Guns'n'Roses

Pozdrav za sve fanove omiljenih mi Guns-a ! :)
Shta da kazem, najbolji su mi !
Volim ih sve skupa, ne delim ih na tabor onih koji navijaju za Slash-a ili za Axl-a, svejedno mi je.
Dok su bili celina funkcionisali su fantasticno, a sad shta je tu je, moramo da se pomirimo sa cinjenicom da vishe nisu oni stari, preostaje nam samo da utehu trazimo u slushanju njihovih pesama... Ehhh... ponekad stvaaarno zazalim shto se nisam rodila u to vreme.

Pozdrav svim fanovima omiljenih mi Guns-a! :D
Shta da kazem, they're the best!
Volim ih sve podjednako... To znaci da ne simpatishem nikoga posebno, i sad kao treba da mrzim Axl-a zato shto ga mrzi Slash koga kao obozavam, yeah right :P
Ako volish Guns-e, volish ih sve! Glupo mi je kad kazu, obozavam Guns-e al' ne volim Axl, ili Slash-a, ili Duff-a, Izzy-a, Matt-a, itd.
Volim ih do koske, naravno posle mojih najblizih. :) To je sve shto mogu da kazem za sada dok ne dobijem neki komentar na ovo shto sam napisala do sad.
E, da, i nova sam na forumu Krstarice. :D

njemu posle jedno 2 meseca xD ali jbte dobio chowek autogram od slasha pishe neshto u fazonu kao samo za miloshe poshto se ortak tako zowe ma nema pojma pitatju ga pa ti reknem ja sam mu poslal neshto tipa hotje li se okupiti ponowo poshto sam chula priche o tome i dal tje da dodju kod nas pa kao budem imala sretje da mi odgowori juuu :D

njemu posle jedno 2 meseca xD ali jbte dobio chowek autogram od slasha pishe neshto u fazonu kao samo za miloshe poshto se ortak tako zowe ma nema pojma pitatju ga pa ti reknem ja sam mu poslal neshto tipa hotje li se okupiti ponowo poshto sam chula priche o tome i dal tje da dodju kod nas pa kao budem imala sretje da mi odgowori juuu :D

Javi nam jel ti odgovorio
El vazi:D

pravilnik veli:
Šta je zabranjeno?
obelodanjivanje poverljivih, ličnih ili finansijskih podataka (npr. brojeva platnih kartica, matičnih brojeva, brojeva ličnih karata, vozačkih dozvola...), kao i lozinki drugih korisnika, njihovih korisničkih imena, brojeva telefona, adresa i e-adresa

hahahahaha
kakav bre chinese democrasy... toga nema josh uvek....
mogu ja da ti narezhem neke demo snimke za koje niko nije chuo i da kazhem da je to novi chinese... i svi tje da pljuju po tome... a ustvari tu svirao slesh .. xD

pochetak jest' mutav... al posle mozhe da prodje nekako :D

Volim i ja guns-e : You could be mine,Night train,Cilil war,Don t cry...
Pogotovu od kad sam gledala neki DVD sa njihovog koncerta i odusevila se Slash-om-odlican je gitarista.Sta je kasnije radio Axl u grupi bas i nisam upucena

Back