zavodljiva1976
Domaćin
- Poruka
- 3.038
Tijana19:Zovem se Tijana. Jako volim sex. Imam 19 godina. Ako imas vremena, zovi me. Cao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tijana19:Zovem se Tijana. Jako volim sex. Imam 19 godina. Ako imas vremena, zovi me. Cao
zavodljiva1976:Tijana19:Zovem se Tijana. Jako volim sex. Imam 19 godina. Ako imas vremena, zovi me. CaoEto kojim putem ide nasa omladina.... :?
Tommy_V:zavodljiva1976:Tijana19:Zovem se Tijana. Jako volim sex. Imam 19 godina. Ako imas vremena, zovi me. CaoEto kojim putem ide nasa omladina.... :?
Mislim, bolje bi bilo da je jos napisala kakav je njen stav prema "gutanju". Mozda bih nasao vremena. :wink:
zavodljiva1976:Tommy_V:zavodljiva1976:Tijana19:Zovem se Tijana. Jako volim sex. Imam 19 godina. Ako imas vremena, zovi me. CaoEto kojim putem ide nasa omladina.... :?
Mislim, bolje bi bilo da je jos napisala kakav je njen stav prema "gutanju". Mozda bih nasao vremena. :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa cim je ostavila br.na ovoj temi...mislim daIMA STAV! Zato,pozuri....
![]()
![]()
Tommy_V:zavodljiva1976:Tommy_V:zavodljiva1976:Tijana19:Zovem se Tijana. Jako volim sex. Imam 19 godina. Ako imas vremena, zovi me. CaoEto kojim putem ide nasa omladina.... :?
Mislim, bolje bi bilo da je jos napisala kakav je njen stav prema "gutanju". Mozda bih nasao vremena. :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa cim je ostavila br.na ovoj temi...mislim daIMA STAV! Zato,pozuri....
![]()
![]()
Izgleda da ipak nemam vremena - ovo deluje kao crveni krst. A sta smo jos juce rekli, curice, da Tommy_V nije crveni krst.![]()
![]()
:shock: Sta bih ja?oxi:znash shta zavodljiva...
mislim da bi ti ....sve to...i neka te neka!
dotji tje i tebi maca...!
zavodljiva1976:Naravno da me teras
GUTAM SVE STO NAPISES!
![]()
Tommy_V:zavodljiva1976:Naravno da me teras
GUTAM SVE STO NAPISES!
![]()
trebao sam da se kladim sa nekim da ces ovo napisati
![]()
nase iskustvo je nase,a ti pitaj svoj zeludac,ako mu prija,furaj,prijace i tvom tenuNoNameGirl:Imam skoro 19 godina i letos sam to prvi put uradila svom decku i zakljucila da volim. Medjutim neke drugarice mi kazu da je to stetno, a neke da im se gadi.
Kakvo je vase iskustvo i koga uopste o tome da pitam?
zavodljiva1976:Naravno da me teras
GUTAM SVE STO NAPISES!
![]()
oxi:zavodljiva1976:Naravno da me teras
GUTAM SVE STO NAPISES!
![]()
a shto ispljunem?
onako tek da neshto kazzem!
lelee kako te ja slao poznajem...a vid kolege...i klade se u tebe!
zavodljiva1976:Tommy_V:zavodljiva1976:Naravno da me teras
GUTAM SVE STO NAPISES!
![]()
trebao sam da se kladim sa nekim da ces ovo napisati
![]()
![]()
![]()
Zar nije ocigledno?
oxi:ako ovde pochne veliko pisanje...
mislim da tje zavodljiva biti u zbunu!