wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
E pa dragi moji forumasi izvolite....ovo je vasa personalna tema na kojoj mozete da se pljujete do prekosutra jer ste iskreno preterali sa vasim prepucavanjima na TUDJIM temama.Izvolite pa chatujte i dokazujte svoje misljenje.
Osnovna pitanja za pocetak.
Da li je Oath umetnik?
Da li je Gwydion tu samo da provocira Oatha i ostalu masu?
Da li obojica imaju ego odavde pa do meseca?
Zar nisu obojica malo prestara(i po definiciji )dovoljno zrela da spuste loptu i batale svadju(samim tim nam cinite uslugu)?
Da li sam ja sad navukla mrznju obojice na vrat pa ce sad na meni da se istresaju( posebno Gwydion)?
Ko je od njih dvojice muzicki obrazovaniji?
To je samo za pocetak,razradjujte ih slobodno dajte sve od sebe.
Inace za ostale drugove forumase uskoro se sprema anketa sa istim naslovom u kojoj cete moci da birate svog favorita.........dakle prijatno i neka bolji covek pobedi

Osnovna pitanja za pocetak.
Da li je Oath umetnik?
Da li je Gwydion tu samo da provocira Oatha i ostalu masu?
Da li obojica imaju ego odavde pa do meseca?
Zar nisu obojica malo prestara(i po definiciji )dovoljno zrela da spuste loptu i batale svadju(samim tim nam cinite uslugu)?
Da li sam ja sad navukla mrznju obojice na vrat pa ce sad na meni da se istresaju( posebno Gwydion)?
Ko je od njih dvojice muzicki obrazovaniji?
To je samo za pocetak,razradjujte ih slobodno dajte sve od sebe.
Inace za ostale drugove forumase uskoro se sprema anketa sa istim naslovom u kojoj cete moci da birate svog favorita.........dakle prijatno i neka bolji covek pobedi