Gutanje sperme?

• Začetnik teme Začetnik teme NoNameGirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
malo se ja kasno ukljuchih, ali koji je problem ako vec imash izvesni sadrzaj u ustima, da li ces ga progutati ili ne ?
mislim koga to uopshte interesuje :?: :lol:
shta sad neko na svashtari ili zdravlju treba da otvori temu : gutanje zhvake/koshtice od vishnje/koshtica od grozhdja / ili chega vec ili ne ? i onda se ljudi pobiju oko toga, e kao ti si bolid, shto te mrzi da isplunesh zvaku pa je progutash ...
miiiisliiim stvarno ! :lol:

evo i ja da se prikljuchim gazhenju

znachi psy, definishi 'kurvetina'
ona koja daje sex usluge za pare, ali pogrdan naziv. to ovde nije?
to te i pali? zar ne? ili postujesh devojku koja bash nije pojela spermu. ili koja je odbila pushenje. hm.. mozda za te avanture
ali je sex prljav? ili...
ili nisi nikad ni bio sa takvom devojkom pa u stvari ceznesh?
ili ti je neverovatno kako je sve lako i kako devojke na "sve" pristaju, samo se nasmesis, i eto ona guta nesto iz tvoje strokave pishe koju si upravo istresao posto si piskio. kolika je samo tvoja moc! a one to odrade, ni ne znaju da su samo zamena za shaku
// ja se slazem sex jeste prljav i dosadan
i necete me razuveriti i bas me briga ako sam frustrirana i necu da objasnjavam //
da li sada igram igru hocu da ti pomognem
da ali nema veze

Gazdarica:
Kako da nije stetno... :shock: :shock: :shock:
Udebljace se djevojka, od nje... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ljudi bas ste smesni,uopste nije tacno da se mogu dobiti razne bolesti ako pijes spermu,cak je zdrava za mrsavljenje i za povecanje grudi!Treba da bude osoba koju volis i onda je to prava stvar.
PS:Sestro,samo nastavi dalje,nista ti se nece desiti! :twisted:

hehe koja rasprava.Sam protiv svih....
4zavodljiva jbi ga,verovatno je najteze sama sebi da priznas.Izvini.Koliko imas godina-28?sigurno vec imas
muza i decu.Xixixixi
4inspirion slika je do yaya a ti verovatno ni ne znas sta je to zato tisincina(najbedniji si od svih)
4jagodica mrzi me da definisem,to je,ajde "pogrdan naziv".Ja npr. nebi' voleo da se moja
devojka naguta moje sperme.Manje bi' je postovao,ne znam zasto.Ovde je verovatno prosek godina 30,
a procenat pacenika 90,pazi ovaj meni kaze da sam prso zato sto sam napisao da je devojka od 18 god.
kojoj si ti drugi decko u zivotu,a koja da da joj svrsis u usta-*****.Ja to ne pisem zato sto sam procitao
negde ili cuo od nekog pricu,nego sam slucajno imao priliku da se u to uverim.Mozda sam ja mladji od vecine
ovde na 4umu,ali garantujem da imam vise iskustva od 90% vas "vrhunskih ljubavnika",i nemam ja za cime da ceznem,
i nemoj da si smesna.Od 30-ak razlicitih devojaka sa kojima sam bio(ajmo sad svi-"ala laze"),od toga ajde polovinu smatram
dropljama(posto to treba vama da se definise-npr. one koje su znale da imam devojku a ipak su se jebale sa mnom),
samo jedna je htela da proguta,a to je ujedno i ta sto je pusila nama dvojici zajedno,ali nije ona *****,
ne **** se za pare,ona voli.
Verovatno da su bile sa nekim od vas bi svih 30 gutale,ali jbga.Svi ste vi cyber jebaci cccc
I bre ne zanima me gutanje sperme i lizanje pice,ja sam bre zaljubljen covek,dosta mi je fufica bilo koje
vrste idem na onaj 4um gde su romanticari,sad sam odvaljen pa sam se raspisao,inace me boli
racq za gomilu pacenika tako da-vozdra bre

4zavodljiva jbi ga,verovatno je najteze sama sebi da priznas.Izvini.Koliko imas godina-28?sigurno vec imas
muza i decu.Xixixixi

:shock: Da znas da jeste.....ali ti si mi pomogao u tome....
Sad je red na tebe da priznas da si budala....evo pomocicu ti ja u tome :!: Stani ispred ogledala i reci:JA SAM BUDALA :!: :twisted:

