Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Tebe treba zavezati, namazati medom da se sav ulepiš i onda pustiti Asku da te liže![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ok to je uvrnuto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebe treba zavezati, namazati medom da se sav ulepiš i onda pustiti Asku da te liže![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
od gutanja sperme,pa sve do meda,džemova,zimnice,pa do rasprava![]()
ok to je uvrnuto:???:
Imam skoro 19 godina i letos sam to prvi put uradila svom decku i zakljucila da volim. Medjutim neke drugarice mi kazu da je to stetno, a neke da im se gadi.
Kakvo je vase iskustvo i koga uopste o tome da pitam?
To ono ko u Sex and the City kad je Samanta vodila yebaca u neki bar zdrave hrane da bi mu sperma bila boljeg ukusa![]()
moze da stavi kantu sa vodom pored kreveta ili flasu vode,pa de se zapere po potrebi...
Ukusi sperme su različiti. Ali stvarno ima nekih kojima je kisela, e to ne volem :nono:
Sad mi pade na pamet nesto... Kod ovog mog mladog ljubavnika sperma je bas nekog njeznog, neutralnog okusa i mirisa... A mozda je to zato sto je jos tako mlad? Mozda se kod ovih starijih tokom godina ubajati?![]()
![]()
Sad mi pade na pamet nesto... Kod ovog mog mladog ljubavnika sperma je bas nekog njeznog, neutralnog okusa i mirisa... A mozda je to zato sto je jos tako mlad? Mozda se kod ovih starijih tokom godina ubajati?![]()
![]()
![]()
Ovo je istinamozda krishom pije sok od ananasa
![]()
![]()
Da znaš da je to tačno. Ovi mlađi imaju njam-njam spermu, a stariji bah
Zato i volim samo mlado meso![]()