Otisao sam...
Ističe se
- Poruka
- 2.245
Jel ima uskoro neki tribute GNR u KST, SKC, itd?
Ne pratim toliko cesto yumetal...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko znam nece biti skorije nista... ako bude Jailbreak imao neku svirku uskoro sigirno ces videti plakate po gradu, tako da ne moras da se brines da ces ih propustitiJel ima uskoro neki tribute GNR u KST, SKC, itd?

ala sam ga srochila xDJa sam izgubio CD sa svim pesmama Gn'R-a, drug nece da mi da pa sam se vratio Rn'R-u '70-tih
Datju ti ja i besplatnoJa sam izgubio CD sa svim pesmama Gn'R-a, drug nece da mi da pa sam se vratio Rn'R-u '70-tih

wikipediazna li ko gde da nadjem slashovu biografiju,u subotu sam trazila po bg-u i ne nadjoh,aj moooooolim vas

nema pomoci, tesko pronalazivo'fala ljudi,ali ne mislim na to,vec na knjigu!!!!!!!! "Slash",Slash & Anthony Bozza...ili tako neko prezime!?imam kako izgledaju korice....ali unutrashnjost......jok.......e,da da mu neko slucajno nezna pravo ime

shto se tiche knjiga znam samo za onu o gnr shto je izashla ali josh ta nije dogurala do srbije xD a za ostale ne znam ...