RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.705
samo ti uzivaj, ostalo je nebitno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja misim ako te čuje onaj fašista šta pišeš jebbala si ježa u leđa...
Kakva sramotna tema![]()
Radi sve ono što te čini zadovoljnom.Imam skoro 19 godina i letos sam to prvi put uradila svom decku i zakljucila da volim. Medjutim neke drugarice mi kazu da je to stetno, a neke da im se gadi.
Kakvo je vase iskustvo i koga uopste o tome da pitam?
Covece, ovo traje od 2003!!! Jednostavno je, ako hocete gutajte, ako necete nemojte. A da zatrudnis ne mozes, i to je verovatno jedna od vecih gluposti koje sam cuo. I ko god da je to rekao...![]()
ovo nije tacno i dalje tvrdim da moze da se zatrudni
znaci to je tvoj recept za dobar imunitet xixixi
Imam skoro 19 godina i letos sam to prvi put uradila svom decku i zakljucila da volim. Medjutim neke drugarice mi kazu da je to stetno, a neke da im se gadi.
Kakvo je vase iskustvo i koga uopste o tome da pitam?
Ja sam cuo od religioznih da je jedna tako nevina zatrudnela i bez seha. Mislim da joj je sin postao neki superstar..
Ja sam cuo od religioznih da je jedna tako nevina zatrudnela i bez seha. Mislim da joj je sin postao neki superstar..
ne da volim nego uzivam to je nesto tako uzbudjujuce kad mi je strcne pa mu je pljunem na ***** a volim i da progutam tako je ukusna mmmmmmmmAko voliš to znači da si kurrva!![]()
Jako je dobra za lice,zato nemoj biti alava,nego pusti malo da prsne na facui to je spermazijum
![]()