Gutanje sperme?

• Začetnik teme Začetnik teme NoNameGirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NoNameGirl:
Imam skoro 19 godina i letos sam to prvi put uradila svom decku i zakljucila da volim. Medjutim neke drugarice mi kazu da je to stetno, a neke da im se gadi.
Kakvo je vase iskustvo i koga uopste o tome da pitam?

Nemas sto koga da pitas,ako ti se dopalo SAMO NAPRIJED,a i mislim da ne moze biti nikako stetno.Uostalom,to se radi kad si u velikoj ljubavi,zar ne?Bar ja tako mislim.

zavodljiva1976:
Jason_Bourne:
Bad_Wolf:
O cemu ti pricas? Mi ovde pricamo o sex-u...
ova tema i nema mnogo veze sa seksom, sama rec svrsavanje znaci da je seks gotov, tako da samo gutanje sperme i nije na neki nacin deo seksa.
:shock: Nego cega je deo :?: :!: Kako nema veze sa sexom :?: :!: Da nema mozda veze sa kupovinom carapa u supermarketu :?: :lol: :roll:
Boze,sta sve necu procitati.... :roll:
to ima veze sa seksom kao lizanje tanjira sa kulinarstvom.

Jason_Bourne:
zavodljiva1976:
Jason_Bourne:
Bad_Wolf:
ova tema i nema mnogo veze sa seksom, sama rec svrsavanje znaci da je seks gotov, tako da samo gutanje sperme i nije na neki nacin deo seksa.
:shock: Nego cega je deo :?: :!: Kako nema veze sa sexom :?: :!: Da nema mozda veze sa kupovinom carapa u supermarketu :?: :lol: :roll:
:roll: Necu da se trudim...

blowjob.gif

zavodljiva1976:
Jason_Bourne:
zavodljiva1976:
Jason_Bourne:
Bad_Wolf:
pa da budes trudna.

Jason_Bourne:
zavodljiva1976:
Jason_Bourne:
zavodljiva1976:
Jason_Bourne:
Bad_Wolf:
pa da budes trudna.
:roll: Ne,nego da dobijem trudove,pa da rodim mecku dok ti objasnim... :P :wink:

Jason_Bourne:
zavodljiva1976:
:roll: Ne,nego da dobijem trudove,pa da rodim mecku dok ti objasnim... :P :wink:
znas sta, ja imam pravo na svoj stav kao sto ti imas pravo na tvoje dupe, izgleda da je ono jedina stvar sto vredi kod tebe. ostajem pri svojoj tvrdnji.

Ona ima svoje doope bez prava - urodjeno joj je, ali da se neko ponasa kao da ima doope umesto glave, e to ti pravo niko nije dao, vec si to sam izabrao! :twisted:

zavodljiva1976:
Jason_Bourne:
zavodljiva1976:
znas sta, ja imam pravo na svoj stav kao sto ti imas pravo na tvoje dupe, izgleda da je ono jedina stvar sto vredi kod tebe. ostajem pri svojoj tvrdnji.

Ja bar imam nesto,a gde je tvoja vrednost? :twisted:

Ne dirajte mi Zavodljivo :!: Ja cu da je branim ako treba :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back