Guns'n'Roses

jmfgjhbnxgsfkvivgidjf,,iv,v,fvfiogjpoigj-vigk,pzoi cmgpzlijgmzijfdzpoifjggggggggggggggggggfjziogjz[dpgjzpvokgz'p.oigfk;.ickfigbjkifdj oijhpogfihs[foih[zxofk[szopkfhg[xgfhkg[oifhk[ogifkhdofx[ihjoxmijfhil, m;v.,ijcrdiyjvighj,xgfz,[pfgjxzmgfxv,;jhdopyhjdojf, xdohpf hijxhks[hjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ja sam najveci fan GNR. Oni su moji drugari i zahvaljujuci meni su i nastali. Axlova porodica i moje komsije su isli u istu Pentekostnu Crkvu. Ponekda sam pevala sa Axlom u njihovom horu. Inace, ja sam ga pozvala da dodje u L. A. I sa Slashom sam super i sa Duffom. Mnoge hitove su posvetili meni. 8-)

Liza Dennis:
Ja sam najveci fan GNR. Oni su moji drugari i zahvaljujuci meni su i nastali. Axlova porodica i moje komsije su isli u istu Pentekostnu Crkvu. Ponekda sam pevala sa Axlom u njihovom horu. Inace, ja sam ga pozvala da dodje u L. A. I sa Slashom sam super i sa Duffom. Mnoge hitove su posvetili meni. 8-)

aaaa, pricali su mi o tebi :lol: :lol: :lol:

Liza Dennis:
da,da..to nam je Liza.najveci fan otpozadi...
zna se ko su najveci fanovi:sergio i tyra...kao i ja,naravno:D

Poslije višestrukih raspada benda, sudskih tužbi i pljuvanja preko medija, bubnjar Steve Adler počeo je javno izražavati želju da se Guns'n'Roses ponovo okupe u originalnom sastavu. Trenutna situacija je takva da je Axl Rose kao pojedinac zadržao pravo da koristi ime benda, dok su ostali članovi formirali nove bendove Velvet Revolver i Adler's Appetite, mada ništa od toga nije na pravi način udovoljilo ogromnoj želji brojnih fanova da Gunse opet vide skupa.
Bubnjar Adler je izjavio kako se nada da će članovi originalne postave uspjeti da nađu neke kompromise i zakopaju ratne sjekire, i eventualno opet svirati zajedno i dati obožavateljima ono što zaslužuju. Na koncertu njegovog benda u Key Clubu u zapadnom Hollywoodu pridružili su mu se Izzy Stradlin i Duff McKagan iz originalne postave Gunsa, dok je Slash sve to posmatrao iz publike. Jedino slash za sad ne daje nikakve znake dobre volje da ponovo okupi srati bend, mada po mišljenju mnogih, postoje jako dobro šanse.

ne mgu da verujem da je bi slash pristao posle svega da svira sa axlom....i mean.....al izgleda novac igra glavnu ulogu

Back