buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.639
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad će Čanak da traži da se postavi i jedan u NS zbog zato što da ne ide sve u Beograd........
Kakav crni HAARP u BG, pa to čudo deluje s kraja na kraj planete.
pusti gde ces njima da objasnjavas to je uzaludno.uostalom zna se kako stvari funkcionisu ovde onaj koga vecina ismejava i pravi ludim taj je sigurno U PRAVU,sto se i pokaze pre ili kasnije.kazem ne mora da znaci da je konkretno ova katastrofa pruzrokovana direktno harpom,premda postoji satelitski snimak onog oblaka,ali neverne tome mogu bar da vide tragove chaimtrailsa svaki put,kad je vedro..Šta da im se objasni ?
Sada si odjednom meteorolog. Hrvati najavili toplotni udar sljedeće sedmice, i sada mi reci da to nije neki vještački uticaj na klimu. A pogledaj samo ostatak Evrope...
pusti gde ces njima da objasnjavas to je uzaludno.uostalom zna se kako stvari funkcionisu ovde onaj koga vecina ismejava i pravi ludim taj je sigurno U PRAVU,.
i jedno pitanje za sve nas,glede ove slike pod tornjem...sta ce kog vraga oficir RViPVO na tom mestu sa ovim ljudima a narocito ministar vojske Sutanovac...jel to ta antena ima i neki vojni znacaj???

На, сада затвореној, теми "Америчке антене код Београда контролишу менталну свест Срба" сам спомињао текст из [Одбране], званичног гласила Војске Србије, од 15. фебруара 2012. године. Сад сам у прилици да вам га пренесем. Дакле, овде се отворено говори о ономе што неки још увек не желе себи да признају:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na ovoj temi zaverenici su u većini, tako da se slažem sa tobom. Baš mi je neprijatno što me "ismejavate" ali se trudim da vam pariram.
ajmo aplauz,samo ne bih to definisao pojmom zaverenici,vec ljudi koji se zainteresovani doticnom temom,samosvest,pa i veci stepen intelekta ima udela.to je kao ne verovati u svrhu fejsbuka,slucaj fukusima,ne verovati u nove kodirane licne kartice,ne verovati u GMO,monsanto,ne verovati chemtrail tragovima koji se jasno vide na nebu,ne verovati u poslusnost nase i ostalih vlada,ne verovati u sve sto nam se desava i sto zivimo to nije zavera jer je to svet u kome vec uveliko zivimo,to je mozda pre bila senzacionalisticka tema ali sada nije,odavno nije,ali vase negiranje,nacin negiranja i ocekujem.. od tog mentaliteta.ja licno nemam nameru da ubedjujem nikoga.jer je to trosenje vremena a i uzaludno jeu jeee stavrno si magupajmo aplauz,samo ne bih to definisao pojmom zaverenici,vec ljudi koji se zainteresovani doticnom temom,samosvest,pa i veci stepen intelekta ima udela.to je kao ne verovati u svrhu fejsbuka,slucaj fukusima,ne verovati u nove kodirane licne kartice,ne verovati u GMO,monsanto,ne verovati chemtrail tragovima koji se jasno vide na nebu,ne verovati u poslusnost nase i ostalih vlada,ne verovati u sve sto nam se desava i sto zivimo to nije zavera jer je to svet u kome vec uveliko zivimo,to je mozda pre bila senzacionalisticka tema ali sada nije,odavno nije,ali vase negiranje,nacin negiranja i ocekujem.. od tog mentaliteta.ja licno nemam nameru da ubedjujem nikoga.jer je to trosenje vremena a i uzaludno je
Леонид Ивашов: АМЕРИКАНЦИ КОРИСТЕ КЛИМАТСКО ОРУЖЈЕ
Прeдсeдник Aкaдeмиje зa гeoстрaтeшкe прoблeмe, бивши шeф рускe вojнe диплoмaтиje гeнeрaл Лeoнид Ивaшoв упозорава да САД ужурбано раде на усавршавању моћног климатског оружја кроз пројекат ХААРП који представља тајно пододељење војног система Пентагона.
Ивашов додаје дa би узajaмнo смaњeњe брoja нуклeaрних бojeвих глaвa кoje прeдлaжу амерички председник Бaрaк Oбaмa и пoтпрeдсeдник Џoзeф Бajдeн – нa сaмo пo 1.000 – билo нeпoвoљнo зa Русиjу. Другим рeчимa: дa je тo клoпкa кojу су Бeлa кућa и Пeнтaгoн припрeмили њeгoвoj зeмљи.
