Gutanje sperme?

• Začetnik teme Začetnik teme NoNameGirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znas onaj vic kad su dve sekretarice koje su radile kod istog direktora razgovarale o platama,jedna je primala 350e mesecno a druga 450e bez obzira sto su radile isti posao.kad su dosle sa pricom do oralnog sa svojim predpostavljenim ova sto je primala 350e prizna da direktoru ponekad popusi ali i proguta na sta ce ova druga:"pa sad znam nisu nam iste plate jer tebi odbija 100e na topli obrok".[radi ono sto ti se svidja nemoj slusati druge]!!!!

ave:
NoNameGirl:
Imam skoro 19 godina i letos sam to prvi put uradila svom decku i zakljucila da volim. Medjutim neke drugarice mi kazu da je to stetno, a neke da im se gadi.
Kakvo je vase iskustvo i koga uopste o tome da pitam?
ako volish da zadovoljish muskaraca svidece ti se i da ti ga gurne u guzu i da ti napuni usta i da te nafajta po licu.ja lichno volim da svrshavam devojkama u svim njihovim telesnim shupljinama i to je ok samo ako pazish na polno prenosljive i dr. bolestine

Odvratno :!:

Pa naravno da nas pali....znas kako mnogo sam ribama svrsavao u usta,neke gutaju neke ne.......to zavisi od ribe do ribe,nije stetno osim ako ti frajer nema neku polnu boles i NE MOZES da zatrudnis od toga dakle......ako ti se svidja ne vidim razlog da ne gutas!

zavodljiva1976:
Neda Bg:
Ajde kada si već iskusila kaži mi kako je? Mislim ja nemam pojma, vidim da bi se mom dečku to svidelo ali ja nisam sigurna. Još uvek sam sveža u prometu :lol: Je li je tebi odvratno?
:shock: Da nije malo bez veze taj izraz? :?
Pa '87 je godiste...misli valjda da je "neiskusna" dovoljno..? Ako razmisljas o tome da li gutati ili pljuvati, sedi kuci i ne pocinji nista.To se jednostavno desi zato jer te pali..volis svog partnera.. ili jednostavno iz "radoznalosti"...Ne razumem u cemu je frka uopste...?A kada mi lizemo njima(damama) pi.. i guzu, kojih se mi sve "tecnosti" nagutamo, pa jer postavljamo uopste bilo kakvo pitanje u smislu "fuj" ili ne...Sve je to slatko samo ako "znas" kako..Vazno je samo da se uvija ko "jegulja" dok svrsava ko "vulkan",grebe ko "tigar" po ledjima,i da posle onako "izmuceni" zaspete zajedno cvrsto stisnuti ko dva maceta u tesnoj kutiji.. :lol:

bane42:
zavodljiva1976:
Neda Bg:
Ajde kada si već iskusila kaži mi kako je? Mislim ja nemam pojma, vidim da bi se mom dečku to svidelo ali ja nisam sigurna. Još uvek sam sveža u prometu :lol: Je li je tebi odvratno?
:shock: Da nije malo bez veze taj izraz? :?
Pa '87 je godiste...misli valjda da je "neiskusna" dovoljno..? Ako razmisljas o tome da li gutati ili pljuvati, sedi kuci i ne pocinji nista.To se jednostavno desi zato jer te pali..volis svog partnera.. ili jednostavno iz "radoznalosti"...Ne razumem u cemu je frka uopste...?A kada mi lizemo njima(damama) pi.. i guzu, kojih se mi sve "tecnosti" nagutamo, pa jer postavljamo uopste bilo kakvo pitanje u smislu "fuj" ili ne...Sve je to slatko samo ako "znas" kako..Vazno je samo da se uvija ko "jegulja" dok svrsava ko "vulkan",grebe ko "tigar" po ledjima,i da posle onako "izmuceni" zaspete zajedno cvrsto stisnuti ko dva maceta u tesnoj kutiji.. :lol:
To si upravu a da ne pricamo tek o tome da li je stetno kao sto je rekla neka na 1. strani.Pa ja bih samo bio mrtav jedno 7 puta do sada:)
Ne vidim sta fali gutanju pravo da ti kazem mene to posebno pali kao sto i vas pali kad vas lizemo...Kao sto je reko ovaj nagutamo se svega i svacega pa nikom nista!

Pa naša veza je fazon- ja fina, nežna, dobra, nevina ( do nedavno ), a on prema meni pažljiv, divan, koliko god može jer je po prirodi jako agresivan. I do sada je uvek bio loš prema devojkama. Naravno da umemo da explodiramo, ali da li ću se ja nekako promeniti u njegovim očima? To me nekako plaši. Jer ja sam ga promenila svojom ljubavlju a tih da nazovem "slobodnijih" je imao i može da ih ima na izvoz.

Tijana19:
Zovem se Tijana. Jako volim sex. Imam 19 godina. Ako imas vremena, zovi me. Cao

Ма шта је боли...
Мада, више ми се чини да је то намештаљка неке подле другарице, или бившег дечка.
Има да је зврцкају..... Осећам да ће после две недеље да промени број.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back