Guns'n'Roses

Da, to je zaista samo moje mišljenje. O ukusima ne vredi raspravljati, neka svako sluša ono što njegovom temperamentu odgovara... Idem sada na zimovanje, a na kraju bih da se izvinim fancy killer-u što sam ga bezočno uvredio zbog jedne gramatičke greške...

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:
naravno da imaju mnogo dobrih textova..a i maideni imaju mnogo vise DOBRIH albuma,nego metalikinh par dobrih,a o pesmama da ne pricamo,maideni imaju mnogo vise hitova..svako ima svoje misljenje,ali maideni su definitivno sto se svega tice BOLJI OD METALLICE!!!(moje misljenje)

HA HA..... Maideni su ti kao BMW medju automobilima.... ugladjeni, sigurni, nafurani, nabudzeni, lepog izgleda..... A Metallica ti vise dodje kao Ford Mustang GT iz 1962 god. neponovljiv, unikatan, redak, i jedinstvenog izgleda i zvuka kakav se vise ne vidja... Hocu opet da naglasim da danas imas bezbroj benova koji us kopija maidena, a ne postoji bend koji lici na Metallicu. Ali i ovo je moje misljenje.

a i maideni se drze starog dobrog recepta za zadrzavanje slave i love: OSTATI ISTI KROZ KONSTANTE PROMENE. Sa njihovom albumima mozes samo da stagniras u zivotu, kao i oni sami... A tandem Hetfield/Hammet se ne vidja nikad vise.... Pa solaze Kirka i Murray-a ne mogu da se porede. Jedna solaza James-a na nothing else matters moze da sahrani sve solaze maiden-a. Ali neko voli brze,nedefinisane gitarske delove... Mislim ovo je samo maje zapazanje...

pa da..tvoje zapazanje i tvoje misljenje..
mene nista na svetu nece ubediti da je metallica bolja od maidena(mada ja volim i metallicu-prvih 5 albuma),niti ce tebe ocigledno nesto ubediti da su maideni bolji od metallice..ali ni ne treba posto si ti ubedjen da je tako i misljenje drugih ljudi ne treba da utice na ono sto ces da volis i slusas.niti ce uticati na moje :)

Pa naravno u pravu si... Coca-Cola je ustvari tesko **anje ali je svi vole. To se zove biznis, ako bi promenila sastav niko je ne bi pio. To je biznis, pare. To je i sa Maiden-ima. Oni se pod maskom "true metalaca" drze ceo svoj zivot i svi ce biti srecni i zadovoljni... A muzika ista, ista i ceo zivot ista... Pa oni su onda zamorcici ako im se u glavi nista ne desava... A desava im se , naravno , sto znaci da su oni jedan vestacki bend kao i Manowar.

Pa i ja je volim. Znam da je najbolja , ali procitaj joj sastav.... Stavi pilecu dzigericu u casu sa coca-colom i ostavi tako celu noc. i kad se probudis vidi sta se desilo sa dzigericom.. Pa mi javi.

kako lupate..
maideni ne menjaju svoj stil tokom godina,jer ce se uvek drzati svog pravca i muzike koju vole,ne experimentisu sa stilovima,jer znaju da im to nije potrebno(imaju fanova kolko oces..koji su inace prezadovoljni njihovom muzikom takvom kakva je),za razliku od metallice,koja bi na sve nacine da bude popularna(pa menja stilove,nadajuci se da ce biti bolje..),iako to nazalost vise nije moguce,tj.jeste,ali neki ljudi nikad nece oprostiti metallici bas te promene..i metallica ce polako imati sve manje i manje fanova,a FANOVI MAIDENA ZAUVEK CE BITI VERNI MAIDENIMA,KAO STO SU MAIDENI SVOJOJ MUZICI . . .
jer oni nemaju razloga da se menjaju i svesni su toga..

kako lupate..
maideni ne menjaju svoj stil tokom godina,jer ce se uvek drzati svog pravca i muzike koju vole,ne experimentisu sa stilovima,jer znaju da im to nije potrebno(imaju fanova kolko oces..koji su inace prezadovoljni njihovom muzikom takvom kakva je),za razliku od metallice,koja bi na sve nacine da bude popularna(pa menja stilove,nadajuci se da ce biti bolje..),iako to nazalost vise nije moguce,tj.jeste,ali neki ljudi nikad nece oprostiti metallici bas te promene..i metallica ce polako imati sve manje i manje fanova,a FANOVI MAIDENA ZAUVEK CE BITI VERNI MAIDENIMA,KAO STO SU MAIDENI SVOJOJ MUZICI . . .

