Guns'n'Roses

winnie pooh:
Khm ja bolje da ne kazem kako sam ja pocela da slusam GnR posto biste mi se smejali... :oops: Inace meni je cale roker i oduvek sta god da sam slusala poznavati rok je bilo obavezno za mene kao stvar opste kulture...
aham,i ja to kontam... jbg,ja sam odrasla uz rock (i to najbolji :D ),ali stvarno postoje neke pjesme koje bez obzira na muziku koju slushash,morash znati...

NekoNesto:
Bendu Velvet Revolver uopste ne treba novi pevac. On i Axl se ne mogu porediti, jer imaju razlicit stil pevanja. Nije Slash idiot, pa da primi nekoga ko ne zna sta radi. Prvo slusajte neko vreme, pa onda sudite(mada ni onda nemate prava). Saul Hudson ni ne treba da bude originalan. On je jedan od najboljih gitarista zahvaljujici svojoj tehnici sviranja. Njegove solaze su savrseno precizne. Sesir, kosa, cigara u ustima i viski u ruci su samo njegovi dodatni da kazem ``kvaliteti``. Nikad nisam mislio da treba izdvajati clanove GUNS N ROSES. ONI SU BILI meni OMILJENI TIM.
Zna chovek da svira, to mu ne osporavam, ali ne zna da peva- mnogo je, brate, ljigav. A shto se originalnosti tiche- svaki pevach treba da bude originalan na svoj nachin, inache- zashto uopshte peva?

tyra:
propala nam tema .
sergi0 dete , pishi neshto . . .

ehh nema se vremena za pisanje, al aj da neshto napishem... nisam dugo.... :)

pa gnr sam poch'o slushati zahvaljujutji burazu.. jer je kupio onaj Best Of i vrteo YCBM pa se meni jeli svidelo.... pa sweet child... i tu je vetj bilo sve gotovo...

a sada....posto svi znate za one priche da pesme "stairway to heaven", "hotel california" i ostale imaju "secret message" kad se pusti unazad... e... ja sam 'vako gledao :shock: kad sam chuo da i chinese democrasy ima "secret massage"...

dakle....

ovo se mozhe chuti... :

Yeah, she's empty (healthy)
I'm not off to pushin' the rules
I didn't know
Yeah she's empty
I'd be one to pushin' the rules
I didn't know.
Save me I do fear
I shared no time with [Michael]
Waiting as the [...] luck is the wisdom
Sorry I must fall out dramatic
But I'm, but I'm the little one [...] they say
Was time they didn't beat nothing
But I'm, the little one here
Yeah, she's empty
I'm not off to pushin' the rules
I didn't know
Save me I'm not [...] will you?
Now is it this time that they whisper
Waiting get home my luck is the wisdom
Why are you ain't clear [...] a new ship
[...]
Shiffting as the time's out
Shiffting [...] wonder
Now she'd wish I may say I'm weaping
Whitch, did I say [...]
There ain't [...]

tyra:
realno . . .
stara slava .
uporedite 2 . 6 . '07 . sa bilo kojim datumom '91 .
najrealnije , igore , najrealnije .
Pa dobro tyra,stvarno su propali,npr. meni se ne svidja to sto Axl pokusava sa novim zvucima.....to je sada novi bend.....nedostaje Slash,izzy i ostali......Ai nije sada rock nesto popularan.....mada ga ja volim...... :?: :?: :?: :?:

Tyra i Stijena,o cemu vi pricate ovde?

Sta propali,ljudi rasproidali sve koncerte u meksiku i australija,preko 200000 hiljada ljudi ce ih videti,i vi nesto kao znas nije to kao 91...

Vrlo je malo bendova,posebno rock koji mogu to danas da odrade,a narocito kada nisu nista izdali 15 godina...

Slash ima njegove velvet revolver i sviraju u klubovima,ali i to postujem...
Axl nasao nove muzicare,koji su odlicni,i meni je ovo fenomenalno...

Slusaj ako iko ovdje voli Gunse vise nego sve to sam ja...Poceo sam slusati rock sa njima,obozavam slasha.Ali iskreno Don't cry,Novembre rain....i doslovno sve njihove hitove nikada ne moze nadmasiti niko..Postujem Axla kao pjevaca,i njegove ambicije.To je veliki uspijeh za njih danas...Ali ovo danas sto je Axl uradio sa svojom ekipom je nista!!!To je samo odraz savrsenog tima koji je bio prije....Pa barem je Axl mogao napraviti za 15 godina pjesme da padnes u nesvjest,a ne onu komercijalu......Ruku na srce ima dobrih pjesama Sex ,drags and rock and roll i jos neke...Ali ma sta oni pjevali (sada axl i njegova ekipa) bice meni najbolji...

