Sapica mala
Primećen član
- Poruka
- 623
Moram da vas pitam nesto,pošto već sedmicama imam problem u stanu,,i zbog tog problema stvorio se još jedan.

Naime imali smo poplavu u stanu tačnije kupatilu pre 3 sedmice(pukla cev u zidu).Došla firma sredila cev doneli mašinu za sušenje zida poda bla bla bla...pri tom normalno probusili zid dok su uradili pošto i kod komšija(INDIJCI )isto bilo.I sad u zidu ima manja rupa gde nas spaja sa komsijama .Ljudi moji od tog dana iz te male rupice prolazi takav smrad
.Ljudi moji od tog dana iz te male rupice prolazi takav smrad
od hrane od začina u nas stan,da moj muž kad dodje sposla čim udje u stan kreće vriska i gundjanje ovako:O svi sveci pa sta kuha ta žena tamo,kad ovako može da smrdi,mi nevolimo ribu nama smrdi riba i ko zna sta jos se oseća .
.
Kažite vi meni koji začin vas iritira sta ne podnosite ili miris hrane.

Naime imali smo poplavu u stanu tačnije kupatilu pre 3 sedmice(pukla cev u zidu).Došla firma sredila cev doneli mašinu za sušenje zida poda bla bla bla...pri tom normalno probusili zid dok su uradili pošto i kod komšija(INDIJCI )isto bilo.I sad u zidu ima manja rupa gde nas spaja sa komsijama
 .Ljudi moji od tog dana iz te male rupice prolazi takav smrad
.Ljudi moji od tog dana iz te male rupice prolazi takav smradod hrane od začina u nas stan,da moj muž kad dodje sposla čim udje u stan kreće vriska i gundjanje ovako:O svi sveci pa sta kuha ta žena tamo,kad ovako može da smrdi,mi nevolimo ribu nama smrdi riba i ko zna sta jos se oseća
 .
.Kažite vi meni koji začin vas iritira sta ne podnosite ili miris hrane.

ovako dubok zid i  preko rupe ide cev sa moje strane nemogu nista uradit nego trpit dokse neosuši da bi postavili pločice
 ovako dubok zid i  preko rupe ide cev sa moje strane nemogu nista uradit nego trpit dokse neosuši da bi postavili pločice