Bad_Wolf
Elita
- Poruka
- 21.926
Babun babun dabome
Tacno tako - bravo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Babun babun dabome
citam pre u novinama kako se muskarci tripuju kako ce da reaguje njihova partnerka kad vidi da imaju dlakavu guzu. nikad nisam razmisljao na tu temu, smatrao sam da je normalno da muskarac ima dlakavu guzicu i da to zenama ne smeta. ok je da muskarac brije grudi i tukija ali guzu?!?!? ne bih to mogao da uradim, smesno bi bilo... pa me interesuje sta zene misle o tome? smeta li vam?
A nezgodno i da čovek zamoli nekog da mu pomogne da to odradi...![]()
meni bude neka iskonska tugaPo meni se ne zna sta je gore:
kada vidim montirane ribe u gradu - da li je losije sto ne shvataju da se u stvari montiraju radi sexa ili to sto se nocima vracaju iz grada nesexane...
Kad bi bilo koju tetu zamolio da mi obrije pozadinu pohisterisala bi.pa dobro, to i ne ....das devojci da to odradi, ali nisam na to mislio...
Kad bi bilo koju tetu zamolio da mi obrije pozadinu pohisterisala bi.Bilo bi: "Ja da ti brijem guzicu matori prdonjo!?".
e jos i to bi da nam uvalite od poslova.....ccccc
![]()
Nego šta, da bi se postiglo ubrzanje neophodno je smanjiti otpor, aerodinamične glatke guze su preduslov dobrog seksa, a za to se vredi potruditi. Ne kaže se džabe da lošem K-u i dlake (na guzi) smetaju.![]()
I šta ako dokažem da muške guze treba brijati? Vama da budu pune ruke posla, i to od nazad umesto spreda (ne bi stigle da se prihvatite tukija sve brijući nam dupetared bi bio da sad izvedes jednacinu zavisnosti brzine pravolinijskog kretanja tukija od kolicine dlaka Zgooza.....
![]()
I šta ako dokažem da muške guze treba brijati? Vama da budu pune ruke posla, i to od nazad umesto spreda (ne bi stigle da se prihvatite tukija sve brijući nam dupeta), a nama gologuzanima da bude stalno promaja ispod leđa. A pazi diskriminaciju: "Šta? Dlakava ti guza. Korpa batice, ti si loš 'ebač. Nemoj ti meni tuki ti je zver, ne pali to kod mene, guza ti nije obrijana, ništa od 'eksa dok je ne urediš po PS-u."
jesi li sigurna da su to bili muskarci?nisam imala muškarca sa dlakavom guzom, pojma neznam![]()
citam pre u novinama kako se muskarci tripuju kako ce da reaguje njihova partnerka kad vidi da imaju dlakavu guzu. nikad nisam razmisljao na tu temu, smatrao sam da je normalno da muskarac ima dlakavu guzicu i da to zenama ne smeta. ok je da muskarac brije grudi i tukija ali guzu?!?!? ne bih to mogao da uradim, smesno bi bilo... pa me interesuje sta zene misle o tome? smeta li vam?