HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nego, pre nego što nastavimo ovu simpatičnu raspravu, da unesemo malo literalnog sadržaja u nju. Jedna lepa knjiga u izdanju Wiley-Interscience-a, a koja se bavi antenama, njihovom namenom, dizajnom i konstrukcijom:

http://2.***************/-GA6Qlz_MVXA/TvsPh0Xk5xI/AAAAAAAAAuY/762dhTO1qIU/s320/Antenna+Theory+Analysis+and+design+by+C.+Balanis.jpg

http://freeebookdownloadnow.blogspot.com/2011/12/free-ebook-antenna-theory-analysis-and.html

Čisto radi demistifikacije te čudne naprave za slanje i prijem elektromagnetnih signala jer vidim da ćemo ovde uskoro ispod oka gledati i antenu na tranzistoru. Ko zna, možda se i u njemu krije neki mind-control uređaj.

Ti ono beše tvrdio da nema antena do malopre?

Sad kad ti je nos uboden u realitet prihvataš da ih ima al misliš da sam ja paranoičan jer se pitam čemu graditi avalsku antenu kad se TV program više ne emituje sa nje?

Pa lepo, ja mislim da se putem te mreže predajnika emituju određeni talasi koji izazivaju određene promene u elektromagnetnom polju u određenim zonama i na taj način utiču na klimatske i sociološke dpgađaje na određenoj teritoriji.

Ne razumem odakle toliko otpora da se prihvati jedna toliko logična stvar?

Samo totalni ignorant ne vidi mogućnost da se sve te antene upotrebljavaju kao deo velikog sistema antena sa upravo tom namenom.

David icke je u emisiji na rubu znanosti pricao kako ovim stedljivim sijalicama nas prisluskuju i kontrolisu jer se unutra nalaze neke antene :D On je verovatno preterao ali realno njima da je haarp trebao u srbiji stavili bi ga jos davno . Sto nam govori ili da je on vec dugo u srbiji a verovatno jeste ili ga nema. Avalski toranj nema veze sa haarpom ali moguce je da ko zna kakve stvari emituju odatle a i nije bitno gde se nalazi haarp ima isti uticaj u svetu i onaj sa aljaske i ovaj nas

David icke je u emisiji na rubu znanosti pricao kako ovim stedljivim sijalicama nas prisluskuju i kontrolisu jer se unutra nalaze neke antene :D On je verovatno preterao ali realno njima da je haarp trebao u srbiji stavili bi ga jos davno . Sto nam govori ili da je on vec dugo u srbiji a verovatno jeste ili ga nema. Avalski toranj nema veze sa haarpom ali moguce je da ko zna kakve stvari emituju odatle a i nije bitno gde se nalazi haarp ima isti uticaj u svetu i onaj sa aljaske i ovaj nas

To i ja rekoh na početku teme u postu http://forum.krstarica.com/showthre...eograda!!!?p=20026359&viewfull=1#post20026359

Ti ono beše tvrdio da nema antena do malopre?

Sad kad ti je nos uboden u realitet prihvataš da ih ima al misliš da sam ja paranoičan jer se pitam čemu graditi avalsku antenu kad se TV program više ne emituje sa nje?

Pa lepo, ja mislim da se putem te mreže predajnika emituju određeni talasi koji izazivaju određene promene u elektromagnetnom polju u određenim zonama i na taj način utiču na klimatske i sociološke dpgađaje na određenoj teritoriji.

Ne razumem odakle toliko otpora da se prihvati jedna toliko logična stvar?

Samo totalni ignorant ne vidi mogućnost da se sve te antene upotrebljavaju kao deo velikog sistema antena sa upravo tom namenom.

Može, ali za to je potreban ograoma antenski sistem i ogromna potoršnja energije za šta nema kapaciteta u Srbiji. Tako nešto u ovom momentu imaju samo SAD i Rusija i niko više. Inače, famozna antena koja se pominje je prijemna antena pomoću koje se meri jačina signala iz Gekone, a takvu možeš da napraviš i kod kuće.

