.pissbottleman
Iskusan
- Poruka
- 6.368
behemoth:Pa znas sta. Ti sigurno neces da mi govoris o Metallici zato sto kad vidim avatar i procitam tvoju lokaciju pozelim da umrem. Mislim moram da se spustam ovako nisko zato sto si ti mogao da malo diplomaticnije da odgovoris... Pa bre kakva Nirvana , pa sve posle metallice ne bi postojalo kao ni ti gunsi da nije bilo nje. A ocigledno da si se toliko smorio u zivotu i a nemas sta da radis pa odma kreces da koristis ofucane fraze " iskomercijalizovana metallica..." i "prodana metallica" , a ovo da krade od drugih , e pa tu si stvarno originalan , to moram da ti priznam... Do vec nigde nisam cuo... Znas covece(ne znam kako da ti se obratim, g-dine...) da sam Metallicu pronasao u engleskoj Enciklopediji pored ac/dc , Beatles-a... Stvarno nemogu da se svadjam vise... Kad bi jedni maideni prenili taj smaracki ritam jurisajuce konjice, kad bi jedni HammerFall-i promenili tu duplu pedalu na bubnjevima i tog pevaca kastrata i ne znam vise sta sve, zaboravio sam. Svi ti koji se "nisu prodali" su se prodali 100x vise od metallice bas zato sto SVIRAJU ONO STO NJIHOVI FANOVI ZELE!!! SAD BUT TRUE.
1: Umri brate...
2: Izvinjavam se na nediplomatskom odgovoru,ali i dalje isto mislim...
3:Nisu to ofucane fraze,to je cinjenica,a ako bas insistiras na neki drugi nacin da ti kazem isto to,moze...
4:Citajuci "enciklopedije", "rock magazine" i sl. sigurno neces naici na to od koga su oni sve krali,i kome su se sve prodavali...a sam shvati zasto...
5: Za metal bendove necu da pricam,al' kad si mi vec udario na Pearl Jam,samo da ti kazem...da njihov spot nigde neces videti,na njih nigde neces naleteti u novinama, neces nigde naci da kupis njihovu majicu ili bilo kakav oblik reklame...(jaaaaako tesko)
ali na svakom njihovom koncertu ces videti od 50 000 do 250 000 ljudi(u zavisnosti od toga gde sviraju) jer oni imaju svoju publiku,koja ih ceni...
A na Mettalici ces videti isto toliko publike koja je tu uglavnom dosla jer su od nekog culi da je metallica dobar bend,procitali "proverene kriticare" u novinama, i eventualno znaju Nothing else matters...
ti si stvarno kralj....