Ja nevidim sta je smesno ovde???? ovo je najozbiljnija vest koju sam cuo iz Srbije za proteklih xy godina...hebote mish,pa mogu komotno da rade sa tlom sta hoce,uopste sa eko sistemom
koliko vidim,svi se segace i zezaju....verovatno,jer vecina forumasa koja se segaci,vise zanima sta se radi po Hrvatskoj i dnevno postavlja po par tema sa nama totalno neinteresantnim tematikama o dnevno-politickim zbivanjima u Hr a kada se radi o Srbiji,onda sala i zezanje
Ukoliko je to HAARP a ako su ga sa stanforda postavili,onda jeste,to je onda zrelo za sabotazu.......jer ta stvar,moze bukvalno da utice na svest ljudi...a ukoliko je pored Beograda...jedinome,kome se moze,iole dati statut grada u srbiji,jer ima oko 2 miliona naspram ostalih varosi sa 100-150.000 e onda je stvar jasna....ide se na kontrolu svesti gradjana Srbije
A mislim da cete mi reci i da sam lud...a moje misljenje je da se to radi planski iz Amerike,kako bi se sirom sveta pokrenuo jedan veliki talas nezadovoljstva i strajkova,koji vec sve vise i viuse uzima maha po celoj kugli
a sve kao uvod za uvodjenje jedinstvene vlade "spasa" tj,nove svetske vlade NWO ......pocelo se u USA te u Britaniji,pa po celoj Evropi...o Arapskom svetu netreba pominjati,tamo je najvise uspelo,a sada se ide na Rusiju,i navodno Putinovo maznjavanje glasova......u Srbiji je mislim,u ovoj situaciji i detetu od 3 godine,lako organizovati raju,u situaciji u kojoj je Srbija...a narodu fali snaga...mentalna,da ponovi 5.10 koji je vise nego potrebana,a mislim da je ova naprava zato tu (nastranu sto je Bota njihov covek...oni se svim svojim ljudima zahvale na kraju na isti nacin) tako da mislim,da stvar nije uopste za salu