupljenosti

Obesi te dokaze macku o rep:)

jao hvala na savetu.a mora li biti muzjak ili moze i zenka.naime imam komsinicu koja ima slatku malu macu pa bih ja to njoj stavio

tj okacio o rep.i da li da narezem na cd ili dvd ili da nasnimim na fles.i kakav to uticaj ima na haarp.

da li odbija talase ili dezintegrise vibracije.ili regenerise ozon i popravlja jonosferu.

oprosti sto sam ovako pun pitanja ali vidim da si nesto izuzetno i apsolutno sam ocaran tvojom moci sugestije i argumentima koje si pokazala.

Nisam ni sumnjala da ce neko poput tebe biti ocaran. Mada..takvi kao ti I da I'm prstom uperis u cvrst dokaz odbili bi da to prihvate jer boze moj sta bi ovaj svet radio da nije vas teoreticara z.

Usput, setio sam se jednog filma u kojem Ameri na kratkom talasu šalju šifrirane informacije za svoje 'spavače' širom sveta!
A projekat se zatvara jer se to sada radi preko satelita i/ili interneta!?:worth:

Back