Pazite šta piše neki pametnjaković:

о зна која је права улога тих антена и да ли ти који рукују са њима знају њихову праву намену. Већ то што се ради о технологији ВРЛО НИСКИХ ФРЕКВЕНЦИЈА показује да то вуче порекло од мрачне стране. Тесла се бавио претезно високим фреквенцијама као корисним за људе.

:hahaha:

Pitam se šta li on misli o niskim frekvencijama:

darthvader_detail.png

Može, ali za to je potreban ograoma antenski sistem i ogromna potoršnja energije za šta nema kapaciteta u Srbiji. Tako nešto u ovom momentu imaju samo SAD i Rusija i niko više. Inače, famozna antena koja se pominje je prijemna antena pomoću koje se meri jačina signala iz Gekone, a takvu možeš da napraviš i kod kuće.

To ti tako tvrdiš, jel?

A ja treba da verujem u te tvoje tvrdnje?

E pa ne biva Paganko.

Ti o toj tehnologiji i njenoj energetskoj konsumpciji imaš znanja baš kao ona Mara koju si pomenuo u nekom postu malopre.

Evo sad bš čitam o VLF grupi sa Stenforda:

The Stanford University VLF Group investigates the Earth's electrical environment, its upper atmosphere, lightning discharges, radiation belts, and the ionized regions of upper atmosphere known as the ionosphere and magnetosphere. Much of our work involves the use of very low frequency (VLF) electromagnetic waves which are generated by lightning discharges, by man-made transmitters and by energetic radiation belt electrons. We investigate the generation of these waves and the manner in which they propagate in and scatter from various regions of the upper atmosphere. We use VLF waves as diagnostic tools to investigate physical processes in the Earth's plasma environment. Under the direction of Professor Umran Inan, the VLF group carries out extensive observational programs at multiple sites around the world and on satellites. In addition, extensive theoretical modeling and interpretation work is carried out, on quantitative modeling of high-altitude optical emissions known as sprites, blue jets, and elves, on modeling the propagation and scattering of electromagnetic waves in the Earth-ionosphere waveguide, and on other related electromagnetic wave and plasma physics problems.

Koliko vidim, postoji čitava mreža prijemnih antena širom sveta, sličnih kao ta u Beogradu. Fakat je da je u pitanju prijemna antena i da je upitanju akademski projekat u kojem učešće ima i fizički fakultet u Beogradu. Drugi fakat je da je antena bila aktivna u periodu od 2008 do 2010. Treći fakat je da sam takvu istu antenu mogao ja kod kuće da napravim i metnem na krov i da s time ne bih mogao da kontrlišem ni komšijske piliće, a kamoli nešto drugo.

dokon um, đavolje igralište.

Koliko vidim, postoji čitava mreža prijemnih antena širom sveta, sličnih kao ta u Beogradu. Fakat je da je u pitanju prijemna antena i da je upitanju akademski projekat u kojem učešće ima i fizički fakultet u Beogradu. Drugi fakat je da je antena bila aktivna u periodu od 2008 do 2010. Treći fakat je da sam takvu istu antenu mogao ja kod kuće da napravim i metnem na krov i da s time ne bih mogao da kontrlišem ni komšijske piliće, a kamoli nešto drugo.

I sad si ti zaključio da ne postoji opasnost?

Ja ne vidim - opasnosti nema.

Svaka ti čast na logici.

Kakva genijalna ideja...idem odma ' da sklepam i da javim "trecem oku":rotf: hvala, hvala , hvala...kako se ja nisam toga setio!?:rotf:

paganko otkud znas sta oni emituju sa svih tih antena?

Ne emituju ništa, to su sve do jedne male prijemne antene veličine 2.6m. A primaju se signali koji nastaju usled atmosferskih pojava koje se izučavaju. Antene te veličine ne mogu emitovati nikakav značajniji signal, a da ne pominjem tako snažan da izazove neku atmosfersku pojavu.

Šta više, vrlo je pozitivno da naši studenti i naučni radnici budu uključeni u takav projekat jer se tu stiče praktično znanje.