Znas kako postujem svacije misljenje ali vec vidim da si ti zauzeo stav old gnr su super,a ovo je njesra,i bez obzira kakve stvari napravili tebi ce oni biti bez vese.
Ako se secas kada se 1990 pojavio civil war (tj gnr ga svirali na nekom koncertu) svi su bili ufazonu katastrofa,da bi kasnije to bila jedna od najboljih gnr pesama ikada.
Ako volis slash-a i ostale slusaj velvet revolver,ali ono sto meni pricinjava zadovoljstvo je povratak Axl Rose-a prava legende rock muzike,a apolutno njegova harizma i talenat su potrebni da bi se rnr vratio gde mu je i mesto.
I ja sam fan starih gunsa,ali nije poenta porediti ova dva benda,vec je poenta prihvatiti nove gnr sa Axl Roseom na celu,jer ipak to mi je mnogo bliza nego sranje koje se sada svira.
A plus idealna kombinacija je i to sto ostali clanovi imaju osvoj pa i njihov zvuk mozes cuti.

Mnogo je glupo odbaciti Axl Rose-a sada,jer iskreno bez njega nikada ne bi bilo gunsnroses.Sta visde treba ga opodrzati,da razjebe sve ove repere i sranje od muzike koje se sada pojavilo.

E to je poenta cele price

igorsr:
Znas kako postujem svacije misljenje ali vec vidim da si ti zauzeo stav old gnr su super,a ovo je njesra,i bez obzira kakve stvari napravili tebi ce oni biti bez vese.
Ako se secas kada se 1990 pojavio civil war (tj gnr ga svirali na nekom koncertu) svi su bili ufazonu katastrofa,da bi kasnije to bila jedna od najboljih gnr pesama ikada.
Ako volis slash-a i ostale slusaj velvet revolver,ali ono sto meni pricinjava zadovoljstvo je povratak Axl Rose-a prava legende rock muzike,a apolutno njegova harizma i talenat su potrebni da bi se rnr vratio gde mu je i mesto.
I ja sam fan starih gunsa,ali nije poenta porediti ova dva benda,vec je poenta prihvatiti nove gnr sa Axl Roseom na celu,jer ipak to mi je mnogo bliza nego sranje koje se sada svira.
A plus idealna kombinacija je i to sto ostali clanovi imaju osvoj pa i njihov zvuk mozes cuti.

Mnogo je glupo odbaciti Axl Rose-a sada,jer iskreno bez njega nikada ne bi bilo gunsnroses.Sta visde treba ga opodrzati,da razjebe sve ove repere i sranje od muzike koje se sada pojavilo.

E to je poenta cele price

svaka chast, apsolutno se slazhem.... !!!

E ali mi ovdje ne govorimo o Gunsima novim.Ako cemo o novim govoriti,govorimo samo o Axlu,zato sto je on samo ONO sto je ostalo od starih legendarnih gunsa.Oni sada nose samo ime GUNS n 'ROSES,ali nisu ni G od starh Gunsa.Znas kada bi oni bili nesto da nije bilo onih starih Gunsa koji su novim Gunsima izgradili karijeru?......Ma niko sada za njih ne bi cuo....O tome ti pricam..Axl je jedan od najboljih pjevaca svih vremena...I samo jos nesto da kazem,od Axla je glupo sto je zadrzao ime Gunsa,zato sto je to sada vec novi bend....Ali nije Axl samo ucestvovao u stvaranju Gunsa...................................................I ja ne kazem da su oni losi,cak ih podrzavam,ali o ukusima se ne raspravlja.........

STIJENA:
samo jos nesto da kazem,od Axla je glupo sto je zadrzao ime Gunsa,zato sto je to sada vec novi bend....Ali nije Axl samo ucestvovao u stvaranju Gunsa...................................................I ja ne kazem da su oni losi,cak ih podrzavam,ali o ukusima se ne raspravlja.........
upravo

[size=+2]''they are cold heartbreakers , fit ta burn & they ripped my heart in two . . . [/size]

. . . napisano na mom zidu , posveceno ovim chupavim ruzama . . .
[ ko se razume shvatice ]

Back