Gutanje sperme?

• Začetnik teme Začetnik teme NoNameGirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam skoro 19 godina i letos sam to prvi put uradila svom decku i zakljucila da volim. Medjutim neke drugarice mi kazu da je to stetno, a neke da im se gadi.
Kakvo je vase iskustvo i koga uopste o tome da pitam?

Moja malo gorci, probao sam vise puta posle svrsavanja po sisama, stomaku, ledjima svoje cure...a dobar je trip kada joj svrsim usta ali ona ne proguta, vec mi vrati to i ja to progutam

Kako neshvataju?Vazno je povuci zadnji cim isprazniti mokracni kanal i time produziti orgazam.
Znaci kad prestane da strcka u istom ritmu nastaviti sa usisavanjem!
To dali ce te gutati ili ne stvar je vaseg licnog izbora, savetujem :promuckati u ustima jer je vitamin c zdrav za desni.
tako radite uvazene mlade dame

Kako neshvataju?Vazno je povuci zadnji cim isprazniti mokracni kanal i time produziti orgazam.
Znaci kad prestane da strcka u istom ritmu nastaviti sa usisavanjem!
To dali ce te gutati ili ne stvar je vaseg licnog izbora, savetujem :promuckati u ustima jer je vitamin c zdrav za desni.
tako radite uvazene mlade dame

iz gore navedenog se da zaključiti da su tvoje desni savršene :mrgreen:

...ima ona jedna morska riba, ne znam sad kako se zove, ali znam da muzzjak oplodi zzenku i kad ona polozzi jajashca negde po nekim koralima muzzjak dodje i na kvarno pojede ili je obrnuto, mozzda i zzenka pojede, ne znam nisam pametan, ali samtram da je gutanje chist chin kanibalizma koji je opet bolji od istresanja dece u wc sholju, ali je nezamenjiv osetjaj kad ga ubrishesh u zavesu, a toga sa zavesom nema ako partnerka voli da guta, tako da ne volim da mi gutaju...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back