HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Покрили су скоро цео свет па ето и барајевску зону. Сцхуманов спектар који (измедју осталог) снимају је корелативан са човековим можданим системом. М...
....
Nije dezinformacija jer ga vidim golim okom....:dash::dash::dash:

gde su slike ateista da vidimo to čudo

....... Већ то што се ради о технологији ВРЛО НИСКИХ ФРЕКВЕНЦИЈА показује да то вуче порекло од мрачне стране. Тесла се бавио претезно високим фреквенцијама као корисним за људе.......

izvuceno iz uvodne recenice sa wiki
HAARP (скраћено од High Frequency Active Auroral Research Program), Програм активног ауроралног истраживања високе фреквенције)

Nije mi bas jasno, tvoj komentar nije nikako u korelaciji sa linkom i objasnjenjem koje stoji na wikipediji a na koje se osvrces, pa molim te za blize razjasnjenje....

У потпуности се слажем са тобом. У новој амбасади на Дедињу предвиђено је око 250 радних места. Шта мислиш, шта ће толики број људи тамо да раде???

Lizat će kuverte, raspitivati se o nama kod naših susjeda (i susjetkinja) i pratiti što mi po ovoj temi lupetamo. Mislim da je to iznenada postala još i mala brojka uposlenika nakon što smo ih mi u ovoj diskusiji provalili. Moguće je da i mi trenutačno na Krsti komuniciramo preko HAARP-a ili nekog drugog njemu sličnog postolja za sušenje rublja.

:think:
Ne mogu da ne pomislim... da bi to bila idealna metoda programiranja. Uslovljavanje lucida talasima?

(ovo komentarišem jer imam nekad utisak da naši snovi nisu uvek "naši", da se tako izrazim)

Vidim da mi je obrisan post o merdvedima čuvarima koji nije bio šala.

Po nekim forumima pronalazio sam informacije da postrojenja čuvaju upravo medvedi i svinje .

Svinje koje napadaju ljude sa neobičnom agresivnošću.

ХААРП је кеса, глоопост којом војни лобисти у најбанкротиранијој сили света извлаче кинту од пореских обвезника.
Нешто попут Раптора који 20 година после формацијског уласка у РВ САД још увек није оперативан, а већ се сматра застарелим.

Back