guza

Obejana dupeta-ne nikako!!! Cak sta vise pa da pletemo pletenice kad vec na glavi ne moz'.
Salim se. Mislim da su jedno od glavnih odlika muskog tela dlake, naravno iz higijenskih razloga skratiti ih ispod miske i oko miska:) ali to je sve, STOP dalje!! ...ovim tempom i uskoro cemo zajedno sa ortacima ili deckom/muzem zakazivati depilaciju... :dash:

Pa noktici, ovaj lak onaj lak (koji mi boje stoji:lol:), pa kad krenu preporuke, ja koristim proizvode samo TE I TE marke;) ,ma uff, jedva cekam nasa druzenja :zcepanje:

citam pre u novinama kako se muskarci tripuju kako ce da reaguje njihova partnerka kad vidi da imaju dlakavu guzu. nikad nisam razmisljao na tu temu, smatrao sam da je normalno da muskarac ima dlakavu guzicu i da to zenama ne smeta. ok je da muskarac brije grudi i tukija ali guzu?!?!? ne bih to mogao da uradim, smesno bi bilo... pa me interesuje sta zene misle o tome? smeta li vam?

A nezgodno i da čovek zamoli nekog da mu pomogne da to odradi... :rumenko:

Nego šta, da bi se postiglo ubrzanje neophodno je smanjiti otpor, aerodinamične glatke guze su preduslov dobrog seksa, a za to se vredi potruditi. Ne kaže se džabe da lošem K-u i dlake (na guzi) smetaju. :lol:

:confused: red bi bio da sad izvedes jednacinu zavisnosti brzine pravolinijskog kretanja tukija od kolicine dlaka Zgooza.....:hahaha:

:confused: red bi bio da sad izvedes jednacinu zavisnosti brzine pravolinijskog kretanja tukija od kolicine dlaka Zgooza.....:hahaha:
I šta ako dokažem da muške guze treba brijati? Vama da budu pune ruke posla, i to od nazad umesto spreda (ne bi stigle da se prihvatite tukija sve brijući nam dupeta :lol:), a nama gologuzanima da bude stalno promaja ispod leđa. A pazi diskriminaciju: "Šta? Dlakava ti guza. Korpa batice, ti si loš 'ebač. Nemoj ti meni tuki ti je zver, ne pali to kod mene, guza ti nije obrijana, ništa od 'eksa dok je ne urediš po PS-u."

I šta ako dokažem da muške guze treba brijati? Vama da budu pune ruke posla, i to od nazad umesto spreda (ne bi stigle da se prihvatite tukija sve brijući nam dupeta :lol:), a nama gologuzanima da bude stalno promaja ispod leđa. A pazi diskriminaciju: "Šta? Dlakava ti guza. Korpa batice, ti si loš 'ebač. Nemoj ti meni tuki ti je zver, ne pali to kod mene, guza ti nije obrijana, ništa od 'eksa dok je ne urediš po PS-u."

:lol: ako ovako nastavite moracete da drzite kurCeve za kvalitetan sex....

citam pre u novinama kako se muskarci tripuju kako ce da reaguje njihova partnerka kad vidi da imaju dlakavu guzu. nikad nisam razmisljao na tu temu, smatrao sam da je normalno da muskarac ima dlakavu guzicu i da to zenama ne smeta. ok je da muskarac brije grudi i tukija ali guzu?!?!? ne bih to mogao da uradim, smesno bi bilo... pa me interesuje sta zene misle o tome? smeta li vam?

Ne smeta, važno da je guzi toplo:lol:

koliko ja znam samo ****** briju dupe...mislim,ne znam...cuo sam od jednog geja da to radi...valjda to rade svi...samo iskompleksirani papani sa iskompleksiranim ribama prave budale od sebe i odlaze u salone lepote na depilaciju...

Back