iron angel
Obećava
- Poruka
- 53
sviraju heavy a nekoliko pesama im je hard rock.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хард пок је пропао ако је спао на Гунс анд росес. Значи да је Метал.
izgleda da nas niko ne razume...Хард пок је пропао ако је спао на Гунс анд росес. Значи да је Метал.
Oni su hard rock bend...
ako su gunsnroses glam bend,onda sam ja operski pevac- Axl Rose 1988Gn'R su poceli kao Glam Rock bend. Kasnije su svirali Hard Rock, a zasto da ne, i Heavy Metal!
Ok, a sta bi ti rekla i zbog cega ?Ne bih rekla. Treba razlikovati rock, hard rock i metal u jasnim granicama.
slusam Guns N' Roses ali prvi put sam na temi. bas mi se svidja bend i imaju super pesme. to mi jedan od omiljenih bendova![]()
Ok, a sta bi ti rekla i zbog cega ?
Btw, http://www.rollingstone.com/news/story/24958695/albums_of_the_year/31
Da,sad ti je omiljeni bend,a do juce si slusala TOKIO HOTEL,i on ti je bio omiljeni....Bas da neko prelazi sa TH na GNR.....jos plus ako znam sa si za Dorse samo cula,a za Cepeline nikad u zivotu....sta da ti kazem?!I ovamo se kao na forumu raspitujes,trazis od ljudi da ti nabroje neke starije rock grupe,da bi ti,eto,pricala kako ih slusas,valjda,da bi ljudi mislili da si kul....Slaba ti vajda...bolje da slusas ono sto ti vise lezi npr.TH,ili Rianu,ili tako nekog....ali u svakom slucaju,bez obzira na sve imas pohvalu za trud i potrebu za napredovanjem!![]()
tek 12.?
Ok, a sta bi ti rekla i zbog cega ?
Btw, http://www.rollingstone.com/news/story/24958695/albums_of_the_year/31
I to je mnogo...
Yeah...Rock. To ce reci svako ko ima i malo sluha.
S obzirom na to kako prolazi na top listama...tek 12.?
slusam Guns N' Roses ali prvi put sam na temi. bas mi se svidja bend i imaju super pesme. to mi jedan od omiljenih bendova![]()