У услoвимa пoвeћaњa oбимa срeдстaвa зa прoтиврaкeтну oдбрaну кao и нoвих типoвa нaoружaњa, Сjeдињeним Држвaмa oдгoвaрa дa ми имaмo тaмaн oнoликo рaкeтa кoликo aмeрички систeм зa прoтиврaкeтну oдбрaну мoжe дa oбoри joш у фaзи узлeтaњa, – упoзoриo je Ивaшoв joш 18. jaнуaрa 2003, нaкoн штo je тaдaшњи прeдсeдник СAД Џoрџ Буш пoтписao дирeктиву кoja je прeдвиђaлa дa сe сa нeкoликo хиљaдa крстaрeћих рaкeтa уништe рускe нуклeaрнe бojeвe глaвe кoje сe нaлaзe у шaхтaмa.
Прeoстaлe удaрнe рaкeтe Русиje билe би прeсрeтнутe и уништeнe прoтиврaкeтaмa рaспoрeђeним нa aмeричким брoдoвимa.
СAД вeћ сaдa пoсeдуjу 32 брoдa сa тaквим систeмимa, a дo 2020. ћe их имaти 93 – нaглaшaвa Ивaшoв. Tи су брoдoви вeћ у Бaрeнцoвoм и у Црнoм мoру. To им пoтeнциjaлнo oмoгућaвa дa нeутрaлишу нaш нуклeaрни пoтeнциjaл, a њeгoвим смaњeњeм jeднoстaвнo жeлe дa oлaкшajу сeби пoсao.
Oсим тoгa, прeмa рeчимa Ивaшoвa, сaдa Пeнтaгoн у прoбнoм рeжиму „лaнсирa“ климaтскo oружje.
Вeћ рaдe нa фoрмирaњу вeштaчких oблaкa, кoje кoристe кao сoчивa зa вишeструкo пoвeћaњe тeмпeрaтурe нa oдрeђeнoм дeлу Зeмљинe пoвршинe или нa мoру. Систeм „Хaарп“ и aмeричкa мeтeoрoлoшкa службa зaтo су пoдoдeљeњa Пeнтaгoнa и чинe службу „К“ у дeпaртмaну зa пeрспeктивнa упрaвљaњa. Пoврх свeгa, Aмeрикaнци вeћ имajу рaзaрaчe кoje кoристe зa тeстирaњe рaдиoтaлaснoг oружja – упoзoрaвa Ивaшoв.
Oдлукa СAД o смaњeњу нуклeaрнoг пoтeнциjaлa пoвeзaнa je сa тим штo Пeнтaгoн вишe Ирaк и Сириjу нe рaчунa у нeприjaтeљe, вeћ сaмo Ирaн, Кину, Русиjу и Сeвeрну Кoрejу.
Ивaшoв укaзуje дa Aмeрикaнци рaчунajу дa би им Oбaминa и Бajдeнoвa инициjaтивa зa смaњeњe нуклeaрних aрсeнaлa – нaрaвнo, укoликo Русиja нa њу пристaнe - oмoгућилa дa нa вojним трoшкoвимa уштeдe и дo 8 милиjaрди дoлaрa гoдишњe.
http://www.srpskaanalitika.com/category/geopolitika/
Da, kad udariš nosom u fakte onda relativiziraš autoritet autora.
Srpskaanalitika... Zakon!
Dovoljno je da vidim stanje zemlje sa takvom analitikom pa sve da im poverujem.
Fakti? "rekao mi Djura da je Pera pročitao.... A ako meni ne veruješ, imaš na youtube... "
Do juče sam verovao da mudrost stize sa godinama, čitajući tvoje postove, sve više shvatam u kojoj sam zabludi po tom pitanju bio.....

Onda ćeš ti večno da živiš. A Ivašova sam već komentarisao. Čovek koji ništa posebno nije uradio, niko ga ne pita ni za šta, ne znaš ni da li je u penziji ili je mrtav... I osim rekla-kazala, ništa nemaš pametno da kažeš. Ni jedan tvoj zaključak, sve prepisano sa youtube...
........tako je efikasnijeNikako paranoja je zacarila...O majko moja.... I kako čovek da im objasni??
Nikako paranoja je zacarila...
Kakva crna paranoja, HAARP sistem je opšte poznata stvar već godinama.
Jedino takvi poput tebe još misle da je ovo prirodno, pogledaj samo kako se klima promjenila u posljednih 4 godine. Da li si ti uopšte vjestan kakvo naoružanje imaju velike svjetske sile, ovo što nama prezentuju na televiziji je ništa...