HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
High Frequency Active Auroral Research Program
Програм активног ауроралног истраживања високе фреквенције

Nauka i naucne svrhe u zadnjih 20-tak godina na tv-u samo to slusamo ali sta ako je haarp najgora ljudska kreacija gora i od atomske bombe:confused: neki kazu da je dobra stvar,drugi kazu da je losa stvar a neki prvo kazu da je dobra a posle promene pesmu kao npr dr fizicar Bernard Estlund(1938-2007) adept Tesline fizike i Teslinog rada u sustini(dela i zivot trazite na google) on je spremio teren za HAARP da bi 1985 dostavio brove "Method and Mechanism for Changing an Area of the Atmosphere, Ionosphere and/or the Magnetic Sphere of the Earth" u prevodu sistem za modifikaciju elektomagnetnog polja,jonosfere i atmosfere i sve je bilo lepo i super za naseg doktora kauboja sve do jednog dana kada je izgubio pravo na brove(par godina posle) e onda sta se desilo,desilo se da se kauboj naljutio i otvorio usta i jedna divna novinarka Dzin Maning lepo prica o svemu tome a i doktor slusajte

imate i drugi deo nadjite ga sami
U filmu cucete da vlasnici harrpa su americka vojska i americka mornarica,znaci nauka i naucne svrhe ali za vojsku izgleda ne za civile
Ovakvih prica u vezi konspiracije iz unutrasnjosti ima ih puno no mrzi me da pisem,ali bitan je zakljucak,zakljucak je taj da su ljudi p.cke,prodate duse,dok pare i slava idu nema problema za ekologiju i ljudska prava nema li para i slave najveci smo patrioti i rezistanti :thumbdown:

wow 2009 sam ovo lepio a moj drug iz sente je meni pricao 2003 a moj cale tek 2014 cuo za haarp

Pre neki dan na nekoj od televizija gost u emisiji vezano za ova dogadjanja bio je gospodin iz Hidro Meteoroloskog zavoda Srbije i rekao je "da je ponasanje ciklonskog oblaka bilo neuobicajeno " u smislu kako je "bio kao zalepljen na odredjenoj lokaciji i da je bio u njegovoj ukupnoj visini od oko deset kilometara ukupne njegove visine , sto je krajnje neobicno " .
Imajmo u vidu i da je zima bila "neuobicajeno suva i blaga , a i bez ozbiljnijih sneznih padavina, da je kisa padala neposredno pre ovog ciklonskog oblaka i da je zemlja vec bila napijena vodom , pa nije mogla da upije nove kolicine ovih hiljadugodisnjih kisa, ako se to mogu nazvati - kise (?) . Zatim , sto je isto tako neobicno - taj ciklonski oblak je krenuo, nakon sto se levak delimicno ispraznio iznad teritorije Zapadne Srbije , Republike Srpske i delimicno iznad Hrvatske , dakle , da je krenuo u pravcu jugo - istok ka severo - zapadu , prema Madjarskoj i Austriji .
Zasto ?
U tom pravcu je "uzvodni deo medjunarodne reke Dunav "!
Da li to znaci da se mogu ocekivati i te preostale kolicine vodene mase iz tog pravca ?
Vrlo je verovatno ! I "vrlo sinhronizovano " !
Nije zadzabe covek iz "struke" na RTS - u pre neki dan upozoravao da ovo "zlo moze da potraje , u manje - vise blazem obliku u naredna tri meseca" !
Opasnost od vodenih bujica nije prosla i tu nema opustanja i bezbriznosti , a po najmanje nema mesta za preuranjeno slavlje !
Da li je svo to dogadjanje i "meteoroloski rat , samo drugim sredstvima " , to za sada nama "obicnim smrtnicima nije poznato" , a sta se sve "iza brda valja" , vreme ce pokazati !
Da je u Srbiji u prethodnih petnaestak - dvadeset godina bilo malo vise pameti, razbora i postenja ovo sve se moglo mnogo blaze podneti !
Miroslav Lazanski je veceras na RTS - u bio gost i "lepo je to pojasnio u vezi Civilne zastite koja je sa demokratskim promenama i Evro - Atlanskim integracijama uz svesrdnu pomoc savetnika koji ne izlaze iz Vlade i General - staba , u dooobroj meri kumovala ovome i da se posledice svega toga nece ublaziti i otkloniti jos pooooprilicno vremena " !!!

