Guns'n'Roses

Bleh. Slušao sam snimke sa aktuelne turneje na You Tube-u. Nisu ni bleda senka onoga što su bili u prvoj polovini 90-ih. Čak ni Axl. U stvari, on je ponajmanje ono što je bio, dok su "novajlije" solidne, ali ne nešto specijalno.

Bleh. Slušao sam snimke sa aktuelne turneje na You Tube-u. Nisu ni bleda senka onoga što su bili u prvoj polovini 90-ih. Čak ni Axl. U stvari, on je ponajmanje ono što je bio, dok su "novajlije" solidne, ali ne nešto specijalno.

Mislim da preterujes. Verovatno ti cudno zvuce jer si ocekivao da ce skidati svaku notu starih pesama, neke stvari sviraju u njihovom stilu.
Sto se tice starih Gunsa, istina je da su ponekad zvucali bolje ali je i bilo dosta koncerata na kojima nisu bili u stanju da sviraju kako treba zbog raznih opijata, tako da sto se toga tice tu je 1:1!

A Axl, mislim da i on sada ima trenutke kada nesto bolje otpeva nego ranije, iz gore pomenutih razloga!

Ne mozes da sudis kako bend zvuci po You Tube snimcima!;)

Sta mislite o njima? Po meni jedan od najboljih gitarista svih vremena Slash,predstavlja(o) kostur benda.Cim su nestale njegove solaze iz pesama Axl Rosa taj bend je propao.Axl-a postujem kao ikonu rocka,ali kao pevaca i ne bas.Jer live pevanje njegovo se u mnogome razlikuje od onog sa CD.Svako bi trebalo da ih slusa.Jedan od najvecih bendova svih vremena.:mrgreen: moje misljenje

Па ето, нису ми нешто посебно драги али имају добрих ствари, као на пример Sweet child o' mine, November rain, Knocking on a heavens door, Don't cry и још много тога. Али штета што су се разишли, сада ни G'n'R ни Velvet revolver нису на нивоу некадашњих Пиштоља и ружа.

Па ето, нису ми нешто посебно драги али имају добрих ствари, као на пример Sweet child o' mine, November rain, Knocking on a heavens door, Don't cry и још много тога. Али штета што су се разишли, сада ни G'n'R ни Velvet revolver нису на нивоу некадашњих Пиштоља и ружа.

bilo je najava de ce se ponovo okupiti.Ali od toga nema nista>

Oni su mi definitivno jedan od omiljenoh bendova ali takodje mislim da su odma trebali definitivno da se raspadnu, jer bi tako ostali u lepom sećanju i Axl danas ne bi bio sa onim pokušajem od benda koji je za 10 godina snimio jedan album na koje ima dve kvalitetne pesma a sve ostalo djubre!!!

Što se tiče pesama spisak je malo poduži:
Estranged, Yesterdays, So Fine, Coma, Locomotive, The Garden, Rocket Queen(Omiljena), Patience, Mr.Brownstone, Heartbreak Hotel, Bad Obsession, Nighttrain,...
PS:Nisam pisao najpoznatije pesme jer se one podrazumevaju.

Kad sam kao dete prvi put gledao spot za November Rain i video Slasha kako se sa gitarom penje na klavir i cepa, pozeleo sam da i ja jednog dana budem takav :) Pusta zelja... al' dobro. Koliko god sam obozavao Slash-a toliko sam mrzeo Rose-a. Animozitet je postao jos jaci kad sam saznao da su GNR svirali sa Metallica-om na turneji kad je Hetfield izgoreo. Posle neszgode Guns-i su izasli na binu, Rose je otpevao dve - tri pesme, bacio mikrofon, okrenuo se i otisao. Posle su ga zatekli u bekstejdzu kako loce sampanjac, pusi tompus i zali se da ga boli grlo. Besni fanovi uskraceni za oba koncerta su bukvalno demolirali pola grada. Da ne spominjem njegove nicim izazvane rasisticke i homofobicne ispade, patolosku ljubomoru prema Kurtu Kobejnu i skakanje po bini u donjem vesu u koji ocito nema sta da spakuje, osim mozda nekoliko ginger stidnih dlacica.

Back