Dionizija
Domaćin
- Poruka
- 3.534
pročitaj šta sam napisao par postova iznad...
...nikad nisam to uradio...
E onda se izvinjavam pročitala sam samo da je nebih poljubio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pročitaj šta sam napisao par postova iznad...
...nikad nisam to uradio...
E onda se izvinjavam pročitala sam samo da je nebih poljubio![]()
Vauuu, neko je nekome rekao izvini..
O, što da ne bi, tim svojim divljim srcem zapljusnula srca, pa se izvinila, te naše mračne krvave obale!?A što da ne ja sam kulturna devojka i kad pogrešim zašto da se ne izvinem![]()
O, što da ne bi, tim svojim divljim srcem zapljusnula srca, pa se izvinila, te naše mračne krvave obale!?![]()
Na konju zver, za stolom orao, u postelji milo mače.
Pa i trebaHotovala sam sa jednim deckom preko SMS poruka i on me pitao gde bih volela da mi svrsi a ja sam mu napisala u grlo. Nisam to nikad probala, mislim da bih se usudila da probam.
Hotovala sam sa jednim deckom preko SMS poruka i on me pitao gde bih volela da mi svrsi a ja sam mu napisala u grlo. Nisam to nikad probala, mislim da bih se usudila da probam.
Sad ces da zavrsis sa naprednom idejom i reputacijom...
Pa i treba![]()
Zamrznuta sperma moze da se sluzi umesto kavijara
A moze i da se odmrzne pa da se iskoristi za vestacku oplodnju.
Evo do čega dovede preterana upotreba oralnog sexa.
![]()
Ma pretpostavljam da se za to dobija reputacija. A zavrsila sam sa dilemom da li da probam to ili ne.
U principu volim da probam sve sto je zdravo, na primer drogu nikad ne bih probala. Tako sam htela da probam da pusim k urac i probala sam pre 2 meseca prvi put i uopste nije los osecaj.
Grozna je!
Nije mi jasno samo jednoooo???Kako je mogao da ti napuni usta ako ih nisi sirom otvorila????
Covece, ovo traje od 2003!!! Jednostavno je, ako hocete gutajte, ako necete nemojte. A da zatrudnis ne mozes, i to je verovatno jedna od vecih gluposti koje sam cuo. I ko god da je to rekao...![]()
gutanje sperme rade samo kurrvetine i radodajke!!!!!!
![]()