Hvala Borisu Tadicu & Kumovima :

Poslednja izmena:
Hajde da na ovoj temi po mogućnosti pišemo iz prve ruke,šta znamo šta smo videli,itd.
O HAARP-u se dosta pričalo pisalo trolovi su ismevali ljude.Pisala je i štampa..
Evo šta ja znam.
Pre oko dve godine jedan moj drug je video kolonu hamera i land rovera one tamne smb boje u Barajevu.Oko desetak komada.Nikada ih pre ni kasnije nije video.Kretali su se iz Barajeva ka magistrali.Mislim da u samom Barajevu a ni po selima nema vojske.
Ne računajući Lipovicu koja je pre Barajeva.
Drugo.Može li neko da mi kaže dali je prirodno da četiri dana pada kiša bez prestanka ali bez grmljavine bez munja?
Dali se i jedan ozbiljan političar javio i rekao nešto u vezi HAARPa?

Одговор на 1. питање: У Барајеву (Липовичкој шуми) налази се база Противтерористичке јединице (ПТЈ), а возила која користе њени припадници су возила некадашње Јединице за Специјалне Операције (ЈСО) - хамери, ленд ровери, итд.

Одговор на 2. питање: Није нормално да киша пада 3 дана, као што ни много тога није нормално у једном друштву (држави). И онда се плаћа цена свега тога...

Природа је поремећена - и последице долазе... И тек ће долазити... Антарктик се топи, озонска рупа се шири, земљотреси и клизишта постају скоро па нормална појава, вулкани се активирају... Иначе, за оне који не знају... Планина Авала је угашени вулкан. И није искључено да некадашњи вулкан поново проради... А онда уместо воде, наступа ватра...

И све зависи од човека...

:) Kakav HAARP, kakva nauka i tehnologija, elektromagnetski ... bla, bla, bla ...
To vam je, u stavri, jedan indijanac, koji putuje svetom, tamo gde ga ameri posalju, i tamo doziva kisu i rasteruje oblake, menja vreme. Kod nas su, mozda, uzeli u u sluzbu i nase dodole, pa je sistem usavrsen.
:worth::rtfm::brus::gace:

Poslednja izmena:
http://web-tribune.com/u_fokusu/dej...rbija-i-rs-pa-pokrenut-je-haarp-sistem-video#

Ovaj isprica nesto i logicno i nelogicno i ipak na kraju krajeva nebitno je da li haarp postoji ili ne (treba biti dosta naivan pa odmah bez i malo sumnje poverovati u postojanje haarp-a) jer ljudi treba da shvate da ziveti u strahu i zebnji je gore od svake smrti. A meni nekako najvise deluje da sva prica u ovim teorijama zavera ima nekako bas taj cilj. To ubija coveka u svakom smislu - fizickom, psihickom i duhovnom......nasa omladina je pokazala u ovim teskim trenucima da ce tesko te panicne i americke propagandne price uticati na njih i da nismo izgubili snagu volje koju su nam preci ostavili. Kad je tesko mi se jednostavno fokusiramo na to i teramo do kraja pa kud puklo. Treba se moliti Bogu, krstiti i ne ziveti u strahu od ovoga ili onoga nebitno da li je to stvarno ili imaginarno....

High Frequency Active Auroral Reseach Program (Visokofrekventni program za aktivno istraživanje aurore) set je antena koje emituju visoko frekventno (HF) radio zračenje. Ove antene koje se nalaze kraj Gakona na Aljasci služe za istraživanje Jonosfere. Struktura ovog članka je takva da pruža osnovnu terminologiju potrebnu da sam čitalac donese zaključak o postavljenom pitanju i sve do poslednje rečenice članka ne donosi nikakve zaključke od strane autora. Onima koje ne zanima moje mišljenje savetujem da preskoče poslednju rečenicu pošto su do poslednje rečenice sadržane isključivo relevantne činjenice.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/46...-li-je-povezan-sa-promenom-vremenskih-prilika

High Frequency Active Auroral Reseach Program (Visokofrekventni program za aktivno istraživanje aurore) set je antena koje emituju visoko frekventno (HF) radio zračenje. Ove antene koje se nalaze kraj Gakona na Aljasci služe za istraživanje Jonosfere. Struktura ovog članka je takva da pruža osnovnu terminologiju potrebnu da sam čitalac donese zaključak o postavljenom pitanju i sve do poslednje rečenice članka ne donosi nikakve zaključke od strane autora. Onima koje ne zanima moje mišljenje savetujem da preskoče poslednju rečenicu pošto su do poslednje rečenice sadržane isključivo relevantne činjenice.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/46...-li-je-povezan-sa-promenom-vremenskih-prilika

Poslednja izmena:

Razmislite dobro može li sistem radio antena, dizajniran da utiče na oblast Zemljine atmosfere 85-600 km uticati na pojave 0-12 km? Može li radio predajnik promeniti vazdušni pritisak ma kako moćan bio? Može li radio emiter kakav je voki toki učiniti išta smeši vode, vazuduha i dezodoransa (aerosoli) što poprilično dobro oslikava sastav Troposfere?

Može, naravno.http://www.pecat.co.rs/2011/05/sergej-satohin-klimatsko-oruzje-je-uzasnije-od-nuklearnog/

Poslednja izmena:

Back