Gusenje slobode govora u Srbiji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
_Milanche_:
ovo i sami znate koliko ste preterali...Ceda je danas u Srbiji totalno nebitan ***** cje misljenje vredi koliko i moje.

Ја претерао колега? Небитан јесте то је и моје лично мишљење, али постоји колега Кривични закон Републике Србије који је колико ја знам још на снази. Или се варам колега?

eremita:
Па наравно да је Џери у праву - зато га је уважени мистер Лорд Ирон одмах
и турио у апс и ЗАКАТАНЧИО......... :razz: :razz: :razz:

а удувани муфљуз ШЕТА СЛОБОДНО И ЧИНИ КРИВИЧНА ДЕЛА ЗА

КОЈА БИ У СВАКОЈ ЗЕМЉИ СВЕТА ОДГОВАРАО !!!!!!!!!!!!!

Чуј одговарао па стрпали би га у лудн...
Човек пљује у бунар из кога сви пијемо воду,а треба да пију и они после нас.

_Milanche_:
Vase tvrdnje su na niovu kao kad bi ja rekao Kostunica treba da odgovara za sva krivicna dela koja je pocinio a na vase pitanje koja je krivicna dela pocinio da ja vama kazem-pa imate zakon pa citajte.
pa to kazu samo onako..nema zakona koji zabranjuje slobodno izrazavanje svog politickog misljenja..mada bi ga ovi dzerijevci doneli da se oni nesto pitaju...

_Milanche_:
Vase tvrdnje su na niovu kao kad bi ja rekao Kostunica treba da odgovara za sva krivicna dela koja je pocinio a na vase pitanje koja je krivicna dela pocinio da ja vama kazem-pa imate zakon pa citajte.

Не колега узели сте ми баш реч из уста. Тако је уобичајено да се на форуму разговара. Ја Вама кажем разлоге по којима смо демократска држава, а Ви колега не одговарате шта то полиција ради противзаконито и ко је контролише и како. Само један од примера. Има их безброј. Сваког дана.

evo krivicnih dela koje je naveo jerry koji od pravne nauke imao jedan prolazak pored pravnog faulteta.
Pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja
Član 309.
Pozivanje na otpor
Član 325.

sad kolega vi meni obrazlozite kad ce Ceda pozivao na "nasilnu promenu ustavnog poretka" i kad je "pozivao na pruzanje otpora"?

dr hirurg:
Не колега узели сте ми баш реч из уста. Тако је уобичајено да се на форуму разговара. Ја Вама кажем разлоге по којима смо демократска држава, а Ви колега не одговарате шта то полиција ради противзаконито и ко је контролише и како. Само један од примера. Има их безброј. Сваког дана.
mislite kolega da u Srbiji policija dobro obavlja svoj posao?
da ne postoji sprega organizovanog kriminala i policije bez posotojanja adekvatne policiske kontrole (unutrasnjea) pre svega?

Немам ја колега Вам шта да објашњавам. Ово није судница. :) Зна се јасно шта је позивање на промену Уставног уређења. Сачекајте нови Устав па ћете видети судство на делу. Него колега, шта то наша полиција ради противзаконито? Има их овде сигурно, волели би и они да знају нешто о томе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back