Nadya
Ističe se
- Poruka
- 2.157
huh, nisu losi... par pesama stvarno razvaljuje... slusala sam ih jos u nekoj osnovnoj... pre 8 godina hehehehehe
matora baba :wink: 8)
matora baba :wink: 8)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
matora baba :wink: 8)
:x :?
ops:Slash.. hm.. pa da.. svi su.. pa i MM (EKV)... to ide zajedno sa slavom, nazalost (ja znam da se tebi to nece desiti, nemoj se datiMalmsteen:Jedno zameram svim muzicarima (nevezano za muzicki pravac) je to sto se veliki deo drogira (u ovom slucaju da navedemo Slash-a posto za ostale clanove GNR-a nisam siguran). Kao i sve, ovo ne pricam napamet vec sam video coveka kako duvani travu na koncertu (imam samo isecak sa tog koncerta) i totalno se izgubio (sto nije cudno). On je vrlo dobar gitarista i napravio je stvarno dosta dobrih pesama koje su (i ostace) slusane. Axl je seljacina, ali se maksimalno uklopio u bend (u vreme dok je bio pravi GNR) i svojim cuvenim "nategnutim" glasom iz petnih zila pridobijao obozavaoce. Sve pohvale na njihov racun (kvalitet je kvalitet) i ako ja mnogo vise volim neke druge grupe.
) inace Stiven (prvi bubnjar) je zbog toga izbacen iz benda
:x
I JA!!!!!!!!Marduk:Slash ima dobar sesir!
Ocu ja jedan taki!![]()
![]()
![]()
ops:
ops:
ops:
ops: 8)Nemoj malo.. od sad svaki dan da si ovdeBlack_Swan:Evo i mene na Tishin poziv...malo svratila...Nego omiljena pesma...Hmmmm..swweet child of mine,naravno,i Knockin on heavens door a i november rain...e moj drug ima duksericu g n r i mnogooooooooo je cool moram da nabavim takvu...obozavam ih! :wink:
Salim se
ali dolazi
mortishaaa:Nemoj malo.. od sad svaki dan da si ovde![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Salim se
ali dolazi
![]()
Jesi cula njihov prvi album??![]()
Sto se tice dukserica, majci... kakvu on ima? Ja imam majcu sa Axlom.. koju ne nosim.. jer vise se uopste tako ne oblacim... 8)
)...A ja nemam pojma kako im se zaovu albumi ja sam sve pesme skidala sa interneta
Ima moj tata sve njihove CD-e ali ja ih u zivotu nisam videla :? :? :? :? Kaze ne zna gde su :? :wink:Black_Swan:Ma ne,mislila sam svaki dan po malo(vise)! :wink:
Ta dukserica je nekako crna i ima onaj njihov simbol,mislim ruza i pistolj(logicno)...A ja nemam pojma kako im se zaovu albumi ja sam sve pesme skidala sa interneta
Ima moj tata sve njihove CD-e ali ja ih u zivotu nisam videla :? :? :? :? Kaze ne zna gde su :?
A kako se sad oblacis?![]()

mortishaaa::wink:
oooooooooo lepo.. mada mene taj njihov znak nervira![]()
Jao strava!! tvoj cale to slusa!! Moj ih mrzi i tvrdi da su punk! :shock:
Kako se oblacim.. najobicnije.. sta mi padne pod ruku.. danas sam napr bila skroz u bez :shock: i svi su me upravo tako gledali :shock:![]()
)E a ja sam danas bila skroz u zelenom! :shock: :shock:

pa ne znam sto me nervira, ni meni nije jasnoBlack_Swan:Sto te nervira,meni je bas cooooooool...Moj cale nema sta ne slusa!(imao je i rok grupu)E a ja sam danas bila skroz u zelenom! :shock: :shock:
![]()
![]()
g n r punk...![]()
![]()

mortishaaa:pa ne znam sto me nervira, ni meni nije jasno![]()
![]()
Rok grupu... opaaaaa.. moj je poceo da svira gitaru i odustao![]()
![]()
U zelenom :shock: c c c....
Pa da punk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zelena ili maslinastaBlack_Swan:mortishaaa:pa ne znam sto me nervira, ni meni nije jasno![]()
![]()
Rok grupu... opaaaaa.. moj je poceo da svira gitaru i odustao![]()
![]()
U zelenom :shock: c c c....
Pa da punk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To mi je omiljena boja.... :wink: Ozbiljno...![]()
Obe!Sve nijanse zelene!...i crvenu volim...i crnu...mortishaaa:zelena ili maslinasta![]()
oooooo pa koju ne volis 8)Black_Swan:Obe!Sve nijanse zelene!...i crvenu volim...i crnu...mortishaaa:zelena ili maslinasta![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sta kazes???mortishaaa:oooooo pa koju ne volis 8)Black_Swan:Obe!Sve nijanse zelene!...i crvenu volim...i crnu...mortishaaa:zelena ili maslinasta![]()
![]()
![]()
ja volim maslinastu 8) a crvenu mrzim 8)
mala ppazi sa kim se petljasBlack_Swan:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sta kazes???mortishaaa:oooooo pa koju ne volis 8)Black_Swan:Obe!Sve nijanse zelene!...i crvenu volim...i crnu...mortishaaa:zelena ili maslinasta![]()
![]()
![]()
ja volim maslinastu 8) a crvenu mrzim 8)
mortishaaa:mala ppazi sa kim se petljasBlack_Swan:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sta kazes???mortishaaa:oooooo pa koju ne volis 8)Black_Swan:Obe!Sve nijanse zelene!...i crvenu volim...i crnu...mortishaaa:zelena ili maslinasta![]()
![]()
![]()
ja volim maslinastu 8) a crvenu mrzim 8)![]()
pa negoBlack_Swan:mortishaaa:mala ppazi sa kim se petljasBlack_Swan:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sta kazes???mortishaaa:oooooo pa koju ne volis 8)Black_Swan:Obe!Sve nijanse zelene!...i crvenu volim...i crnu...mortishaaa:zelena ili maslinasta![]()
![]()
![]()
hihihihihi... :wink:

pa...nema bas vala bas stvarno zbilja zaista nista...mortishaaa:pa negoBlack_Swan:mortishaaa:mala ppazi sa kim se petljasBlack_Swan:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sta kazes???mortishaaa:oooooo pa koju ne volis 8)Black_Swan:Obe!Sve nijanse zelene!...i crvenu volim...i crnu...mortishaaa:zelena ili maslinasta![]()
![]()
![]()
hihihihihi... :wink:![]()
e sta bre ima?
P.S. ima bleak da nam dodje, pa ce biti nema chata![]()
e sa Black svrati :wink:guitarrr_babe:uh, a ja moram da upadnem jer mi je dosadno!
swan, ako si tu, skoci na Za nas(tu smo nasi i ne sme niko da nas dira!)
u kako srocenoBlack_Swan:pa...nema bas vala bas stvarno zbilja zaista nista...aaaaaaaaauuuu,ako dodje bleak...bice gadno...
nema chata...da,da...aj pozzzzz idem,cucemo se!(mozda se vratim za kojih sat vremena) :wink:
8)