TheBlueEye
Zainteresovan član
- Poruka
- 178
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko garantuje da si ti bio tamo,čime dokazuješ da si bio ?
Nije ni prstom mrdnuo da istrazi bilo sta od ovoga a nas pravi na ludake

Evo javnog poziva (ponovo) : Ko je zainteresovan da ode samnom do Barajeva i Beljine u subotu 01.09.2012. ? Nosimo pice, klopu i pravimo izlet, u okviru kojeg bi proverili tu famoznu antenu...
Drugacije ne mogu da ti dokazem...mogu da postavim slike okoline, ali bi sumnjao da je to Beljina....Kakav dokaz zelis da procitas, ili vidis?

Neces se izvuci od rostiljanja...Истажили смо ми и не нађосмо. Да га има то би на нас највише и утицало јер живимо у Бељини а довољно смо образовани да можемо да препознамо.
Javio bih ti se ja, al bi pose moro da te likvidiram, a žao mi te dece.........![]()

Neces se izvuci od rostiljanja...
O hvala , hvala, hvala....hvala, u ime moje decice...![]()
Истажили смо ми и не нађосмо. Да га има то би на нас највише и утицало јер живимо у Бељини а довољно смо образовани да можемо да препознамо.
U pravu si ti 200% - gori HAARP od avalskog tornja nama i ne treba. Preko toga ide najcrnje zaglupljivanje i ispiranje mozga: prvo "Javni servis" a onda i signal Pinka,Grand produkcije i ostalih centara za kontrolu uma u Srba.
Doduse, ne izaziva uragane i sushe (valjda), ali narod ima hronicnu glavobolju od toga, goru nego ovi u Beljini.
Ne znam, otkud bih znao. Pitaj buudalu, on je postavio tu fotku.koje slikao,ovu fotku,jel ga znas?
Чекам вас, па да видите да нема ХАРП-а у Бељини.
![]()