GRRRR....... moracu da budem malo grublji! :twisted:
LJUDI pocecu da sumnjam u sve vas :shock: ZA SVADJU TREBAJU DVE BUDALE. Zar je moguce da vas ovaj psy tj. psiho napali pa mu odgovarate. Covek je yebac bez premca (pramca), i ne voli KURVETINE (inace kurvetine su one koje puse, gutaju, yebu se u boolju, vole perverzije.. itd.. sve osim MISIONARSKE POZE)! :twisted: Covek je (NA)Kaza Nova, poyebo je kilo i frtalj riba i prihvatite to i DOSTA VISEEEEE. PRVA ili PRVI koji progovori sa njim ima da mi se naguta :wink: Molim devojke da ovo shvate kao KAZNU! :oops: :evil:
THE END :!:

NOclasic:
GRRRR....... moracu da budem malo grublji! :twisted:
LJUDI pocecu da sumnjam u sve vas :shock: ZA SVADJU TREBAJU DVE BUDALE. Zar je moguce da vas ovaj psy tj. psiho napali pa mu odgovarate. Covek je yebac bez premca (pramca), i ne voli KURVETINE (inace kurvetine su one koje puse, gutaju, yebu se u boolju, vole perverzije.. itd.. sve osim MISIONARSKE POZE)! :twisted: Covek je (NA)Kaza Nova, poyebo je kilo i frtalj riba i prihvatite to i DOSTA VISEEEEE. PRVA ili PRVI koji progovori sa njim ima da mi se naguta :wink: Molim devojke da ovo shvate kao KAZNU! :oops: :evil:
THE END :!:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Slatki Otrov:
Gazdarica:
Kako da nije stetno... :shock: :shock: :shock:
Udebljace se djevojka, od nje... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ljudi bas ste smesni,uopste nije tacno da se mogu dobiti razne bolesti ako pijes spermu,cak je zdrava za mrsavljenje i za povecanje grudi!Treba da bude osoba koju volis i onda je to prava stvar.
PS:Sestro,samo nastavi dalje,nista ti se nece desiti! :twisted:
Namazes na hleb i malo kechapa odozgo,jel?Tri puta dnevno,dva meseca,sesdeset kilograma manje,garantovano :twisted: Objasni devojcicama jel treba stalno istu spermu da zvakaju ili mogu da mixuju?

Po meni, tu nema mesta za generalizaciju... taj rad sa gutanjem, je ustvari kao mandarine.

Neko voli mandarine neko ih ne voli. Nije lepo kritikovati one koji vole mandarine ako ih ne volite. Live and let live.

psy:
Peta W.:
@Bad_Wolf
Shto kaze G(joj,shto volEm da je citiram! :mrgreen: ) zashto se toliko trudish...nekim ljudima je lakshe uterati metar u ....,nego santimetar u glavu! :wink:

...uteram ja tebi...Procitajte malo o cemu sam ja pisao-o cemu ovaj Vuk i sad ga kao svi podrzavate. ...
:shock: :shock: :shock: :shock: :idea: :lol: :lol: :lol: :lol: Pa,ko se to nama prepoznao??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pa neka mi posle neko kaze kako prozivam....chovek se sam prepoznao... :roll: :lol: :lol: :lol:
@Bad_wolf
Necu se meshati u raspravu,ali te maximalno podrzavam...mada i dalje mislim da treba da odustanesh...da ne ponavljam....mozda se neko OPET prepozna... :roll: :roll: :lol: :lol: :mrgreen:

Peta W.:
Necu se meshati u raspravu,ali te maximalno podrzavam...mada i dalje mislim da treba da odustanesh...da ne ponavljam....mozda se neko OPET prepozna... :roll: :roll: :lol: :lol: :mrgreen:

Ja malo gresim, tj. ne citam pazljivo: ja volim da svrsim u usta, a sta ona radi s tim - malo sam indiferentan prema tome... (imam sifru S&S devojke - kada nadjem kako se tacno speluje - prosvetlicu zainteresovane)

NoNameGirl:
Imam skoro 19 godina i letos sam to prvi put uradila svom decku i zakljucila da volim. Medjutim neke drugarice mi kazu da je to stetno, a neke da im se gadi.
Kakvo je vase iskustvo i koga uopste o tome da pitam?
Niposto nemoj da gutas to mozes da iskoristis npr.za kosu ili kao vosak za depilaciju a ima i ljekovita dejstva dobro uklanja bubuljice tako sad znas sta da radis sledeci put kad ga budes......

NoNameGirl:
Imam skoro 19 godina i letos sam to prvi put uradila svom decku i zakljucila da volim. Medjutim neke drugarice mi kazu da je to stetno, a neke da im se gadi.
Kakvo je vase iskustvo i koga uopste o tome da pitam?
ako volish da zadovoljish muskaraca svidece ti se i da ti ga gurne u guzu i da ti napuni usta i da te nafajta po licu.ja lichno volim da svrshavam devojkama u svim njihovim telesnim shupljinama i to je ok samo ako pazish na polno prenosljive i dr. bolestine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back