G.H.O.S.T.
Poznat
- Poruka
- 7.997
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi smo sad na redu..................![]()

08.03.2010., 21:12 #16
buudala zaludan deda
Jel sad verujete u vidovnjake?![]()

i tako... ja sam u to vreme bila kod frizera, nist osetila nisam![]()

prva dva su bila jacine 7,7 a treci 6,6. sta se tu ne slaze?
Pitanje: Sta je merilo jacine zemljotresa?
Odgovor : Broj zrtava!
HAARP je propaganda nepostojeće moći Amerike,pošto je Rusija i Kina sve jača ekonomska i vojna sila.Ameri imaju hiper pogon,Ameri napravili teleport,Ameri napravili leteći tanjir,Ameri prave veštačke zemljotrese po svetu,a jedina je zemlja čija vojska najviše gine u svetu a nije u ratu.Toliko o njihovoj moći nemoći.
Rusija kada otkrila i konstruisala ne-nuklearnu vakum bombu koja je po efektivnosti u rangu sa atomskim bombama,odmah je to prezentirano u svet kao relanost postojanja njihovih otkrića.Kada bi Rusija i Kina krenula na Ameriku,ja mislim da bi se ispostavilo da Američko superoružje i Američki supermoć postoji samo u njihovim crtanim filmovima.
![]()
http://www.1tv.ru/owa/win/ort6_vide...ter1_href=287212&counter2_href=id=268366;t=56
U nizu poruka i diskusija preko Interneta, mnogi su ispisivali i ovo: Zaustavite HAARP!
Šta je HAARP?
HAARP je javnosti odavno predstavljen kao naučno i akademsko istraživanje jonosfere. Iz vojnih dokumenata, medjutim, uočljivo je da se baš takav jedan program sprovodi od strane američkih vazduhoplovnih snaga. Tako se zagrevanjem jonosfere, putem elektromagnetnih talasa izuzetno visoke i ekstremno niske frekencije, mogu vršiti kontrolisne promene klime iznad područija neprijatelja. HAARP je tehnologija kojom se mogu veštački, na daljinu izazivati i uragani, zemljotresi, suše, poplave, a može se oštetiti i ozonski omotač iznad neke države. Za ovo se koristi ideja prenosa energije kroz vazduh, vodu i zemlju, a koju je razvio Nikola Tesla. Tesla je bukvalno proteran iz američkih škola. Njegova ideja da bi se bežičnim prenosom el. energije elektromagnetnim talasima mogla snabdevati domaćinstva potpuno besplatno, za multinacionalne profitere predstavlja noćnu moru. Ipak njegovi izumi pažljivo se proučavaju u vojnim krugovima, a njegova SCALAR tehnologija već je u vojnoj upotrebi kao oružje za masovno uništavanje u mnogim zemljama: SAD, Rusiji, Japanu...
!!! ......Takodje, 12. septembra 1989. na području Kalifornije registrovani su ELF talasi. Njihov intenzitet je vremenom bivao sve jači, da bi iščezli 5. oktobra. Već 7. oktobra ponovo su se pojavili, ali sa jačinom koja je premašila okvire skale za merenje. Tri sata kasnije zemljotres je pogodio San Francisko.
Pa kako da se odbranimo? Hoce li na amere da padne kamen i da ih sve zbrise sa zemlje?Ovoj planeti treba sto vise ljudi u obliku organskog portala ali bez svesti o sebi ko sam sto sam.Samo jedi je*i radi spavaj.Treba ti pidzama i radni kombinezon od grderobe.Zato postoje haarpovi puno njih ne jedan.Naka van je Bog upomoci deco.
Proguglaj dobro. Onaj ko je pravio film dobro je sve smislio i upakovao. Ja ono sta znam zadrzavam za sebe. Danas je opasno siriti istinu.Ne mozete da tvrdite nesto sto se vidi na net,po tom smislu neo isus i bla bla bla....
Shit,potpuno se slazem sa tobom u vezi sirenja istine.Proguglaj dobro. Onaj ko je pravio film dobro je sve smislio i upakovao. Ja ono sta znam zadrzavam za sebe. Danas je opasno siriti istinu.
Pa kako da se odbranimo? Hoce li na amere da padne kamen i da ih sve zbrise sa zemlje?
A onaj vidovnjak sto kaze da ce kamen da padne na Ameriku 21.12.2012. a pre toga ove godine u novembru da pocne treci svetski rat?Ima haarpova pored Moskve u Auatraliji Kini Indiji Samo rad na podizanju licne svesti nikakvo nasilje ne dolazi u obzir.
Jadan Tesla...Covek se trudio da pomogne svetu, a naisao na americke kapitaliste...
I sad se njegova otkrica koriste suprotno od onoga cemu su bila namenjena...Fucked up people...
kasno marko na kosovo stize sa te pare mogu prasak protiv buva neki novi da otkriju