- Poruka
- 3.115
napisi velikim slovima u ovom topicu nek bude 7
i zatcara se
i zatcara se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a to tesko bivaTachka:ako sam nesto naucila na ovom forumu to je da modovi brisu teme
i ako si novajlija,imaces dosadni kontakt sa cobra sicom... naravno,ako se tvoje misljenje ne podudara sa njegovim...
sve ti je recheno ovde...tyra:ima ih i previshe , na chelu sa mnom , ali ima tema o njima .
Liza Dennis:Ja sam najveci fan GNR. Oni su moji drugari i zahvaljujuci meni su i nastali. Axlova porodica i moje komsije su isli u istu Pentekostnu Crkvu. Ponekda sam pevala sa Axlom u njihovom horu. Inace, ja sam ga pozvala da dodje u L. A. I sa Slashom sam super i sa Duffom. Mnoge hitove su posvetili meni. 8-)
da,da..to nam je Liza.najveci fan otpozadi...Liza Dennis:Ja sam najveci fan GNR. Oni su moji drugari i zahvaljujuci meni su i nastali. Axlova porodica i moje komsije su isli u istu Pentekostnu Crkvu. Ponekda sam pevala sa Axlom u njihovom horu. Inace, ja sam ga pozvala da dodje u L. A. I sa Slashom sam super i sa Duffom. Mnoge hitove su posvetili meni. 8-)
ok, kazi mi koje su im rock pesme, ako tolko sve znasSappy:haha onda ocigledno nisi slusao gunse...gledao samo mtv