gutanje sperme .

zene koje gutaju spermu su ...

• radodajke .

• drolje .

• degustatorke .

• gurmanke .

• radodajke .

• drolje .

• degustatorke .

• gurmanke .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sve devojke i dame koje koriste kremu za lice sa zatežućim faktorima i tim čudima za uklanjanje bora, predlažem im jeftiniju i zabavniju varijantu: da uzmu malo sperme od svojih momaka i muževa i namažu se :heart: Proteinski sastav je skoro identičan, tako da je krema samo skuplja i neorgazmična varijanta :heart:

Jel koristiš ti nekada kremu za lice sa koenzimom Q10?

ja?

meni to ne treba

svako jutro ledenom vodom umijem lice i namazhem sa nivea soft cremom,

i juche sam bash imala opet situaciju da kad sam rekla kolko godina imam devojki spade vilica od chudjenja kako nemam falti

odala sam tajnu ; sto manje sexa i ako ga vetj uprazhnjavash samo sa tim sa kojim si i pochela da edes dofna dakle nikako menjajne partnera, zatim kazhi NE notjnom zhivotu, pij dosta vode negazirane , nemoj da jedesh hranu sa sintetichkim dodacima i spavaj minimum 7 sati ..................

ja?

meni to ne treba

svako jutro ledenom vodom umijem lice i namazhem sa nivea soft cremom,

i juche sam bash imala opet situaciju da kad sam rekla kolko godina imam devojki spade vilica od chudjenja kako nemam falti

odala sam tajnu ; sto manje sexa i ako ga vetj uprazhnjavash samo sa tim sa kojim si i pochela da edes dofna dakle nikako menjajne partnera, zatim kazhi NE notjnom zhivotu, pij dosta vode negazirane , nemoj da jedesh hranu sa sintetichkim dodacima i spavaj minimum 7 sati ..................

Ma to su geni bre :) Moja žena vodi život sličan tvom, pa se jede što ima bore. A mesa nije jela Bog te pita koliko godina unazad. Samo zdrava hrana i mineralna voda, sok od cvekle, Bog te pita šta... Redovno spava i sve tako... No dobro, ona je imala jako tešku mladost, alkohol u porodici, nasilje, ranija smrt oca... Ma dobro je kako je...

Back