- Poruka
- 4.184
Bleh. Slušao sam snimke sa aktuelne turneje na You Tube-u. Nisu ni bleda senka onoga što su bili u prvoj polovini 90-ih. Čak ni Axl. U stvari, on je ponajmanje ono što je bio, dok su "novajlije" solidne, ali ne nešto specijalno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bleh. Slušao sam snimke sa aktuelne turneje na You Tube-u. Nisu ni bleda senka onoga što su bili u prvoj polovini 90-ih. Čak ni Axl. U stvari, on je ponajmanje ono što je bio, dok su "novajlije" solidne, ali ne nešto specijalno.
Па ето, нису ми нешто посебно драги али имају добрих ствари, као на пример Sweet child o' mine, November rain, Knocking on a heavens door, Don't cry и још много тога. Али штета што су се разишли, сада ни G'n'R ни Velvet revolver нису на нивоу некадашњих Пиштоља и ружа.
Oni su mi definitivno jedan od omiljenoh bendova ali takodje mislim da su odma trebali definitivno da se raspadnu, jer bi tako ostali u lepom sećanju i Axl danas ne bi bio sa onim pokušajem od benda koji je za 10 godina snimio jedan album na koje ima dve kvalitetne pesma a sve ostalo djubre!!!
Dosadni su. Klise. Slash je jedina zanimljiva stvar, al ni on nije nista toliko posebno.