HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Promasio si PDF - Humor i klauni su neki susedni podforum :) premda nemas neki talenat ni za tu rubriku....

...
Očigledno nisi ni svestan da si lepo sebe opisao :lol: Ceo ovaj deo foruma je za humor, a ima i materijala za psihologiju.

- - - - - - - - - -

Zapravo je HAARP svoj deo posla odradio i pripremio teren za CERN.
Sve u svemu uskoro ćemo da vidimo efekte.
Preterao si sa alkoholom :lol:

Zapravo je HAARP svoj deo posla odradio i pripremio teren za CERN.
Sve u svemu uskoro ćemo da vidimo efekte.

Posebna prica je onj video iz samog promo tima CERN-a !

Ne onaj okultni sa ritualnim zrtvovanjem, vec onaj promo video koji je sniman U BOLIVIJI NA NAJVECEM SLANOM JEZERU NA SVETU !

I to je sve predstavljeno kao neki ritualni portal u tom spotu...
Ali to je okultna strana CERNa...sem one statue Shive kraj istog i sem pominjanog drugog snimka sa onom simulacijom ritualnog zrtvovanja.

Sto se tice HAARP-a
Sem sto smo i mi kao narod bili deo eksperimenta sa istim, maja 2014. pri onim HAARP poplavama...pokazace se da je praksa upotrebe HAARP-a takva da je na neki hibridni nacin povezana sa elektro objektima na terenu !!!

ZATO SMO MI IMALI NE SLUCAJNO POPLAVU U OBRENOVCU, KRAJ GOTOVO NAJVAZNIJEG ENERGETSKOG OBJEKTA = TE NIKOLA TESLA (a i to ritualno nije slucajno sto bas kraj elektrane tog imena se to izvelo...)

Takodje...
Sem tog energetskog objekta, gde smo jos imali odrone i zesce posledice tih HAARp padavina? :)
Pa u BiH tacnije u RS smo imali u DOBOJU, kraj kojeg se nalazi TE Stanari...
Potom imali smo velike odrone i klizista u KRUPNJU u relativnoj blizini HE ZVORNIK
Zatim u danima posle smo imali i eksploziju u TE Obilic na Kosovu (ovo je posebno interesantno jer se smatra da izvesna postrojenja Harpa su postavljena na tromedju Albanije/Srb(Kosovo)/Crna Gora.

Zatim nije to jedini slucaj...da su se zesce posledice jakih padavina osetile bas "SLUCAJNO"... u blizini ENERGETSKIH POSTROJENJA...
Setimo se i onih odrona i poplava u Istocnoj Srbiji...u zoni HE DJERDAP !!!

Dakle jasno je kao dan da HAARP na neki hibridni nacin koristi vec postojece energetske objekte, parazitski koristeci energiju istih!
Dakle TE, HE, a u slucaju zemljotresa u Japanu i NE (Fukushima)...su u funkciji energetske mreze koja se koristi pri upotrebi HAARP-a !!!

...

Poslednja izmena:
ZATO SMO MI IMALI NE SLUCAJNO POPLAVU U OBRENOVCU, KRAJ GOTOVO NAJVAZNIJEG ENERGETSKOG OBJEKTA = TE NIKOLA TESLA (a i to ritualno nije slucajno sto bas kraj elektrane tog imena se to izvelo...)

Na teritoriji Obrenovca je nastala ona pijavica sredinom godine sto je slikana u Jagodini.

Uopste mi nisu jasne te okultne promocije kod otvaranja tunela u CH , CERNa..ali ne verujem da sami objekti imaju neku veliku ulogu u svemu tome.
To je vise onanisanje elite koja zeli da pokaze sirotinji ko je glavni dok pisa po istoj ekonomskim krizama.

Uopste mi nisu jasne te okultne promocije kod otvaranja tunela u CH , CERNa..ali ne verujem da sami objekti imaju neku veliku ulogu u svemu tome.
To je vise onanisanje elite koja zeli da pokaze sirotinji ko je glavni dok pisa po istoj ekonomskim krizama.

Naučnici definitivno jesu tajni kabal po samoj svojoj prirodi, oni su nadljudi.

HAARP je bebina zvecka u odnosu na elektromag. oscilator za pomeranje magnetnih polja.Kao sto vidite a puno ljudi to i oseca na svojoj kozi,Braca su se malo zajebala pa im se izmaklo kontroli.Ko ima busolu moze sam da proveri.Pomerili su magnetne polove zemlje(Sever-Jug).Zato se u svetu desavaju ekstremne vremenske oscilacije.Atmosferi treba barem 100 god da se prilagodi promeni polova.I to za neznatno pomeranje od 0.002stepena.A kreteni su pomerili za vise od 3stepena.

HAARP je mit

- - - - - - - - - -

HAARP je bebina zvecka u odnosu na elektromag. oscilator za pomeranje magnetnih polja.Kao sto vidite a puno ljudi to i oseca na svojoj kozi,Braca su se malo zajebala pa im se izmaklo kontroli.Ko ima busolu moze sam da proveri.Pomerili su magnetne polove zemlje(Sever-Jug).Zato se u svetu desavaju ekstremne vremenske oscilacije.Atmosferi treba barem 100 god da se prilagodi promeni polova.I to za neznatno pomeranje od 0.002stepena.A kreteni su pomerili za vise od 3stepena.

Gde je to, daj link da ga vidim? I kako si dosao do 3%, moze formula na osnovu koje si izracunao?

HAARP je mit

- - - - - - - - - -

Gde je to, daj link da ga vidim? I kako si dosao do 3%, moze formula na osnovu koje si izracunao?

Nema linka.Postoji naucni esej koji je izasao sa MITija na net pre nekog vremena pa su ga brzo skinuli.A nisam dosao do 3 procenta nego stepena.Pa ako imas teleskop sa elektronsim kompasom on tacno pokazuje sever jug odstupanje.

Ja mislim da živimo u svetu gde se FABRIKUJU teorije zavere u raznim obaveštajnim krugovima pre svega zapadnim, da bi se sakrile prave zavere koje ''drmaju'' svet...Iako sam recimo skeptičan prema nekim egzotičnim načnima pogona aviona prosto mi je NEVEROVATNO da i posle 50 godina mi i dalje ''vozimo avione'' na mlazni pogon...Nisam expert ali mi je tu nešto čudno...

Back