Gutanje sperme?

• Začetnik teme Začetnik teme NoNameGirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NOclasic:
zavodljiva1976:
Jason_Bourne:
zavodljiva1976:
:roll: Ne,nego da dobijem trudove,pa da rodim mecku dok ti objasnim... :P :wink:
znas sta, ja imam pravo na svoj stav kao sto ti imas pravo na tvoje dupe, izgleda da je ono jedina stvar sto vredi kod tebe. ostajem pri svojoj tvrdnji.

Ja bar imam nesto,a gde je tvoja vrednost? :twisted:

Ne dirajte mi Zavodljivo :!: Ja cu da je branim ako treba :evil:
Ljubi tebe Zavodljiva tamo gde najvise volis.... :wink:

Peta W.:
@Bad_Wolf
Shto kaze G(joj,shto volEm da je citiram! :mrgreen: ) zashto se toliko trudish...nekim ljudima je lakshe uterati metar u ....,nego santimetar u glavu! :wink:

uteram ja tebi...Procitajte malo o cemu sam ja pisao-o cemu ovaj Vuk i sad ga kao svi podrzavate.Od x najvecih dropljetina koje sam "upoznao" samo je jedna htela da guta.Znaci ni poslednji skotovi to ne rade.I vi sad meni pricate kako ima finih devojaka koje nevide nishta loshe u tome.......ma mrzi me da pishem.Daj bre bezite

psy:
Peta W.:
@Bad_Wolf
Shto kaze G(joj,shto volEm da je citiram! :mrgreen: ) zashto se toliko trudish...nekim ljudima je lakshe uterati metar u ....,nego santimetar u glavu! :wink:

uteram ja tebi...Procitajte malo o cemu sam ja pisao-o cemu ovaj Vuk i sad ga kao svi podrzavate.Od x najvecih dropljetina koje sam "upoznao" samo je jedna htela da guta.Znaci ni poslednji skotovi to ne rade.I vi sad meni pricate kako ima finih devojaka koje nevide nishta loshe u tome.......ma mrzi me da pishem.Daj bre bezite

1. kaze se 'n',
2. kakav si ti kada se... sa "dropljetinama" i "poslednjim skotovima"...?
3. ime neka nesigurnost u tebi... Sta li je uzrok? Da nisi zloupotrebljavan kao mali, tj. skoro? :twisted:

Ama ljudi za svadju su potrebne DVE... da kazem neobicne osobe (necu da vredjam nikoga). Zakopajte sekire pa da predjemo dalje na temu.... ZIVELO GUTANJE!!!! :lol:

ps-hvala doticnoj dami na poljupcima u pravo mesto :wink:

Bad_Wolf:
psy:
Peta W.:
@Bad_Wolf

1. kaze se 'n',
2. kakav si ti kada se... sa "dropljetinama" i "poslednjim skotovima"...?
3. ime neka nesigurnost u tebi... Sta li je uzrok? Da nisi zloupotrebljavan kao mali, tj. skoro? :twisted:

zloupotrebila me tvoja keva evo bas sinoc,a to sto su meni poslednji skotovi tebi su izgleda fine ribe :twisted:

Slazem se sa NOclasicom...ZAKOPAJTE SEKIRE,pa da idemo dalje... :wink:

NOclasic:ps-hvala doticnoj dami na poljupcima u pravo mesto
Molim i drugi put... :wink:

Jason:uzgred, ona je mene prva napala, red bi bilo da se i sama brani. sta joj bilo da se uplice sa mnom?
Nisam te napala,samo sam rekla svoj stav(gutanje sperme :arrow: sex)....a sto ti mislis da te ljudi napadaju ako se ne slazu sa tvojim misljenjem?! :roll:

Bad_Wolf:
Jason_Bourne:
Bad_Wolf:
Ona ima svoje doope bez prava - urodjeno joj je, ali da se neko ponasa kao da ima doope umesto glave, e to ti pravo niko nije dao, vec si to sam izabrao! :twisted:
sta cemo brate, internet=sloboda.posledica toga je da imam svoj stav.

C, c, c... Internet ti je trebao da bi imao stav. Tuzno. :cry:
Tu se samo ispoljila njegova "kreativnost"... :lol: :wink:

psy:
Bad_Wolf:
Budi dobar ljubavnik i sama ce to uraditi.

ja necu,ali kako da se ne nasmejem.Buuuaaaaahhhaaahaaa.
Kako to moze da bude tacno ako je devojka npr.18-19god. ti si joj 1,2,3?Ako nije ne *****,nego kurvetina nece to da uradi.
Jos si ti mlad da bi neke stvari razumeo!U seksu nema mesta stidu i laznom moralu!Radis ono sto ti prija!I zasto bi devojka bila ***** ako "guta"-mozda voli to ! A nije ***** kad ga stavi u usta,a???? Onda ti fino,jeli? Ma daj,bezi bre! :roll: :roll: :x

adali:
psy:
Bad_Wolf:

Kako to moze da bude tacno ako je devojka npr.18-19god. ti si joj 1,2,3?Ako nije ne *****,nego kurvetina nece to da uradi.
Jos si ti mlad da bi neke stvari razumeo!U seksu nema mesta stidu i laznom moralu!Radis ono sto ti prija!I zasto bi devojka bila ***** ako "guta"-mozda voli to ! A nije ***** kad ga stavi u usta,a???? Onda ti fino,jeli? Ma daj,bezi bre! :roll: :roll: :x

voli ku*ac a u stvari rek'o sam da necu vishe na tu temu i kraj.Svako ima svoje mishljenje i ali ipak poslednji put :twisted: ONA KOJA VOLI DA GUTA ONA JE U DUSHI KURVETINA :twisted: Sad serite kol'ko hocete boli ke ****

Bad_Wolf:
Jason_Bourne:
Bad_Wolf:
Ona ima svoje doope bez prava - urodjeno joj je, ali da se neko ponasa kao da ima doope umesto glave, e to ti pravo niko nije dao, vec si to sam izabrao! :twisted:
sta cemo brate, internet=sloboda.posledica toga je da imam svoj stav.

C, c, c... Internet ti je trebao da bi imao stav. Tuzno. :cry:
mislio sam da je posledica to sto je moj stav prisutan na forumu. sa druge strane, ne daj boze da ja pod uticajem net imam svoj stav, onda bi bio isti kao vi.

zavodljiva1976:
Jason:uzgred, ona je mene prva napala, red bi bilo da se i sama brani. sta joj bilo da se uplice sa mnom?
Nisam te napala,samo sam rekla svoj stav(gutanje sperme :arrow: sex)....a sto ti mislis da te ljudi napadaju ako se ne slazu sa tvojim misljenjem?! :roll:
ja sam pre toga izneo svoje misljenje da gutanje sperme nije sex, a ti si svojom porukom napala moj stav, koji je opet deo mene... ali nema potrebe vise da pisem, bitno je da sam rekao ono sto sam hteo, svidelo se to vama ili ne.

psy:
adali:
psy:
Bad_Wolf:

voli ku*ac a u stvari rek'o sam da necu vishe na tu temu i kraj.Svako ima svoje mishljenje i ali ipak poslednji put :twisted: ONA KOJA VOLI DA GUTA ONA JE U DUSHI KURVETINA :twisted: Sad serite kol'ko hocete boli ke ****
:shock: Boze...nisam ni znala da sam ***** dok mi ti nisi otvorio oci.... :roll:
Izgleda da si bio sa pogresnim ribama..... :twisted:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back