Guns'n'Roses

album je definitivno vrhunski,za sada mi je najbolja pesma Scraped...
Dont try to stop this now!!!!
kako mocno izgovara:eek::eek::eek::eek:
album je do jaja:worth:, steta sto ce ih oni slashovci odbacivati bez preslusavanja:confused:

sleshovci ne odbacuju album bez preslusavanja:besan2:ali ja sam lepo rekla da oni za mene nisu Gansi vec Axl i prijatelji:lol:sto ne znaci da nemogu i necu da ih volim kao (novu)grupu,naprotiv:super:

Kazem samo moguce, na sajtu ne pise da ce se pojaviti, ali se samo prica o tome...mada mislim da su male sanse :)

Za tebe nisi gunsi, ali za ceo svet jesu, zeleli to ili ne, to je sad Guns N' Roses :)
I da ne odbacuju Slashovi fanovi album, nego ga preslusaju preko one stvari i posto se vidi da fali Slash recice da je album ili sranje ili nista posebno... no iskreno me zabole, kome se svidja neka slusa. Meni je super i to mi je dovoljno :)

Kazem samo moguce, na sajtu ne pise da ce se pojaviti, ali se samo prica o tome...mada mislim da su male sanse :)

Za tebe nisi gunsi, ali za ceo svet jesu, zeleli to ili ne, to je sad Guns N' Roses :)
I da ne odbacuju Slashovi fanovi album, nego ga preslusaju preko one stvari i posto se vidi da fali Slash recice da je album ili sranje ili nista posebno... no iskreno me zabole, kome se svidja neka slusa. Meni je super i to mi je dovoljno :)

Od prilike je tako...ono imam par frendowa koji su odlepljenici za Slashom i swako od njih je izjawio za album neshto tipa...jao owo je shi.t nishta ne walja smeshno je itd blah nisam ni ochekiwala da tje im se swideti...al i to shto kazhesh boli te bitno da je tebi super i dowoljno je :mrgreen:

ja necu nista da kazem unapred,jer cu tek sutra dobiti album,ali sigurno necu reci da je sranje ili nesto slicno,dok ne cujem.....a zelim da cujem,veoma....pogotovo jer svi vi velite da je album:klap:pa da vidim i ja o cemu se tu radi....

Back