Poenta je da time mogu samo da zadrze starije fanove,ali nove fanove nikada nece pridobiti,kako zbog muzike koja se forsira na tv-u tako i zbog njih samih...Jednostavno nisu interesantni.Metallica nikada nece polako imati sve manje i manje fanova,jer ako su fanovi sigurno nece prestati da ih slusaju ma sta god da se desilo sa njima.

kako lupate..

he he... slatko se nasmejah. Lepo Jamez rece pred koncert u Texasu 1997-e, zene u rock'n'roll-u su kokoske... Malo sovinisticki, ali kad podledas realno je.

behemoth ajd please zadrzi komentare za sebe,a najveca glupost koju si izrekao u poslednje vreme jeste da je unholy gates of midian ogranicena(?!) wtf druze pa vidi se da ista osoba ima prevelik zeludac za muziku, kako mozes uopste da je nazoves ogranicenim?! Kako uopste mozes da pricas tako nesto za Maidene, pa brate....ajd pogledaj realno sta su maideni ucinili u napredovanju heavy metal muzike...ne osporavam metallicu, i oni su imali ogroman udeo u stvaranju i razvoju iste, ruku na srce, nisam bas veliki fan ni jednog ni drugog benda ali postujem ih zbog toga sto su ucinili u istoriji muzike koja ce meni uvek biti u srcu...zaista. Inace kad kazes za maidene i stare fanove...pogledaj danasnje klince. Svi apsolutno pocinju od maidena, zasto mislis da ce isti bend oni zaboraviti....ti maideni su djavolja masina :) znaju da, vala, naprave legiju...

Midian svaka cast, takvi ljudi su potrebni ovom svetu. Voli muziku iz sveg srca a negativne komentare zadrzi za sebe...nemoj biti popljuvana zbog blacenja drugih bendova. Bez presije! Svidja mi se tvoj muzicki ukus i nikad nemoj da ga menjas zbog nekoga :)

vangelistexas:
behemoth ajd please zadrzi komentare za sebe,a najveca glupost koju si izrekao u poslednje vreme jeste da je unholy gates of midian ogranicena(?!) wtf druze pa vidi se da ista osoba ima prevelik zeludac za muziku, kako mozes uopste da je nazoves ogranicenim?!

E gde sam ja rekao da je unholy ogranicena???? :confused: :confused: :confused:

Ima ima zeludac za muziku... Na svaku temu sa grupama odgovara " super su, extra su im pesme, jao bas mi se svidjaju... Jao i ta grupa je super".... Mislim nemam ja nista protiv toga ali... nwm, ogradicu se time da je ovo moje misljenje...

A za maidene cu da cutim i znam da sam preterao, ali to je zato sto sam emotivan.. I sve je pocelo zbog metallice... Ali zakopacemo ratne sekire! JA CUTIM!!!

Guns'n'Roses volim od 10-te godine,mozda 12-te nesecam se vise.Mi klinci smo se delili u tabore,prema idolu clanova te grupe.Vecina cu najvise gotivili frontmena Axl-a,a i Slash je imao zavidnu reputaciju.
Tim stopama za svojim idolima,do danas se vise niko neseca sta voli i koga voli.Salim se,uvek cu voleti tu grupu i muziku.
Tema o njima lepo zvuci,cinimi se jedino da je preca malo starijoj generaciji.
Nisam dugo video nekoga da nosi obelezja kao fan.
Necudi me sto upadaju komentari poredjenja sa grupom Metallica i Iron Maiden,sto tacno predstavalja nekakav zbir koji je ranije postojao.
Meni je ostalo nesto od tog fazona,da kazem uvek sta mislim.Danasnja poruka je: idite odavde na mesta gde covek neobitava svi potpisani : unholy,hell-ovi,tRoll-ovi,kosaci sa kukuljama,Killer-i,svi darkeri,merlini....

Back