Gutanje sperme?

• Začetnik teme Začetnik teme NoNameGirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NoNameGirl:
Imam skoro 19 godina i letos sam to prvi put uradila svom decku i zakljucila da volim. Medjutim neke drugarice mi kazu da je to stetno, a neke da im se gadi.
Kakvo je vase iskustvo i koga uopste o tome da pitam?

Ako imas stalnu vezu, ako ga volis, ako se tebi licno ne gadi... ako, ako, ako... smrtram da je to normalno.
Iskreno: licno mi se gadi, jer sam kao dete na taj nacin bila zlostavljana. Ali mislim da to nije nista neobicno, pogotovo sto imas skoro 19 god.
A drugarice koje te optuzuju, nisu ni zasluzile da saznaju za to. Zivis svoj zivot kako ti hoces. Ako se slazes sa deckom, ako vam odgovara, radite to. U vezi je sve dozvoljeno. :D :D :D

to gut, or not to gut...?????
sve sam lepo procitao, i ne mogu se cudom nacuditi!!!! pa valjda smo svi dovoljno zreli, (citaj iskusni), da znamo sta zelimo u nekom trenutku, a sta ne!?! ako si ti seka, i ako u datom trenu zelis da progutas, GO FOR IT!!!; ako si ti bata, i zelis da u datom trenu das na gutanje, GO FOR IT!!!
toliko strana potrosiste na sasvim individualnu stvar; nisam neki j*bac kao onaj psy, ali imam dovoljan broj "susreta" sa suprotnim polom da znam da je sve samo feeling, kolicina strasti, atmosfera... ne slazem se da je to vezano iskljucivo za ljubav, sve je to strast, sexxxxxxx!
ko hoce, bre, samo napred!!!!

vesna_andjelcic:
ebo korisnichko ime:
d1:
ebo korisnichko ime:
pa otjesh tebi da svrshim u usta pa ondaK...
bre!
e bas si faca

e ne znam kojoj grupi sisara pripadash...
ali za tebe sam BRE!

otjesh tebi da svrshim a?
:lol:

Ti nemas verovatno devojku kojoj bi mogao, pa si nasao ovde da juris neke?
Koliko imas ti godina, kad si tako nezrezo?

de vesna isprichaj nam o tom tvom gorkom iskustvu?
mislim jel bilo gorko a?A?

moras da budes potpuno sigurna da je tvoj decko zdrav i da nema nikakve zaraze,mada je to sada veliki znak pitanja?
ako si potpuno sigurna u njega zasto da ne,ali mora i on nekako to zadovoljstvo da ti uzvrati
nemoj da radis stvari ako te on tera i kuka da ga uzmes najsladje je kad je nepredvidivo kad ga iznenadis ali mora da ti uradi sve one slatke stvari da ti uzvrati
"koliko daje ,toliko dobija" :oops: :oops:

Ijao! pa dobro bre ljudi! gutaju spermu one na mostu,one u noletovoj emisiji, ribe za jednu noc koje ti nista ne znace! a ne devojke! mada OK. mozda ja imam neko preterano fasisticko misljenje kada je u pitanju normalna zenska osoba...

ok... mozda si u pravu. kome se svidja nek izvoli. a sto se tice spavanja... mogu samo da se nasmejem. al necu da objasnjavam zasto. a i nocas imam posla. pa sam svratio na forum malo da se odmorim. mnogo se nervirate zbog tudjih misljenja. c c c. lose za nerve.

Ne znam, ali ako je isto tako lepo kao kad oralno zadovoljavas neku devojku, onda predlazem da devojka nastavi sa gutanjem.

Ja mislim da je zadovoljavati jednu devojku jezikom nesto najlepse. Onako, kada je sveze obrijana, kada je ta smesa mesa mekana i cista, kada lepo mirise...

Pa kada zaronis jezikom u tu prelepu supljinu i krenes da motas po ivicama, po usnama i malom nabreklom parcencetu mesa koje u iscekivanju gleda da mu posvetis svu svoju paznju. Dok se ja zanimam, devojka stenje i jeca, pokusava da se uzdrzi, da oseti svu slast oralnog seksa. Polako pocinje da vlazi, pa sve vise i vise sve do trenutka kada je toliko mokra da pocinju kapljice da se slivaju niz grlo vagine i do tacke gde se komesaju sa mojom pljuvackom. Onda krecem sve halapjivije da grabim i guram jezik dok ne pocne da se previja od zadovoljstva, dok ne vidim zgrceni izraz na licu koji ukazuje na neopisivo zadovoljstvo koje prozivljava. Telo pocinje polako da se sklupcava, nogice su beznadezno ukocene i stegnute oko mojih ramena. Hvata me za glavu pocinje da mi cupa kosu, da moli da prekinem... Neobazirem se na njene molbe, u igru ukljucujem i levu saku, kaziprstom kolutam oko cmara, palac mi se igra sa klitorisom, jezik je pri vrhu tacke da se ukrstaju ivice usana. U trenutku ekstaze, pocinje da joj se trese stomacic, glas dostize najveci, moguci, pisakvi ton koji je u tom trenutku jedini nacin na koji moze da mi kaze "Svrsavam, nemoj da prekidas, nastavi!!!"

I cica mica, gotova prica.....!!! :oops:

mnogotuzan, smanji malo dozivljaj... potece mi voda na usta
drool.gif

MalaBgd:
Ovde se sad pisu i price :?:

Nije prica, vec neko ograniceno iskustvo. :oops:

Trebao bih jos da poradim na nekim drugim tehnikama, ali vise nemam prilike!!! :oops:

Samo sam hteo da napravim poredjenje. To je ono sto volim, nesto u cemu uzivam. :oops:

Klasican seks je proslost. Sada se gleda ko bolje licka, gricka, mazi i pazi. :oops:

Nego malek, sto si se ti nekako narogusila? U pocetku si mi bila simpa. Sad odjednom ovako ljuta. Ili sam ja malo pogresno shvatio tvoj post? :( :cry:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back