Haarp ratovi i manipulacije klimom

...

Katastrofa u BiH...usled lokalno jakih padavina (+ljudski faktor = kamenolom) se OPET...desava u zoni Elektro Energetskih objekata...

Godinama sad vec i decenijama ukazujem na hibridnu vezu kisa tj generalno elementarnih nepogoda (po mom misljanju prouzrokovanih HAARP-om) i ELEKTRO-ENERGETSKIH OBJEKATA.

Pri Haarp kisama, poplavama, zemljotresima i sl...praznjena obicno budu najjaca (i time najrazornija...) upravo u zoni Elektroenergetskih objekata !!!

Tako je bilo npr:

1) 2014. Polave u Srbiji i BiH
TE Nikola Tesla = Poplavljen Obrenovac
HE Zvornik = Unisten Krupanj
TE Stanari Doboj = Poplavljen Doboj
...

2) Zemljotres u Turskoj kada je stradalo 200 000+ ljudi... desio se u zoni obliznjeg znacajnog sistema Hidrelektrana...

Itd jos XY primera...

E sad...

U zoni Neretve npr imamo par HE (HidroElektro) objekata...

I sve ove katastrofe i najveci izlivi kise preksinoc desili su se bas u tom "bermudskom trouglu" elektroenergetakih objekata...mahom su to Hidro Elektrane...jer koriste sliv Neretve.

...

...

Katastrofa u BiH...usled lokalno jakih padavina (+ljudski faktor = kamenolom) se OPET...desava u zoni Elektro Energetskih objekata...

Godinama sad vec i decenijama ukazujem na hibridnu vezu kisa tj generalno elementarnih nepogoda (po mom misljanju prouzrokovanih HAARP-om) i ELEKTRO-ENERGETSKIH OBJEKATA.

Pri Haarp kisama, poplavama, zemljotresima i sl...praznjena obicno budu najjaca (i time najrazornija...) upravo u zoni Elektroenergetskih objekata !!!

Tako je bilo npr:

1) 2014. Polave u Srbiji i BiH
TE Nikola Tesla = Poplavljen Obrenovac
HE Zvornik = Unisten Krupanj
TE Stanari Doboj = Poplavljen Doboj
...

2) Zemljotres u Turskoj kada je stradalo 200 000+ ljudi... desio se u zoni obliznjeg znacajnog sistema Hidrelektrana...

Itd jos XY primera...

E sad...

U zoni Neretve npr imamo par HE (HidroElektro) objekata...

I sve ove katastrofe i najveci izlivi kise preksinoc desili su se bas u tom "bermudskom trouglu" elektroenergetakih objekata...mahom su to Hidro Elektrane...jer koriste sliv Neretve.

...
Da znas da mi je tvoja teorija pala na um kad sam cula za ovo u Jablanici.
S tim sto mislim da su ljudi vise stradali zbog odrona kamenoloma,sto je ljudski faktor,nego zbog same poplave.

S tim sto mislim da su ljudi vise stradali zbog odrona kamenoloma,sto je ljudski faktor,nego zbog same poplave.

Da
Konkretno najvise nastradalih u Donjoj Jablanici je zbog tog kamenoloma...

Ali sama kisa...koja je bas (gotovo kao ciljano...) lokalno padala na tom uzem podrucju sliva Neretve...je padala bas u zoni par HE (Hidro Elektrana)

Dakle tu su oblaci imali najvece praznjenje...

A kamenolom tj odron dolazi posle kise...

Kao sto je u Haarp zemljotresu u Turskoj npr...jedan broj ljudi direktno stradao od haarp zemljotresa....ali jos jednako veliki broj ljudi je stradao zbog lose gradnje zgrada...
Dakle haarp zemljotres je tada pokrenuo katastrofu...(takodje "slucajno" u zoni velike HE...), a losa gradnja je samo ucinila jos vecom...

...

Da i ovo ovde stavim...

Pazi sad ovog cudnog sinhroniziteta...

U isti dan kad se desila ova katastrofa...se u Sarajevu desavao i evo valjda juce zatvoren ovaj kongres samit kakogod:

Zatvorena 2. Sarajevska sedmica energije i klime 2024: Platforma za konkretne akcije i partnerstva​

https://www.klix.ba/biznis/zatvoren...a-za-konkretne-akcije-i-partnerstva/241004037

...

Da
Konkretno najvise nastradalih u Donjoj Jablanici je zbog tog kamenoloma...

Ali sama kisa...koja je bas (gotovo kao ciljano...) lokalno padala na tom uzem podrucju sliva Neretve...je padala bas u zoni par HE (Hidro Elektrana)

Dakle tu su oblaci imali najvece praznjenje...

A kamenolom tj odron dolazi posle kise...

Kao sto je u Haarp zemljotresu u Turskoj npr...jedan broj ljudi direktno stradao od haarp zemljotresa....ali jos jednako veliki broj ljudi je stradao zbog lose gradnje zgrada...
Dakle haarp zemljotres je tada pokrenuo katastrofu...(takodje "slucajno" u zoni velike HE...), a losa gradnja je samo ucinila jos vecom...

...
U svakom slucaju je uzas!
Da se odroni gomila kamenja i bujica vode da krene u pola noci na kucu i porodicu ravno je hororu.
Citam sad izjave svjedoka.
Mislim da tu ima vise zrtava nego sto objavljuju.

@Grom_sa_neba! šta misliš o ovom uraganu na Floridi? Rusi ili Kinezi?

srpski-telegraf-460x0.jpg

...

@Grom_sa_neba!

Onaj jewish brod iz Jadrana, što je prevozio oružje u vrijeme poplave..

izgleda viđen kod obale Valencije, za VRIJEME POPLAVE

https://tinyurl.com/2emduyem

.

Interesantno...
Ili je brod uklet ili ima neke instalacije za nevreme tj manipulacije vremenom...

Inace...
U vezi Valensije... opet imamo poveznicu sa obliznjim elektroenergetskim objektima...

...

Back