Meni je par stvari vrlo interesantno:

1.Antena ne mora biti velika, i moze se sagraditi u potkrovlju kuce, te tako ostati neprimecena...a onda se da spisak svih antena ukljucenih u HAARP, javno na internetu kako bi se znala lokacija svake antene, pogotovo antene u Beljini kod Barajeva,koje nema na licu mesta, jer sam obisao lokaciju...nisam doduse ulazio coveku u kucu, ali je u temi navedeno da se antena vidi sa okolnih brda...sto nije slucaj.

2.Na Aljasci prekriveni hektari i hektari zemlje antenama, na raspolaganju skoro neogranicene kolicine struje i naucnog potencijala i odatle se utice na vremenske priike u Japanu i Iranu, ali se ne moze spreciti katastrofalna susa i sve jaci uragani koji opustese Ameriku.

3.HAARP utice na: Vreme, raspolozenje,zemljotrese,zimu,leto,cunamije,agresivnost,zemljotrese,lose raspolozenje i izbore u Srbiji....ybt...koja smo mi sila i strah i trepet u svetu, kada jedan tako sofisticirani uredjaj upotrebljavaju da ToNi ne dodje umesto BoTe na vlast!!! Zapanjen sam!

4. I naravno, cim nesto ne mozes dokazati , pozivas se na izvore sa youtubeta: "pogledaj i odgledaj taj i taj film, pa mi se onda javi da razgovaramo..."
Nikako da se javi TBE ili NWO ili GMO (obratite paznju na skracenice!!!) i kaze:" Ja sam Pera Peric, imam diplomu iz te oblasti, vrsio sam istrazivanja dugi niz godina i dosao sam do sledeceg zakljucka: sida ne postoji, haarp je jaaako opasan, Zemlja je ravna, itd..." Ne, sve se svodi na "pogledaj film, pa ce ti biti jasno", " pokojna Mileva je rekla to i to","GMO je opasan TO SVI ZNAJU".

Naravno, kad im pruzis logiku (dokaze ne priznaju kao ni zvanicnu nauku), odmah postajes: spijun,mason,reptil,debil ,retard(valjda misle da je to vrsta reptila),placenik , itd....

Ali, uglavnom slede staru SrBsku tradiciju:" NE ZNAM KAKO JE, ALI SIGURNO NIJE KAO STI TI KAZES!"

I da: samo idioti i retardi ne veruju u ono sto svi znaju!!! (morgeloni,kemtrejlsi,iluminati...)

Ispade Srbija zemlja sa najvecim br. istih po m2....nazalost sve cesce mislim i da jeste po oba nivoa shvatanja izjave...:(

U pravu si. Rasprava podrazumeva koriscenje argumenata, koje ti nemas, a cim ti neko ukaze na nelogicnosti, potezes uvrede i teras , ni manje ni vise sa celog NPiM....jesi zabavan..

Pazi da te ne poslusam...ovde je bas interesantno.

Ne, dali ste mi linkove za filmove koje moze da napravi svako...to nisu argumenti, vec povod za diskusiju.
Argument je neoborivi dokaz koji se moze proveriti u svakom momentu na bilo kojoj lokaciji od bilo koga ko sprovodi eksperiment.
Znaci? Kako si ti dokazao da u Barajevu i okolini postoji antena HAARP? Ja sam otisao tamo i video da ne postoji. Ti si procitao na internetu???:rotf:

Ne, dali ste mi linkove za filmove koje moze da napravi svako...to nisu argumenti, vec povod za diskusiju.
Argument je neoborivi dokaz koji se moze proveriti u svakom momentu na bilo kojoj lokaciji od bilo koga ko sprovodi eksperiment.
Znaci? Kako si ti dokazao da u Barajevu i okolini postoji antena HAARP? Ja sam otisao tamo i video da ne postoji. Ti si procitao na internetu???:rotf:

Ko garantuje da si ti bio tamo,čime dokazuješ da si bio ?

Back