Gutanje sperme?

• Začetnik teme Začetnik teme NoNameGirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mnogotuzan:
MalaBgd:
Ovde se sad pisu i price :?:

Nije prica, vec neko ograniceno iskustvo. :oops:

Trebao bih jos da poradim na nekim drugim tehnikama, ali vise nemam prilike!!! :oops:

Samo sam hteo da napravim poredjenje. To je ono sto volim, nesto u cemu uzivam. :oops:

Klasican seks je proslost. Sada se gleda ko bolje licka, gricka, mazi i pazi. :oops:

Nego malek, sto si se ti nekako narogusila? U pocetku si mi bila simpa. Sad odjednom ovako ljuta. Ili sam ja malo pogresno shvatio tvoj post? :( :cry:

Ne znam cime sam iskazala narogusenost i ljutnju :?:
Nije bilo mrstenja i znakova uzvika :arrow:
To je bilo samo jedno obicno pitanje...
Vise sam bila zbunjena nego arogantna :wink:

mnogotuzan:
MalaBgd:

Trebao bih jos da poradim na nekim drugim tehnikama, ali vise nemam prilike!!! :oops:

Samo sam hteo da napravim poredjenje. To je ono sto volim, nesto u cemu uzivam. :oops:

Klasican seks je proslost. Sada se gleda ko bolje licka, gricka, mazi i pazi. :oops:

Nego malek, sto si se ti nekako narogusila? U pocetku si mi bila simpa. Sad odjednom ovako ljuta. Ili sam ja malo pogresno shvatio tvoj post? :( :cry:

Javi se Vuce!!!

MalaBgd:
mnogotuzan:
MalaBgd:

Ne znam cime sam iskazala narogusenost i ljutnju :?:
Nije bilo mrstenja i znakova uzvika :arrow:
To je bilo samo jedno obicno pitanje...
Vise sam bila zbunjena nego arogantna :wink:

A kako sam te to zbunio? Izvini, nije mi bila namera da te zbunjujem. Samo malo da pridodam temi neki novi sjaj. :oops:

Klasican sex! E kada se nisam srusio. To me ovde fascinira - da svaka generacije koja stasava i otkriva zivot misli da je prva, a da se nesto nije radilo/desavalo i pre...

Pa deca sexualne revolucije iz '60. godina bi nas sve ponele u zubima i progutale u pola predjela...

Bad_Wolf:
Klasican sex! E kada se nisam srusio. To me ovde fascinira - da svaka generacije koja stasava i otkriva zivot misli da je prva, a da se nesto nije radilo/desavalo i pre...

Pa deca sexualne revolucije iz '60. godina bi nas sve ponele u zubima i progutale u pola predjela...
ma ni oni.jos su rimljani i grci svasta radili pravili bahanalije mi smo mala deca

d1:
SweetGirl:
hahaha, hvala d1.
inace, samo sam zelela da cujem jos neko misljenje a naravno da cu ja uraditi ono sto hocu i sto zelim, a ako te bas zanima, hoce i da me pojubi jer ja sve progutam i polizem tako da...ne ostane bas nesto puno a i sto bi se on gadio neceg svojeg
no problem
Nemoj da se osvrces puno na primitivne komentare.To su normalne reakcije onih koji o tome neznaju puno.Veruj da je to tvom decku vrhunsko uzivanje , a vidim i tebi.Uzivam i sam u tome i ljubim svoju partnericu neposredno posle svega sa velikim zadovoljstvom.Uvek joj uzvratim istom merom.Nisi trebala ni doci ovde i pitati.Opusti se i uzivaj sve dok ti to cini zadovoljstvo.Bez ikave brige za posledice.Nikad se nemoj odricati uzitaka.Nikad.

Kao mushko mogu reci da mi je to jednma od fantazija i da bi zeleo bas to da mi se ostvari i to gutanje je po meni nesto sto je sasvim normalna stvar :lol: :lol: :lol: .. zato zenske neoklevate vec cinite ono sto vam se svidja

Ej ljudi moji kakav sam ja baksuz!!!

Meni je bila zelja da mi riba proguta spermu ono nenormalna!!! To me tako pali, i to mi se tako svidja, a bio sam 3 godine sa ribom koja to nije htela, jer:
-to je fuj!
-to rade qrve...
I tako dalje... Mislim sta reci???
Slobodno se smejte, ja sam kriv kad sam takav moron bio...

Sva sreca moja upoznao sam drugu kasnije koja je to volela i koju je to palilo, te me je na taj nacin vrlo usrecila... :lol: :lol: :lol:

Simeon_PorcupineSex.jpg

E znate da su spermiji dobri za ten..sad cu svako jutro da namazem lice.........
maz zzezams e......mislim vecinu to zadovoljava pruza im satsfakciju mene je svejedno oce da bude pored kreveta ili kroz prozor..

NoNameGirl:
Imam skoro 19 godina i letos sam to prvi put uradila svom decku i zakljucila da volim. Medjutim neke drugarice mi kazu da je to stetno, a neke da im se gadi.
Kakvo je vase iskustvo i koga uopste o tome da pitam?
DA da to je stetno...mislim uskoro ces umreti....gotovo je,,,,,
Zez,,,,,pa sta nagutala si se malo proteina i minerala
plus dobro za ten

Jooockey:
NoNameGirl:
Imam skoro 19 godina i letos sam to prvi put uradila svom decku i zakljucila da volim. Medjutim neke drugarice mi kazu da je to stetno, a neke da im se gadi.
Kakvo je vase iskustvo i koga uopste o tome da pitam?
DA da to je stetno...mislim uskoro ces umreti....gotovo je,,,,,
Zez,,,,,pa sta nagutala si se malo proteina i minerala
plus dobro za ten

+ rastu ti grudi nenormalnoooooo mnogooooooo
ozbiljno,nastavi... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back