Brzi Bravari Srbije
Veoma poznat
- Poruka
- 12.987
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Drugo.Može li neko da mi kaže dali je prirodno da četiri dana pada kiša bez prestanka ali bez grmljavine bez munja?
Hajde da na ovoj temi po mogućnosti pišemo iz prve ruke,šta znamo šta smo videli,itd.
O HAARP-u se dosta pričalo pisalo trolovi su ismevali ljude.Pisala je i štampa..
Evo šta ja znam.
Pre oko dve godine jedan moj drug je video kolonu hamera i land rovera one tamne smb boje u Barajevu.Oko desetak komada.Nikada ih pre ni kasnije nije video.Kretali su se iz Barajeva ka magistrali.Mislim da u samom Barajevu a ni po selima nema vojske.
Ne računajući Lipovicu koja je pre Barajeva.
Drugo.Može li neko da mi kaže dali je prirodno da četiri dana pada kiša bez prestanka ali bez grmljavine bez munja?
Dali se i jedan ozbiljan političar javio i rekao nešto u vezi HAARPa?
Hajde da na ovoj temi po mogućnosti pišemo iz prve ruke,šta znamo šta smo videli,itd.
O HAARP-u se dosta pričalo pisalo trolovi su ismevali ljude.Pisala je i štampa..
Evo šta ja znam.
Pre oko dve godine jedan moj drug je video kolonu hamera i land rovera one tamne smb boje u Barajevu.Oko desetak komada.Nikada ih pre ni kasnije nije video.Kretali su se iz Barajeva ka magistrali.Mislim da u samom Barajevu a ni po selima nema vojske.
Ne računajući Lipovicu koja je pre Barajeva.
Dali se i jedan ozbiljan političar javio i rekao nešto u vezi HAARPa?
Interesantno, bas u vreme kad je Tesla izvodio eksperimente sa jonosferom
Ali se tvoj post odnosio na 1924 godinu i Eremitin citirani post!
Dzaba , izdajnice !
Za male pare si se prodao!
TRICAAAAAAAAA!!!!!!
Без коске...

Шта? Хаарп убио и диносауре?

Ako je to izazvao HAARP, molim nekog patriotu i ispranog mozga, da mi objasni kako tako mocan sistem nije uspeo da promeni vremenske neprilike koje su se desile pre 10ak godina u USA, u tako mocnoj drzavi, pa onda nezgode u Kini isto jednoj od mocnijih zemalja sveta. pa onda recimo da u Sibiru vecno vlada leto ili prolece da nema ako jakih i ostrih zima?
Ozbiljno vas pitam!
hvaalaaaaaa
Ako je to izazvao HAARP, molim nekog patriotu i ispranog mozga, da mi objasni kako tako mocan sistem nije uspeo da promeni vremenske neprilike koje su se desile pre 10ak godina u USA, u tako mocnoj drzavi, pa onda nezgode u Kini isto jednoj od mocnijih zemalja sveta. pa onda recimo da u Sibiru vecno vlada leto ili prolece da nema ako jakih i ostrih zima?
Ozbiljno vas pitam!
hvaalaaaaaa
Ozbiljno vas pitam!
hvaalaaaaaa
Molim da se određene privilegije koriste samo u kafani, misliće ljudi da imam 100 godinaE, da nije Agathe, moje (moderisano tete moderisano), svasta bih mu jos rekao....

Шта? Хаарп убио и диносауре?
Postoje brojni dokazi da je tokom geološke istorije više puta dolazilo do velikih katastrofa globalnog karaktera. Pomenućemo samo dve: pre oko 250 miliona godina, kada je izumrlo skoro 95% živog sveta, po čemu se može suditi da je to možda bila najveća kataklizma koja je ikad zadesila našu planetu. Druga se desila pre oko 65 miliona godina, kada su izumrli dionosaurusi, a sisarima data čudna prilika da prežive i ovladaju svetom. Vrhunac tog preživljavanja i evolutivnog niza predstavlja čovek, čija genijalnost, ali i ludost polako dovode do samouništenja, jer upravo on predstavlja jedino biće na ovoj planeti koje odbija da živi u skladu s prirodom. Počelo je atomskim probama, veštačkim promenama klime, ratom zvezda i ko zna čime još, a završiće možda ovaj put davanjem prilike nekim drugim organizmima da nasele ono što preostane i budu bolji gospodari od nas.
Najjednostavniji odgovor je da ma vise majstora koji raspolažu klimatskim oružjima.Ako je to izazvao HAARP, molim nekog patriotu i ispranog mozga, da mi objasni kako tako mocan sistem nije uspeo da promeni vremenske neprilike koje su se desile pre 10ak godina u USA, u tako mocnoj drzavi, pa onda nezgode u Kini isto jednoj od mocnijih zemalja sveta. pa onda recimo da u Sibiru vecno vlada leto ili prolece da nema ako jakih i ostrih zima?
Ozbiljno vas pitam!
hvaalaaaaaa