Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
...pa kad se druzzish sa lazzovkama...Ma lažeš. Znam da nijedna moja drugarica to ne voli. Možda ipak ima izuzetaka, zaista ne znam...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pa kad se druzzish sa lazzovkama...Ma lažeš. Znam da nijedna moja drugarica to ne voli. Možda ipak ima izuzetaka, zaista ne znam...![]()
Ma lažeš. Znam da nijedna moja drugarica to ne voli. Možda ipak ima izuzetaka, zaista ne znam...![]()
Zar ovde da se učim sexu? Ha ha...
Zar ovde da se učim sexu? Ha ha...
Sta "ha ha"?
Bolje bi ti bilo da ne pricas na casu, dobices neopravdani![]()
ako bi moglo malo tise i bez prepisivanja
pitaj mene !!! ja cu ti reci da volim kada mi devojka proguta !!! A pitaj drugaricu zasto je shtetno i javi nam ovde da znamo !!!Imam skoro 19 godina i letos sam to prvi put uradila svom decku i zakljucila da volim. Medjutim neke drugarice mi kazu da je to stetno, a neke da im se gadi.
Kakvo je vase iskustvo i koga uopste o tome da pitam?
Hmmm, da, jesu...Hmmm, da... Zene su u stanju svasta da rade sa doticnom tecnoscu...
pitaj mene !!! ja cu ti reci da volim kada mi devojka proguta !!! A pitaj drugaricu zasto je shtetno i javi nam ovde da znamo !!!
1. Sta tebi znaci da ti proguta?
2. Kako znas da je progutala?
Imam skoro 19 godina i letos sam to prvi put uradila svom decku i zakljucila da volim. Medjutim neke drugarice mi kazu da je to stetno, a neke da im se gadi.
Kakvo je vase iskustvo i koga uopste o tome da pitam?
...to je nesto najlepse sto si mogla da uradis za njega!!!
mani drugarice...znam vec neke takve koje se foliraju!!!
Ma lažeš. Znam da nijedna moja drugarica to ne voli. Možda ipak ima izuzetaka, zaista ne znam...![]()
drugarica ima raznih.
i izuzetaka
zaista da
Jel' ti voliš da gutaš?
nemoj da se opterecujes sta drugi rade. probaj i znaces d ali je to za tebe ili ne. sem ako te toliko odbija sama pomisao na to. onda nemmoj da probas, mena smisla.
Ma poison se lomi...tu je negde na ivici da popusti...![]()