Nema na cemu seko :wink: . Sad sam pristupio forumu da vidim sta se dogadja 8) . Idem na spavanje, sutra mi je uzasno naporan dan. Cujemo se, lepo spavaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tebe bas briga.. ja se ovde patim sa ovom mojom vezom....Malmsteen:Nema na cemu seko :wink: . Sad sam pristupio forumu da vidim sta se dogadja 8) . Idem na spavanje, sutra mi je uzasno naporan dan. Cujemo se, lepo spavaj.
smrc... hehe...
nevazno
. Ma kod razrednog 4 vezana casa, uzas. Odoh da pajkim, ljubim te!joj....... SRECNO!!! :wink: ja moram sutra da budem u 7:30 u skoli,pa ti gledaj 8)Malmsteen:Pa jel sam ti lepo rekao da se preselis kod mene![]()
. Ma kod razrednog 4 vezana casa, uzas. Odoh da pajkim, ljubim te!
Malmsteen:Pa jel sam ti lepo rekao da se preselis kod mene![]()
. Ma kod razrednog 4 vezana casa, uzas. Odoh da pajkim, ljubim te!

.
. Uzivaj covek! 8)

MRZIM TE!!!!!!!
:? :shock:
, strasno. Tebi zanimljivo a covek se zabrinuo, a ja se ubih trazeci onog bezobraznika
.hehe... sta mogu kad mi je raspolozenje promenljivoMalmsteen:Eto sad me i mrzi, strasno. Tebi zanimljivo a covek se zabrinuo, a ja se ubih trazeci onog bezobraznika
![]()
![]()
.
. Mislim da je bilo dosta skretanja sa teme, ipak nema smisla.
ups
pa ajde da pricamo o GNR!!!!!!!Malmsteen:![]()
![]()
. Mislim da je bilo dosta skretanja sa teme, ipak nema smisla.

). Pa znas da ja nisam neki veliki obozavaoc (mada daleko od toga da ih ne volim) tako da je bolje da ti zapocnes, a ja cu da se nadovezem. Pa ako moras idi :wink: . Cujemo se, laku noc seko 8) .Malmsteen:Ma smarao je toliko da sam zaspao (po ko zna koji put![]()
). Pa znas da ja nisam neki veliki obozavaoc (mada daleko od toga da ih ne volim) tako da je bolje da ti zapocnes, a ja cu da se nadovezem. Pa ako moras idi :wink: . Cujemo se, laku noc seko 8) .
i ko zna koliko ces puta jos
Pa slash je slash!!!! nego... ja znam da on valjda ima dva ili jedan (nisam sigurna, jedan ja imam) sa Slash's snakepit.. a sto se detalja tice, to pitaj VArdu, ona sigurno zna :wink:Flea.RHCP:Yeah! Let's talk about Guns'N *'Roses! Obozavam ih odlicni su ,Slash je zakon, strava lik velemajstor na Gibson-kii stvarno velika steta sto taj bend vise ne postoji (u starom sastavu). A zna li neko sta je sa Slashom sta on sada radi jer nisam upoznat sa njegovim radom jos od Slash's Snakepit(odlichan album).
![]()
ops:
ZLOCOOOOOOOOOOOOKeeper:evo ja ocu da pricam o guns and rosesops:
....
....
....
ajde recite nesto
....
....
![]()
:x :? ZLOCOOOOOOOOOOOOKeeper:evo ja ocu da pricam o guns and rosesops:
....